reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
na maksa:szok:
zgubilam droge do wyjscia ze szpitala:-D

ta ginekolog, tak dziwnie patrzyla w ten ekran, mowie, no lipa jakas jak nic, cos nie tak, a ona do mnie , ze roznie to mozna rozumiec czy to tak czy nie tak, ale serduszka sa dwa, dzieci jest dwoje no i dwujajowe...

no i mowie babie, ze to niemozliwe, a ona, ze ma 25 lat doswiadczenia i ze wie lepiej;-)

Ostatnia edycja:
na maksa:szok:
zgubilam droge do wyjscia ze szpitala:-D

ta ginekolog, tak dziwnie patrzyla w ten ekran, mowie, no lipa jakas jak nic, cos nie tak, a ona do mnie , ze roznie to mozna rozumiec czy to tak czy nie tak, ale serduszka sa dwa, dzieci jest dwoje no i dwujajowe...

no i mowie babie, ze to niemozliwe, a ona, ze ma 25 lat doswiadczenia i ze wie lepiej;-)

no to Kajka ale jajca :-D gratuluję po raz kolejny :-D

A jak S przyjał wiadomosć o potomkach ? Babcia już wie ? :eek::-D Wypeplałam Ci te bliźniaki....miały być trojaczki , ale i tak wiele się nie pomyliłam :szok::-D Mieliście poprostu złoty strzał :-D

Helołłł :-D:-D

Od jakiegoś czasu Was czytam laski, i ostatnio nie dajecie za wygraną :szok::-D ledwo ledwo Was idzie nadrobić :-p. Poczytam Wasze posty, luknę na fb, parę innych stron i już mi się pisać nie chce, bo znowu muszę dobrych kilka Waszych stron nadrobić i tak w koło macieju :-D:-D.

K.A.J.A. TY szczęściaro !!!!!!!!:-D:-D bombowe wieści, Twoja ciąża mnie jakoś nie zdziwiła zbytnio ;-), ale nowinka, że jest mnoga :szok::szok: szok ! po prostu SZ.O.K. :-D:-D

my juz sie kiedys poklocilismy o to, bo S tak bardzo chcial miec blizniaki, ze mnie kiedys tym gadaniem do wscieklizny doprowadzil, gledzil i gledzil:eek:

ale wlasnie w zadnej rodzinie nie mamy blizniakow...

no ale , no jak byk, dwa ludzie, dwa serduszka, dwa "jajka" czy tam worki czy tam jak to sie cholipka nazywa...

S z tego szoku zabral mala na pizze i na kulki i na zakupy i dzisiaj to z tego szoku to wroca z przyczepka...:-D

Kajka.....ja bym tak szczerze zwariowała.... u Kamila w rodzinie byly u babci dwa razy blizniaki....
ja nigdy osobiscie nie chcialam bliźniaków, jak juz to dwujajowe.... no,ale to podwojne szczescie jak mowia....:)

Trzymam kciukasy.....:*

No a S w takim razie wiedzial co robi:p hahahaha broj jeden:p

Ok kochane my uciekamy na spacerek poki swieci sloneczko:* do pozniej:8

Ostatnia edycja:
reklama
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa KAJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O rany rany!!!! Będą 2 bobasy!!!!! Szczęściara! Jak się ciesze!!!gratulować :)))))

Kajka.....ja bym tak szczerze zwariowała.... u Kamila w rodzinie byly u babci dwa razy blizniaki....
ja nigdy osobiscie nie chcialam bliźniaków, jak juz to dwujajowe.... no,ale to podwojne szczescie jak mowia....:)

Trzymam kciukasy.....:*

No a S w takim razie wiedzial co robi:p hahahaha broj jeden:p

Ok kochane my uciekamy na spacerek poki swieci sloneczko:* do pozniej:8

a ja zawsze chciałam właśnie. choć teraz to bym się raczej zachlastała przy takiej opcji :-D
Ja tu tam sobie piszę i sobie myślę: A se wejde na główny, no i se weszłam :-D:-D i całe szczęście bo bym została niedoinformowana!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry