reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Chodzi za mna zrobic klaki na ciemno..

Kajaczku Ty mi sie tak podobalas w takim ciemnym czekoladowo-brazowym, z włoskami za uszko i grzywka....zakochalam sie....:***
A teraz tez ladnie ,bo ladnemu we wszystkim ladnie ,ale tak jak pisala Pyciolka z pazurem, a tam taki slodziaczek do wysciskania:****

https://www.babyboom.pl/forum/attachment.php?attachmentid=268492&d=1280163415 chyba ok link:)

Aj wstalam dzisiaj i czuje sie dobrze z tym ,ze wszyscy wiedza....jakos kamien spadl mi z serca,,,,:))))

Pyciolku a Mariczka sie cieszy....powiedziala ,ze cieszy sie ,ze urodze JEJ ?! dzidziusia, ale mam pamietac ,ze ona chce siostrzyczke :p hahahaa

leckam Was nadrobic :****

Ostatnia edycja:
Kaja opony nie wymienione bo straszne kolejki, a człowiek zawsze mysli, że zima jeszcze nie przyjdzie haha
Kana u nas też ma być obowiązkowo siostrzyczka, a na pytanie "a jak będzie braciszek?- będzie siostrzyczka" i koniec.
Wiecie co? zrobiło się biało, jakos nie moge się przekonać, że to juz zima.

no jeszcze dwa trzy tygodnie temu na pytanie : Alex co wolałbyś brata czy siostrzyczkę???
Alex odpowiadał: pieska :dry:

i tak macie lepiej :-D

Kajak a mi już nie posłodzisz? :shocked2: spoko z tym mostem to taki żarcik :-D

Pyciolek.....hahahha Maly agent, ale zobacz o ile tańszy wybór:p hahaah

yhyyyyy ciekawe jak szybko znudziło by mu się łażenie na spacery z psinką.

Mojej siostry syn rok temu skamlał dwa miesiące o to by kupili mu pieska, W końcu moja siostra wymiękła i powiedziała ok. Ale pod jednym warunkiem. Podjarany Patryk jak usłyszał,że przez miesiąc musi dwa razy dziennie wychodzić ze smyczą na spacer stwierdził,że huuuraaaa ... Wychodne trwało 5 dni, podziękował :-D

reklama
Hej kobitki,
w sobotę zapomnialam wziąśc tabletki anty:no: w niedziele wziełam dwie na raz a potem sex, jak myślicie nic z tego nie wyniknie:szok::no: od rana chodzę zestresowana na maxa:zawstydzona/y:

Do góry