reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
no, lazienka po prostu na maksa

PYCIOL, my nie bedziemy milionerkami tylko multimilionerkami:szok::-D

Pyciol sie poszedl upic z wrazenia:-D

Ach dziewczynki, swiat zwariowal;-)

CYPRYS, fajnie , ze jestes..
ZAPO, wybralas buty?

Kaja gratulejszyn blizniaczków:-):-):-) ale się dzieje.
Co do butów to ja Wam kobitki nie doradzę,bo jeśli pokażę Wam co mi się podoba to mnie wyśmiejecie:zawstydzona/y::szok:
Madziu gratulacje dziewczynki;-) wyprawkę już masz jakby co;-)

Byłam dzisiaj na ostatniej rozmowie w spr pracy, jutro w końcu składam wypowiedzenie i spadam stąd gdzie pieprz rosnie:no:

Nic mi się nie chce ostatnio kobitki, dupa mi rośnie i tracę nad nią panowanie:zawstydzona/y::-D

Kankiya pokazuj co ci się podoba. Ja buty wybrałam, ale w bólach :-D
Trzymam kciuki za te rozmowy!!!

Kaja musisz sobie podpis z okruszku na okruszki zmienić :laugh2:
No chyba nie zasnę z wrażenia. Dostałas jakieś foto tych dwóch człowieków?

Kankiya pokazuj co ci się podoba. Ja buty wybrałam, ale w bólach :-D
Trzymam kciuki za te rozmowy!!!

Kaja musisz sobie podpis z okruszku na okruszki zmienić :laugh2:
No chyba nie zasnę z wrażenia. Dostałas jakieś foto tych dwóch człowieków?

pewnie bym dostala jakbym poprosila, ale z wrazenia tego nie zrobilam, wylazac na nogach z waty...
no, faktycznie, musze zmienic suwak:szok:

aj dziewczynki, jak dobrze, ze jestescie, tak twardo nogami na ziemii, bo ja to nie moge sie jeszcze ogarnac..
a tamten to juz w ogole, droge do domu zgubil, do kina poszli na zolwika samyego..

Marys nie chciala miec ani siostrzyczki ani braciszka...no to sie zdziwi jak dostanie dubla:-D

KANKIJA, no pokaz co tam ci sie podoba bom ciekawa
CYPRYS, masz tam na gorze, jak piszesz posta masz: wstaw zdjecie, insert image i wstaw film

WROCILYSMY :) noski troszke zmarzniete, ale za to dotlenione i mam nadzieje- jezeli chodzi o Mari.....troszke zmeczone, bo prznajmniej nie bedzie marudzic :p

Kajaczku, ale by byla beka jakby byl chlopiec i dziewczynka.... kurcze nie ogarnęłam tego wróżbami:p hahhaha
Maryski reakcji tez jestem ciekawa.... zwariuje nie mniej jak Ty:-p
I tak sobie mysle ,ze cholerka nie bylabys soba jakbys nas czyms nie zaskoczyla:) hahahaha kochana nasza:*

Kankyia dawasz te fotki.....ale raz..............!!!!!!!!

reklama
Kankiya dawaj buty!!!!!!!!!!!

A Maryś będzie biedna :-D Nie chciała an brata, ani siostry a tu może być i jedno i drugie :-D

Ależ mi się morda śmieje :-D

Cyprysiowa dałaś radę?

Do góry