reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dzień dobry :-)

Pyciolku nie martw się na zapas. Ja latem tez sporo piwka wypijam.

Kankiya trzymam kciuki za lepszego początki.

Kana ja też bym Tobie malucha powierzyła!!! Wydajesz się pozytywną i energiczną osobą.

Pyciolku trochę smęcą w ddtvn, więc spokojnie niech ogląda mini :-D

Cyprysiowa tu się nocne dyskusje dla dorosłych toczą wieczorami ;-)

Dzień dobry :-)

Pyciolku nie martw się na zapas. Ja latem tez sporo piwka wypijam.

Kankiya trzymam kciuki za lepszego początki.

Kana ja też bym Tobie malucha powierzyła!!! Wydajesz się pozytywną i energiczną osobą.

Pyciolku trochę smęcą w ddtvn, więc spokojnie niech ogląda mini :-D

Cyprysiowa tu się nocne dyskusje dla dorosłych toczą wieczorami ;-)

juz oglądam, gadają i gadają. :-D

HMMMM nie wiem jak zacząć, ale czy ja tez mogę dołączyć do trójcy,która lubi dostać po tyłku...?:-D Chyba,że za tłoczno tam będzie :szok::-D

Zapominajko jak się czujesz ?

Kajka wstawać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

oooooooooooo Kokusiu zberezniku:p to jestesmy juz we Trojke:p hahahhaha

:zawstydzona/y: oj zaraz zbereźniku ;-):-D trzeba sobie życie urozmaicać:-)

Cześć babolce.
Tak mi się dzisiaj cudownie spało!!!!
Niestety Cyprian na 8 do szkoly więc o 7 pobudka :wściekła/y:
A tu widzę wesolo bywa :)

współczuję;-) u nas na szczęście szkoła najwcześniej na 8.30 i to też tylko dwa razy w tygodniu a tak to chodzi jak studentka:-D

Witajcie kochane:)
ale mi sie ryjek uśmiecha jak mam tyleeeeeeeeeeeeee do nadrabiania :-D
Vive gratulacje!!!! Jak juz zostaniesz dyrektorem to ja aplikuje na twoją osobistą asystentkę :-D
Kanuś kochana jak mi przykro ze ciągle coś..... ale pamiętaj że masz gdzie wracac i nic na siłę, może po prostu życie tam nie jest Wam pisane , może coś fajnego czeka na Was tutaj?? ściskam o taaaaaaaaaaaaaakkkkk mocno
Kajka o tym alkoholu w Szwecji słyszałam hahha Polacy tam muszą strasznie cierpieć:-D
Pyciol ja powiem ci że na punkcie alkoholu jestem przeczulona....wszystko zależy od człowieka, środowiska, jego charakteru, siły woli nie wiem czego tam jeszcze....jak już napisałam jestem przeczulona bo wiem do czego ten nałóg może doprowadzić ....dla mnie picie codziennie nawet po jednym piwie nie jest normalne , rozumiem w weekendy , nie wiem święta w towarzystwie ale samemu codziennie ... wiesz każdy nałóg zaczyna się powoli stopniowo, nie jest tak ze nagle czlowiek z dnia na dzien zaczyna pić po 2 litry wodki i stacza się na dno tylko od czegoś to się musi zaczać... sam fakt ze ktoś nie może zakończyć dnia bez odrobinki alkoholu no dla mnie nie jest normalne...mój ojciec też jak był młody zaczynał od piwoszowania a potem....fakt udało mu się wyjść z nałogu i od kilku lat nie pije ale wiesz....nie chcę cię straszyć broń boże ale poprostu uważaj , nie mowie tez ze kazdy kto pije piwo codziennie bedzie mial problemy z alkoholem ale wiesz warto poprostu uważać i pilnować zeby nie stracic kontroli.;-)

Ale mamy dzis piekna pogodę:)
wstawać spiochy!!!

Właśnie dlatego ja też jestem przeczulona bo widziałam i wiem jak to się wszystko kończy:-(

hej :)

Moje dziecko dzisiaj rano oglądało Georgea na mini mini. Mówię: ok, straczy, przełącz mi na ddtvn. Alex na to : o nie nie , nie ma mowy, szkoda prądu !!!!!!!! :szok::szok::-D

hahahaha:-D mama no wiesz, żeby prąd marnować na głupoty:-D

juz oglądam, gadają i gadają. :-D

HMMMM nie wiem jak zacząć, ale czy ja tez mogę dołączyć do trójcy,która lubi dostać po tyłku...?:-D Chyba,że za tłoczno tam będzie :szok::-D

Zapominajko jak się czujesz ?

Kajka wstawać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pyciolku wiesz, czasem im tłoczniej tym lepiej ;-):zawstydzona/y::-D

A tak w ogóle to dzień dobry:-) Piąteczek na reszcie weekend:tak: Już dziś zapowiedziałam m że jutro śpię do południa bo strasznie mnie ten tydzień wymęczył i ciężko się dziś wstawało:-(

:zawstydzona/y: oj zaraz zbereźniku ;-):-D trzeba sobie życie urozmaicać:-)

współczuję;-) u nas na szczęście szkoła najwcześniej na 8.30 i to też tylko dwa razy w tygodniu a tak to chodzi jak studentka:-D

Właśnie dlatego ja też jestem przeczulona bo widziałam i wiem jak to się wszystko kończy:-(

hahahaha:-D mama no wiesz, żeby prąd marnować na głupoty:-D

Pyciolku wiesz, czasem im tłoczniej tym lepiej ;-):zawstydzona/y::-D

o kutwa, propozycja nie do odrzucenia :-D

w takim przypadku, to nic innego jak nie odmawiać :cool2: słuchajcie jak to zaszczytnie brzmi: JESTEM W CZWÓRCE LASEK, KTÓRE UWIELBIAJĄ DOSTAWAĆ PO DUPIE :-D Jestem z siebie dumna, to najlepsza organizacja do jakiej kiedykolwiek przystapiłam :-D:szok:

:-D:-D:-D:-D:-D ja myślę że ta organizacja jeszcze się rozrośnie, tylko dziewczyny narazie się wstydzą przyznać;-)

reklama
Może jakąś fundację powinnyście założyć :-D Rozpowszechniać ideę, opłaty członkowskie zbierać itp!

A ja się czuję ok, nie wymiotowałam od 3 dni :tak:

Do góry