reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Zobaczymy co Kankiya powie :-D że tylko łapką :-D

kinkiya zaraz wyleci ze sprzętem o którym my pewnie pojęcia nie mamy, a już na pewno ja , nie wiem jak Wy :-Daż się boję :szok: Nie mogę się doczekać aż przyjdzie :-D

:-D:-Dno aż strach się bać:-D ja w ogóle mam propozycję żeby Kankiya była prezesem tej organizacji:tak: Za to bieganie w lateksach coś jej się należy:-D:-)

Dzień dobry:-) Mąż zabrał dziś laptopa, więc pisze z telefonu, a nie cierpię tego robić. Z góry przepraszam za literowki.

Vive gratulacje. Super, że w końcu ktoś Cie docenił:tak: Co będziesz robiła z Maksem w trakcie pracy?

Kanus Kochana tak mi przykro, że ciągle pod górkę macie w tej Kanadzie:-( Może przez te parę miesięcy wszystko się odwróci pozytywnie, a jeśli nie i stwierdzisz, że naprawdę nie chcesz tam już być to zawsze możecie wrócić tutaj. Sciskam:*

Kankiya oby w kolejnej pracy było tylko lepiej.

Pyciolku mój D też codziennie pije piwko. Ostatnio nie piwko, ale jakiegoś drinka, bo dostaje różne trunki z pracy. Uważam że piwko dziennie to nie żaden alkoholizm jeśli w związku z tym facet nie zawala swoich obowiązków. Podobnie "pije" mój teść, tato, mąż siostry, mąż szwagierki i wielu innych znajomych i żaden z nich nie ma problemu z alkoholem, więc bez przesady. Mój mezowy w weekend to zazwyczaj przy wódce siada że znajomymi i wcale nie musi byc ku temu okazji. To mnie akurat trochę wkurza, ale co ja mam do gadania:wściekła/y: Moja teściowa która defakto nigdy nawet piwa nie wypila twierdzi, że normalny i zdrowy chłop to musi się napić:sorry2:

Zapominajko powoli wkraczasz w drugi trymestr. Pewnie mdłości i wymioty za chwilę w ogóle Ci odpuszcza:tak:

Ostatnia edycja:
Kokusiu :szok::szok::szok: przez wzgląd na Twoje czerwone kozaki wnioskuję by obsadzić Cię na stanowisku zastępcy prezesa- bezapelacyjnie :szok::-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D ja wolę być skarbnikiem, mam nawet odpowiednią pieczątkę;-)
A te butki to mi mężowy sprawił:tak: Ale powiem Ci że są tak wygodne że żałuję że nie potrafię na obcasach jeździć bo bym w nich do szkoły po dziecko pomykała:tak::-)

reklama
Do góry