pyciolek87
Mama Alexa:*
Pyciolku aż wstyd się przyznać prawie 15 kg się pozbyłam. Do południa była tylko kawka i owoce a potem praktycznie same sałatki do tego dużo ruchu i seksu
choć na odpowiedni wątek,bo zaraz szeryf nas ścignie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pyciolku aż wstyd się przyznać prawie 15 kg się pozbyłam. Do południa była tylko kawka i owoce a potem praktycznie same sałatki do tego dużo ruchu i seksu
Zobaczymy co Kankiya powie że tylko łapką
kinkiya zaraz wyleci ze sprzętem o którym my pewnie pojęcia nie mamy, a już na pewno ja , nie wiem jak Wy aż się boję Nie mogę się doczekać aż przyjdzie
no aż strach się bać ja w ogóle mam propozycję żeby Kankiya była prezesem tej organizacji Za to bieganie w lateksach coś jej się należy:-)
Kinkiya jak najbardziej się nadaje....choćby nawet przez wzgląd na jej buty....toż to ona ma najlepszą aparycję
No o tych butach pomyślałam właśnie Moje się niestety przy tych jej chowają bo mają tylko 10 cm szpilkę
Nawet mój różowy "przyjaciel" nie ma startu przy Kijka butach
Kokusiu przez wzgląd na Twoje czerwone kozaki wnioskuję by obsadzić Cię na stanowisku zastępcy prezesa- bezapelacyjnie