reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

No powariowały babsztyle jedne...:-D z kasy chcą oskubać biedną studentkę:szok::eek:
ja kurtkę kupiłam w piątek dziabongi jedne ale stwierdziłam ,że jest do bani i ją dzisiaj oddałam :eek: ja rozumiem jakbym miała ją conajmniej do szafy schować bo taki kaprys :-D
umówmy się tak, jak wyjdzie z MBŁ to wtedy Wam dorzuce...tzn Tobie Agaciu...bo przecież Kajak to mój wspólnik , i nie dam się tak oskubać :-D

ahahahhahahahaha:-D PYCIOL, widze Cie i od razu jakosc mojego zycia ulega drastycznej poprawie:-D

Moj kochany, jezu jaki on jest kochany tak w ogole i mnie znosi, poszedl spatki, jutro rano oni ruszaja do obowiazkow a ja sie bede wylegiwac do poludnia;-)

a Lejdis w tv..

o ludu, wlasnie przeczytalam artykul na temat latania samolotem w ciazy...w paranoje mozna popasc doslownie, promieniowanie , na lotnisku, od urzadzen kontrolnych...o jaaaaaa, co za ...:oo:

Ostatnia edycja:
reklama
ahahahhahahahaha:-D PYCIOL, widze Cie i od razu jakosc mojego zycia ulega drastycznej poprawie:-D

Moj kochany, jezu jaki on jest kochany tak w ogole i mnie znosi, poszedl spatki, jutro rano oni ruszaja do obowiazkow a ja sie bede wylegiwac do poludnia;-)

a Lejdis w tv..

Cieszę się ,że sama myśl o mnie poprawia Ci niesamowicie humorek :eek: jakkolwiek to nie zabrzmi:-D
Rozumiem ,że ,Marysia zostanie zawieziona do przedszkola przez Twojego sexy S ?;-)
Wyleguj,wyleguj tylko nie zapomnij,że my już schadzkę zaczynamy od 7, sama nas przez weekend do Tego przyzwyczaiłaś :growl::-D:-D

Cieszę się ,że sama myśl o mnie poprawia Ci niesamowicie humorek :eek: jakkolwiek to nie zabrzmi:-D
Rozumiem ,że ,Marysia zostanie zawieziona do przedszkola przez Twojego sexy S ?;-)
Wyleguj,wyleguj tylko nie zapomnij,że my już schadzkę zaczynamy od 7, sama nas przez weekend do Tego przyzwyczaiłaś :growl::-D:-D

a no:-D, przedszkole pod nosem to nawet nie musza daleko jechac, ale ma dvd w zaglowku u niego w aucie i na moje sie wypiela delikatnie mowiac:szok:

w ogole ide jutro do fryzjera, musze cos z soba zrobic bo normalnie nie moge juz patrzec, chociaz boki podetne, a ta grzywke bede dalej cierpliwie zapuszczac...i niech mi mozg wymasuje i dopiesci , moze mi sie podejscie do zycia poprawi..

zjadlam omleta i wyladowal w kiblu:eek:

Kajka drogą dedykcji i redukcji niesmiało stwierdzam,że skoro masz i przedszkole pod nosem to znaczy,że i pracę również.;-)
Narzeczony wyjezdża gdzieś jutro czy będzie teraz na miejscu ?
oj przesrane macie z tymi haftami :baffled: kiedy Kajak Ci się zaczęły ? A Tobie Zapominajko ?
dzieć mój jutro zostaje w domu, ze mną :szok: już się boję :szok::-D zasmarkał się coś na cacy :eek:
Kajka masz jakieś aktualne zdjęcie tej grzywki ?:)

No na jesień. To nie są buty na zimę :tak:
mi się podobaja te najprosztsze. nie te lniane, nie te z dziurami :)
szukam czegoś podobnnego :)
i jeszcze te mi się podobają chyba...kozaki damskie - Buty damskie - Damskie - DEICHMANN
tylko kolor wolałabym taki rudo-brązowy

teraz dojrzałam ,że te klasyczne tez mają dziurki...to chodzi mi o te z mniejszymi dziurkami...

a gdzie kajak i Zapo? dobra, czekam na reklamę to wrócicie ;p

Agacia wygoń męża na piwo do kolegi :) hahhah

Ostatnia edycja:
jestem, jestem, tylko zamulilam na maksa...nie mam, ale mam takie wlosy jak na awatarze, a chcialabym miec cos takiego na ten slub...myslalam dlugie, ale kolezanka mi pojechala: badz orginalna, co to kurka komunia, to papiloty sobie jeszcze nakrec...:szok::-D..

i stwierdzilam ze racja, mi dobrze w sumie w krotkich..

PYCIOL, fajne kozaczki, uwielbiam oficerki w kazdym tego slowa znaczeniu..

no, do robola mam 10 minut z buta..

a S chyba w srode wyjezdza, buuuu

Załączniki

• fryzura-10333.png
    fryzura-10333.png
    37,4 KB · Wyświetleń: 18
Ostatnia edycja:
reklama
fajna fryzurka,,,,,taka ostra :-Dw sam raz na noc poślubną :-p:-D
a powiedz mi kochana jeszcze jedną rzecz...rodzisz w połowie maja a hajtasz się kiedy dokładnie ? jakoś w lipcu co? tzn,że masz 2 miechy na rekonwalescencję ? :szok::-D ja bym się nie wyrobiła :eek: do tej pory nie zdarzyłam :-D

Do góry