reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

fajna fryzurka,,,,,taka ostra :-Dw sam raz na noc poślubną :-p:-D
a powiedz mi kochana jeszcze jedną rzecz...rodzisz w połowie maja a hajtasz się kiedy dokładnie ? jakoś w lipcu co? tzn,że masz 2 miechy na rekonwalescencję ? :szok::-D ja bym się nie wyrobiła :eek: do tej pory nie zdarzyłam :-D

kur....
i tu nie miala byc kurka:szok::-D
termin na 13 maja, ale jak bedzie sie spieszylo bobo w tempie Marian, to kolo 6 czerwca, a 6 lipca slub

nie wiem jak ja to sobie wyobrazam...
ale zaplacilismy juz 10 tysi za ta lesniczowke...polowe w sensie, umowa zerwana oznacza baj baj kasa...,
a terminy maja porezerwowane do marca 2014...
a z tym naszym to nam sie tak upieklo, ze nie bylo niby, ja juz zalamka i szukam dalej, a bardzo chcielismy tam..
a tu dzwoni pani i mowi ze wlasnie odwolano 6 lipca, bo panna mloda zaszla w ciaze..
no to bierzemy, nie, zaplacilismy od razu ile tam sobie chcieli, plus nocleg dla wszystkich i poprawiny
a tydzien pozniej sie okazalo ze my w ciazy:szok::-D

ale mowie, dobra, do odwaznych swiat nalezy..

Ostatnia edycja:
reklama
heheheh było nie jechać do babci :-D:-D u babci można by było poślubną zrobić :-D:-D
nie no zarty zartami...napewno się wyrobisz :-D po Marianie szybko schudłaś ? ile Ty w ogóle z nią przybrałaś, bo ja na zadnym zdjęciu po Tobie pozostałości Mariana nie widziałam:eek::-D

po porodzie wazylam...73 , na drugi dzien..
po czterech miesiacach 60..
tylko, ze ja Mariana to na rogalikach drozdzowych i czekoladzie..
cale osiedle jadlo te moje rogale, bo jak polazlam na zwolnienie w 12 tygodniu to ilosci hurtowe ich pieklam w kolko..

a teraz raczej warzywka, rzygac juz mi sie chce salata i ryba:-D

nie mam strasznego parcia, byle dzidzi bylo zdrowe a ja sie doturlam najwyzej do tego oltarza:-D

no, ja tez ...dobrej nocki kochane:*

siema laseczki:)

Wiecie co Wam napisze....nie zamierzam nawet probowac wszytkiego doczytac.....oszalalyscie:pPPP

U nas dzisiaj zmiana pogoday 19 stopni bylo....ludziska oszaleli na krotkich rekawkach smigali:p
Mari tez wczoraj w rekawiczkach dzisiaj na krotkim po parku biegala:)))
Ale jutro juz spowrotem 10 i nizej ;/

sPEDZILISMY DZISIAJ FAJNY RODZINNY DZIONEK...MAM NADZIEJE,ZE wAM ROWNIEZ niedziela minela przyjemnie:*

pierwsza ??? niesłychane :oo2:

Kajka teraz to warzywka...:-D
nie bój nic, jak nie dojdziesz to Twoj S na pewno Cię jakoś dodźwiga :-D:szok: hahha

łe tam i tak będziesz piękną Panną Młodą :-)

Witamy Panie zza Oceanu ;-)

Witam poranną porą :)
Agaciu a mnie sie bardzo podobają te lniane, są śliczne :tak: nawet sama tak się zastanawiam ...:-D
U nas wczoraj było cudnie na dworze jakby wiosna miała przyjść a nie zima.;-)
kurde no szukam zdjęcia nowej kurtki Pyciolka i nie widzę:szok:

reklama
Do góry