kana161
Mama "terrorystek" :P
Tygrysku kochany ja mysle,ze oni po poprostu nie mysleli nawet ,ze takeicacko i moze miec otwarte drzwi.... hahahawitam u mnie po 6 bylo 0 stopni.
Pyciolku a gdzie pracujesz jesli mozna wiedziec??
Kaja widzisz a tak narzekaja u nas na kradzieże aut chyba ludzki ten naród się zaczyna robić
Madziu miłego plotkowania.
Ja zmykam powoli na zakupy SPOŻYWCZE dziś będę krokieciki robić
Zapominajko a moje do japonek hahhaa co najwyzej cosik typu EMU ale buciki rewelacyjneAnoli moich teściów zawsze alko pomagał mi znieść ;-)
Nie martw się moje auto też stare, ale jeździ i dopóki to się nie zmieni nie ma mowy o kupnie nowego.
Kaja ja bym nie uszła w takich butach. Moje nogi do glanów są przyzwyczajone
Kochaneu nas dzisiaj sloneczko przepikne, zimno ,ale ono jeszcze troszeczkę przygrzewa
takze dla Mari 30 min na dokończenie zabawy kucykami i uciekamy na rowerek
w nocy u nas tez maks 3 stopni wiec zimnoooooo
Mis w pracy....nie jest to praca jego marzen stawka tez nie szalona,ale praca....a my teraz potrzebujemy kasy wiec nie ma co wymyslac....
Przepraszam Was ,ze ciagle tylko narzekam na temat sytuacji tutaj i braku pracy czy kasy...ale powiem Wam szczerze,ze jest nam strsznie ciezko....naprawde.... nie myslslam,ze tak nam jakos tutaj nie bedzie szlo...mielismy nadzieje,na troszke latwiejsze zycie....niestety rzeczywistosc wyglada zdecydowanie inaczej.....a do poki nie mamy tych papierow ze stalym pobytem to mamy mase drzwi zamknietych....co dodatkowo mnie frustruje....
tyle rzeczy chcialabym zrobic....
ok spadam na dworek...mysle ,ze to piekne sloneczko dobrze nam zrobi.....