reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

przesyłam Wam link z Apteki dbam o zdrowie. Ponoć niektóre produkty zamawiając przez internet są duuuzzzo tańsze niż kupując w aptece. Po zamówieniu ma się je do odebrania średnio na drugi dzień w tej właśnie aptece. Chce porobić jakieś zakupki na jesienne choróbska i zimowe. Zbadajcie sprawę i potwierdźcie czy faktiko tak jest :cool:

kajak trzymam kciukasy :tak:

a to link :
http://www.doz.pl/

reklama
I ja sie witam:tak: U nas tez paskudnie, calem 8 st pokazywal mi termomentr jak jechalam po Filipa do przedszkola no i leje oczywiscie:wściekła/y:

U nas z jedzeniem ogolnie jest nie najgorzej. Zuzia jest wszystko oprocz golabkow (to jedyna rzecz, ktorej nie lubi) i dlatego tak dobrze wyglada. A Fifi czasem wydziwia wlasnie z warzywami, nie lubi grzybow i w zupie koperku lub pietruszki, ale tak w sumie to wszystko je. Najgorszy pod wzgedem jedzenia jest moj maz:sorry: Mowie Wam miec takiego marudnego chlopa to masakra:wściekła/y:

Kaja 3mam kciuki, zeby wszystko bylo dobrze. Zreszta musi byc:tak:

Pyciolku no w koncu doczekalam sie odpowiedzi:-p A juz mialam Ci paluszkiem kiwnac;-) Musimy tylko ustalic gdzie, biorac pod uwage pogode aktualna najlepiej u mnie lub u Ciebie. Mi pasuja obie opcje. No i oczywiscie pogodzic to wszystko z Twoja praca, bo jak dla mnie kazdy dzien i kazda pora jest dobra:tak:

My dzialke dostalimy za darmo i dlatego zrezygnowalismy z budowy pod Opolem. Teraz troche zaluje, bo miasto jest zupelnie nierozwojowe, z praca jest naprawde lipa:-( Mamy prawie 30 arow.

I kochane mam taki problem z moim Fifim. POpuszcza caly czas w majtki. Trwa to juz od jakiegos czasu i sa okresy spokoju, a pozniej znow sie zaczyna. Chodzi normalnie siusiu, a w miedzy czasie ciagle popuszcza. Juz nie ma sil czasem, wiecznie mokre i smierdzace spodnie i majtki. Nawet nie wiem do jakiego lekarza z tym isc. Moze macie jakies pomysly?
A z zabawniejszych historii. Zapomnialam dac mu dzisiaj spodnie do przebrania, przychodze po niego, a on biega w rozowych leginsach:-D

Kaja trzymam kciuki !!!
Pyciolku z tą apteką prawda, przynajmniej ja tak kiedys kupowałam, było na drugi dzień i nieco taniej.
Zapominajko w końcu traficie na tą wymarzoną działkę. My też długo szukaliśmy.
Madzienko życzę lepszego samopoczucia.

U mnie w pracy małe przenosiny, musiałam się zamienić pokojami z chłopakami i tak cały dzień rozwalony.
Tak piszecie o zakupach, u mnie też pustki w szafie jeśli chodzo i zimowe rzeczy i tak tylko czekam na jakiś większy przypływ gotówki haha
Miłego dnia :)

Pogoda jest do d... nic mi się nie chce

Kaja daj znać jak po wizycie.

Pyciolku weszłam sobie na tego linka, nie wiem czy tańsze te leki bo ja wczoraj kupiłam spray do noska euphorbium za 22,90 zł a tutaj widzę ze jest za 25,14 zł.

Cos bym zjadła.:crazy:

Zapominajko chyba te pierwsze.

Asiulka ja myślę tak jak Zapominajka, że Filipek nie ma czasu na wołanie siusiu.

Ostatnia edycja:
No u mnie jest to samo, nie mój styl i dlatego chyba wybrałam najdelikatniejsze.

No, kazali czekac.. Kurcze, ci lekarze na rowerach mnie ciagle zadziwiaja.. Szpital jest tak ogromny, ze na rowerach pociskaja i na hulajnogach. Pierwszy raz myslalam , ze to jakis zart.. A teraz sie przyzwyczailam..

reklama
Dawaj tych lekarzy!!!
Na co kazali ci czekać? Jesteś w domu, czy w szpitalu nadal.

A ja glanowate kocham i mnie się wszystkie podobają :sorry: chętnie bym je kupiła, ale miejsca w szafie tyle nie mam...

Do góry