reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

zmienia furę już na przyszłość :-D

Co za gościu. Ledwo zapłodnił już auto nowe chce kupić :laugh2:
A z tym porodem to nie wiem. A ty Kaja jutro jeszcze do gina idziesz? Zapytaj na pewno ci powie.

ej, wy nie widzialyscie, co on mi tu proponuje....normalnie minibusa na 10 osob, chyba mu gorzej normalnie
a tak serio, to ja takiej kolumbryny z dwoma gondolami to do swojego nie wsadze..

nie ZAPOMINAJKO, juz jutro nie ide, bo stwierdzili, ze nie ma sensu, nie dowiem sie wiecej niz dzisiaj..ja juz nie wiem nawet czy chce wiedziec wiecej:-D...jutro mi tylko zwolnienia pare dni da, ale to juz telefonicznie...

babki, a to, ze zeby jedne z tych butow zobaczyc trzeba zaznaczyc ze ma sie 18 lat, ahahahahahha:-D

KANKI, uklon

Ostatnia edycja:
reklama
ej, wy nie widzialyscie, co on mi tu proponuje....normalnie minibusa na 10 osob, chyba mu gorzej normalnie
a tak serio, to ja takiej kolumbryny z dwoma gondolami to do swojego nie wsadze..

nie ZAPOMINAJKO, juz jutro nie ide, bo stwierdzili, ze nie ma sensu, nie dowiem sie wiecej niz dzisiaj..ja juz nie wiem nawet czy chce wiedziec wiecej:-D...jutro mi tylko zwolnienia pare dni da, ale to juz telefonicznie...

i Ty tez musisz zmienić auto :-D podwójnie dla maluszków... i dla każdego z Was :szok::-D

Ostatnia edycja:
Ja pikole :szok: Kankiya ja to sobie giry bym połamała :szok:
No a tak na codzień w czym chodzisz?

Kaja plan na przyszłość ułozony, nowe auto, dom budujecie duży więc ok, zakupy w nosidełkach, spoko, teraz możesz pomyslec kiedy planować nastęne zapłodnienie zeby nie było za dużej róznicy wiekowej.:-D

Ja pikole :szok: Kankiya ja to sobie giry bym połamała :szok:
No a tak na codzień w czym chodzisz?

Kaja plan na przyszłość ułozony, nowe auto, dom budujecie duży więc ok, zakupy w nosidełkach, spoko, teraz możesz pomyslec kiedy planować nastęne zapłodnienie zeby nie było za dużej róznicy wiekowej.:-D

o Boze, niech ktos ja zamknie gdzies:-D
troje, to juz rodzina wielodzietna, wiecej to juz....przedszkole albo nie wiem co:-D

teraz to juz zakaz seksu az do porodu , zeby jeszcze jednego nie dorobil, skoro taki talent:-D

o Boze, niech ktos ja zamknie gdzies:-D
troje, to juz rodzina wielodzietna, wiecej to juz....przedszkole albo nie wiem co:-D

teraz to juz zakaz seksu az do porodu , zeby jeszcze jednego nie dorobil, skoro taki talent:-D
S wiedział co robi, ja ci to mówię to było zaplanowane :-D on po prostu chciał zmienić auto na większe :-D

S wiedział co robi, ja ci to mówię to było zaplanowane :-D on po prostu chciał zmienić auto na większe :-D

:-D:-D:-D:-D
dobre

Jak by machnął jedno to bys się nie zgodziła...a tak...już się zastanawiasz :-D

a jak będziesz miała bliźniaki to mozesz siedziec z dziećmi do 28 roku życia czy tylko do 14 na urlopie ???:-D
nie sumuje się to w Szwecji ? :eek::-D

reklama
:-D:-D:-D:-D
dobre

Jak by machnął jedno to bys się nie zgodziła...a tak...już się zastanawiasz :-D

a jak będziesz miała bliźniaki to mozesz siedziec z dziećmi do 28 roku życia czy tylko do 14 na urlopie ???:-D
nie sumuje się to w Szwecji ? :eek::-D
Hihi ...

A w tym szpitalu mieli sprawne to usg ? Bo wiesz może to wcale nie koniec, okaże się ze będą czworaczki i co ?? Powstrzymajcie się z tym autem, mały autobusik tez można kupić :-D

Do góry