reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Pyciolku to czekamy na wieści ze szpitala....
a Tobie kochana zdróweczka...rób miksturę na ból gardła z przepisów https://www.babyboom.pl/forum/dziec...metody-na-zdrowie-i-piekno-54448/#post9053932

Zapominajka odebrałaś wyniki pappa??jak maleństwo szaleje w brzusiu??moja kopie jak szalona....a może to czkawka...bo brzuch skacze mi:tak: pamiętam że Jula czkała często

Kanus, Kajuś a jak u Was???
Tygrys a Ciebie tez już mdli??nie bądź taka tajemnicza:-D

Kaja ostatnio byłam na różnych imprezkach dla brzuchatek i była pani ktora polecała preparaty z żelazem i zalecała popijanie ich sokiem wisniowym...podobno wspomaga to wchłanianie...jak mi się coś jeszcze przypomni dam znać...

Madzienko, kochana, kupilam te czopy..i teraz sie bede modlic tydzien nad nimi:-D..
I doczytalam tez ,ze zelazo nie lubi herbaty np..a to moj kochany napoj, wiec juz wiem co np odstawic..
A my bylismy na mroznym zimowym spacerze, nad rzeka, w skateparku, minus 10 na osi, ale slonce grzeje, wskoczylam w swoje spodnie narciarskie i zatesknilo mi sie za deska..:-D..

Rosolek sie juz gotuje i pachnie, mniaaaaaam:-D

reklama
Dzien dobry.
ale ja sie dzisiaj nudze!!!masakra jakaś dosłownie. Piotr bedzie dopiero ok 17, dziecki u taty a ja z nudów oszaleje za moment :-D Rano trzasnęłam 4 dzień 6weidera, chyba zaraz zrobię piąty:-D
Kajka u mnie na plusie z 5 stopni a ja już nie wyrabiam a -10???? :szok:

dZIEN DOBRY KOCHANE....

My sie wlasnie podnioslysmy z Mari, a mis jeszcze muli w lozeczku:)

U nas poki co nie pada i mam taka cicha nadzieje,ze juz tak zostanie....ale podobno ma lac do przyszlego czwartku....
A j dzisiaj obudzilam sie z odruchem wymiotnym.....bozzzzeee zeby to nie bylo juz to....:(((( ale tak sobie mysle,ze jadlam przed samym snem i moze dlatego mi sie nie strawilo jak trzeba.....
Dzisiaj jeziemy do mojej mamy na kawusie....i chyba jej juz powiemy.... nie wiem sama...pewnie nie bedzie zachwycona jak to ona....ale boje sie ,ze kiedys sie Mari w koncu wygada cos w stylu "A wiesz ,ze bedziemy mieli dzidzie, ja chce siostrzyczke:p"

No wlasnie Zapominajko robilas juz to USG co sie robi pomiedzy 12-14 tyg? Chcialam sie Ciebie zapytac juz chyba z 3 dni temu i zawsze zapomnialam:)

Pyciolek
broilas czy tylko pocilas chorubsko???:p

Madziu
jejku jak to fajnie ,ze tak Ci sie babelek kreci w brzuszku:)))) ja to uwielbiałam z Mariczka:))))

Cyprys co to za cwiczenia????
Kajaczku Ty walczysz z zatwardzeniami, a mnie wczoraj czyscilo za 4.....:sorry2:

Pyciol no teraz robie dopero 4 dni ale robilam je też kiedys jak na fitness chodzilam, tam były zajęcia "plaski brzuch" i wlasnie były cwiczenia z 6weidera i dają bardzo duze efekty tylko ja mam problem ze dol brzucha mam skóre zwis ciązowy ale powyzej pępka miałam kostke.

Kana mysle ze najlepiej wpisz sobie w google 6 weidera, bedziesz miala opis, opinie, zestaw cwiczen a nawet foto z przed i po :tak:

wiesz coKanus, kupilam dziaisj w delikatesach jakas supernowosc przy ktorej activia podobno odpada...zobaczymy..nazywa sie "balance" i jest z serii produktow wellness..
zobaczymy co to za cudo..

Kanuś nie broiłaś :no:
poszłam połżołyć się pierwsza, zanim mój się wymył to ja już odleciałam :sorry2: i nici ze starań :zawstydzona/y:
ale tak szczerze to nie wydaje mi się czy była bym w stanie machać tyłkiem :eek:
a jak pow mojemu,że ma zrobić co trzeba i skończyć to pow,że on kukły nie będzie obracał :-D

teraz są na dworze,lepią bałwanka :-)

Kanusia kiedy idziesz do lekarza ?

Pyciolku rozumiem.... wiadomo, ja jak bylam chora to oddychac mi sie nie chcialo, a co dopiero ruszac:p hahaha zdrowka:****

A co do mojej wizyty u lekarza to nie wiem...w przyszlym tyg sie umowie do rodzinnego i to jest Polak bardz ofajny podobno, moze mi cosik doradzi....jak i gdzie taniej...zobaczymy:))))

Kajaczku nie wiem jak teraz czy mozemy ,ale jak ja mialam zatwardzenia to pilam rumianek...poslodzony troszke:) i ruszal rewelacyjnie..... Mariczka tez pije i zalatwia sie super:))))

oj ja chyba wolałabym -10 i słoneczko niż ta chlapę która u nas jest....

Kajka trzymam kciuki żeby nowe preparaty i sposoby pomogły....

Kanus trzymam kciuki za wizytę i wieści od lekarza....ale ciesze się ze dołaczlas do nas....
u nas większość otoczenia dowiedziała się właśnie od Julci która chwaliła się wszystkim że będzie miała dzidzię....
miłego dzionka bez deszczu życzę!!!

Pyciołku jak Wasze samopoczucie???
jaki lek dostał mały??

a gdzie Agacia zaginęła??i Tygrys??

reklama
Do góry