reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

MADZIU DZIĘKUJE ŚLICZNIE....ja juz tez sie ciesze coraz bardziej z dnia na dzień :-):tak:

A Tygrysek specjalnie sie nie odzywa...zebysmy tutaj wszystkie oszalaly:p hahaha

super Slodziaczku nasz, ciesze sie ze zaczynasz sie cieszyc:-)..

TYGRYS, to naprawde w kulki sobie z nami leci na maksa:dry:

Ostatnia edycja:
reklama
Kchane badania robiłam, ale ich nie odebrałam. Miałam w pt, ale gabinet był zamknięty, więc buba :-(
Jutro pewnie nie dam rady, może we wtorek mi się uda.

A wyczytałam jeszcze, że na zatwardzenia rewelacyjnie działa cukier brzozowy.

Pyciol kuruj się!!!

Zapominajaka ja chyba nie wytrzymałabym do wtorku...a na tym badaniu potwierdza Ci pleć...???

Pyciołku współczuje mdłości...no chyba że to na co innego mdli...

Kaja pościel rewelacja..

Kana czekamy czy pochwaliłaś się i jaka byłą reakcja...

ja juz z tymi kucykami tez wariuje:-D..

moje dziecko narysowalo dzisiaj obrazek, ja, jej tata i ona..tylko , ze na obrazku ma kompletnie czarne wlosy, wiec pytam: a kto to..
na co Marian: no jak to kto, to ja, tylko bylam u fryzjera:szok::-D

masakra:-D

Witam jeszcze w niedzielę:)
Ja spokojnie się relaksuje a tutaj znowu człowieka obgaduja ci za świat ha ha.
ja kiedyś robiłam weidera zaraz po okresie za czelam i po 2,5 tyvodbiu znowu dostałam okres .pierwszy raz w życiu tak miałam ze rozeegulowalam cykl nie wiem czy to przypadek czy miało top związek ze zbyt dużym wysiłkiem fizycznym ale dałam sobie spokój z cwicEniami , i tak jestem piękna ha hg .żartuje oczywiście ;)
Ps madziu wczoraj wieczorem mdliło.mnie z przejedzenia czy top też się liczy ;)

reklama
Do góry