reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
o ja dziewczyny, ryczec mi sie w kolko chce...bez powodu i to juz chyba tez jest powod...
S biedny probuje stanac na wysokosci zadania i dostaje mu sie rowniez za to, bo co on moze rozumiec, jak w ciazy nigdy nie byl..
nie probuje, jeszcze gorzej:crazy:
no to jest jakis kanal..

jakiego linka, kto podal? bo ja nic nie kumam...i zaraz sie rozrycze:szok::-D

o ja dziewczyny, ryczec mi sie w kolko chce...bez powodu i to juz chyba tez jest powod...
S biedny probuje stanac na wysokosci zadania i dostaje mu sie rowniez za to, bo co on moze rozumiec, jak w ciazy nigdy nie byl..
nie probuje, jeszcze gorzej:crazy:
no to jest jakis kanal..

jakiego linka, kto podal? bo ja nic nie kumam...i zaraz sie rozrycze:szok::-D
Hihi No Ty !!! z BUcikami zimowymi .

Ej dziewczyny ja mam okres i nie wiem już sama co chce i co mi się podoba. Pomóżcie, co sądziecie o tych butach.

CAMEL PIĘKNE AŻUROWE KOZAKI WŁOSKA SKÓRA nr 38 ! (2713084597) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

HIT JESIEŃ 2012 KOZAKI LEN 134 SKÓRA KOLORY 38 (2706986698) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

JESIEŃ AŻUROWE OFICERKI KOZAKI 131 SKÓRA KOLORY 38 (2694664681) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ostatnia edycja:
ja nie widzialam zadnych lakierkow..

oprocz tych co je sama wkleilam:-(...

ale sie motam, wrrrrrr

dobra, a to co chcialam napisac, te dziury to tak troche sceptycznie, bo zimno:-D wiec praktyczna ja by wziela te lniane..
a niepraktyczna te CAMEL PIĘKNE AŻUROWE KOZAKI WŁOSKA SKÓRA nr 38 ! (2713084597) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
No właśnie o te co ty wkleiłas chodziło Tygryskowi :-D

No te kozaczki tak na teraz mają byc, jesienne dni :eek:

I ci powiem ze wybrałas te co u mnie sa na pierwszym miejscu potem te lniane.

no i widzisz co sie ze mna dzieje:oo2:...a ja juz pol grudniowych mamus przekopalam...

no, jesienne, to wszystkie sa super tak generalnie, wszystkie maja "to cos"

reklama
Pyciol, to ja juz wiem gdzie sie zwrocic jak mi na dom zabraknie;-)..

Kurtke pokazuj!

No ja tez wiem jak mi na remont i dobudowę zabraknie :-D

No to ja się nie już nie ograniczam do remontu tylko łazienki i kuchni :-D, pyciol dołozy to i wyromontuje równiez pokoje :-D

Lo matko, dobrze miec takie mamoniaste kolezanki:szok::-D

taki spokoj ducha sie ma:-D

to ja 250 metrow tego domu postawie, a co sie tam bede ograniczac;)

no i widzisz co sie ze mna dzieje:oo2:...a ja juz pol grudniowych mamus przekopalam...

no, jesienne, to wszystkie sa super tak generalnie, wszystkie maja "to cos"

No powariowały babsztyle jedne...:-D z kasy chcą oskubać biedną studentkę:szok::eek:
ja kurtkę kupiłam w piątek dziabongi jedne ale stwierdziłam ,że jest do bani i ją dzisiaj oddałam :eek: ja rozumiem jakbym miała ją conajmniej do szafy schować bo taki kaprys :-D
umówmy się tak, jak wyjdzie z MBŁ to wtedy Wam dorzuce...tzn Tobie Agaciu...bo przecież Kajak to mój wspólnik , i nie dam się tak oskubać :-D

Do góry