renia200
mama Victorki :)
Witam
Przy Was spokojnie pracować sie nie da
Kaja GRATULUJE !!!!!! , doczytam Was w domku , papa
Przy Was spokojnie pracować sie nie da
Kaja GRATULUJE !!!!!! , doczytam Was w domku , papa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
przesyłam Wam link z Apteki dbam o zdrowie. Ponoć niektóre produkty zamawiając przez internet są duuuzzzo tańsze niż kupując w aptece. Po zamówieniu ma się je do odebrania średnio na drugi dzień w tej właśnie aptece. Chce porobić jakieś zakupki na jesienne choróbska i zimowe. Zbadajcie sprawę i potwierdźcie czy faktiko tak jest
kajak trzymam kciukasy
a to link :
Portal Dbam o Zdrowie - leki, suplementy diety, kosmetyki
I ja sie witam U nas tez paskudnie, calem 8 st pokazywal mi termomentr jak jechalam po Filipa do przedszkola no i leje oczywiscie
U nas z jedzeniem ogolnie jest nie najgorzej. Zuzia jest wszystko oprocz golabkow (to jedyna rzecz, ktorej nie lubi) i dlatego tak dobrze wyglada. A Fifi czasem wydziwia wlasnie z warzywami, nie lubi grzybow i w zupie koperku lub pietruszki, ale tak w sumie to wszystko je. Najgorszy pod wzgedem jedzenia jest moj maz Mowie Wam miec takiego marudnego chlopa to masakra
Kaja 3mam kciuki, zeby wszystko bylo dobrze. Zreszta musi byc
Pyciolku no w koncu doczekalam sie odpowiedzi A juz mialam Ci paluszkiem kiwnac;-) Musimy tylko ustalic gdzie, biorac pod uwage pogode aktualna najlepiej u mnie lub u Ciebie. Mi pasuja obie opcje. No i oczywiscie pogodzic to wszystko z Twoja praca, bo jak dla mnie kazdy dzien i kazda pora jest dobra
My dzialke dostalimy za darmo i dlatego zrezygnowalismy z budowy pod Opolem. Teraz troche zaluje, bo miasto jest zupelnie nierozwojowe, z praca jest naprawde lipa:-( Mamy prawie 30 arow.
I kochane mam taki problem z moim Fifim. POpuszcza caly czas w majtki. Trwa to juz od jakiegos czasu i sa okresy spokoju, a pozniej znow sie zaczyna. Chodzi normalnie siusiu, a w miedzy czasie ciagle popuszcza. Juz nie ma sil czasem, wiecznie mokre i smierdzace spodnie i majtki. Nawet nie wiem do jakiego lekarza z tym isc. Moze macie jakies pomysly?
A z zabawniejszych historii. Zapomnialam dac mu dzisiaj spodnie do przebrania, przychodze po niego, a on biega w rozowych leginsach
Facet w rajtuzach
Asiulka ja bym mu dała jeszcze spokój z popuszczaniem. Iggiemu też się zdarza. Jest tak zajęty zabawą, że nie ma czasu i wiadomo.
Ale jeśli cię to martwi przy okazji powiedz rodzinnemu, na pewno coś wymyśli.
Laski upatrzyłam sobie buty i nie umiem się zdecydować:
1. 988-130 MILITARY WORKER BLACK 40 (2714831258) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
2. X H1 MILITARNE WORKER 's boots sztyblety camel 40 (2700601898) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
3. SZTYBLETY GLANY WORKER MILITARNE ROZM *40* (2707486097) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
4. 988-129 MILITARY WORKER BLACK 39 (2714789437) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Pomocy
Kaja &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Trzymajcie sie.. Musialam troche ochlonąc. Krwawienie z rany pooperacyjnej. Niegrozne. Zrobila usg. Serduszka jak mlot. 2.5 cm wzrostu. Dwoje dzieci.