reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ja jeszcze godzinka i do domu...

A w ogole, to marze o imieniu Igor dla chlopca...I co widze Zapominajke to mysle-Igor...

I tak bym chciala, tak mi sie podoba...

Ale nie moge dac tu dziecku na imie Igor..bo to oznacza po szwedzku- wczoraj.

No i jak bym miala: Wczoraj, Wczoraj, wolac za wlasnym dzieckiem w tym dziwnym kraju:baffled::-D...

Wszystkie plany mi to krzyzuje:dry:

reklama
Kaja, ale chyba macie odpowiednik Igvar czy jakoś.
My chyba dla chłopca mamy imię już wybrane, choć jeszcze myślę nad zdrobnieniami

Madzienko sporo fajnych rzeczy się u was dzieje!!!
Iggy wstaje ok 7 w dni przedszkolne, a w weekend tak 7-8
Ale dzisiaj dał radę i wstał w nocy :dry:

mów Zapominajko jakie to imionka.
a myśmy stwierdzili,że chromolimy, nie gotujemy dzisiaj. Poszliśmy sobie na pizze. Nażarłam się za pięciu...jaki ten człowiek głupi, teraz cierpię.
Dzieć coś knuje zaciągnąć tatusia na plac zabaw, jeszcze troszkę Go podpuszczę to pójdą :-D będę miała luzik bluzik :-D

hihihihi
poszli :)

Ostatnia edycja:
Jest, ale jakby go nie było...

to szkoda, ja jeśli chodzi o to to mam dobrze. Gorzej jak ma drugie zmiany to wtedy sie kończę. Ale teraz będą pierwsze, odżyję :-)

nie podoba mi sie Igvar...jak to brzmi w ogole, jak producent zamrazarek:-D

Igor chce, albo ...Igoria;-)

nie, no Igor...

producent zamrażarek :-D dobre

moje dziecko już zdążyło przylecieć, po co, bo wpadło w gu.no :szok::baffled:
przebrany, poleciał zaś. Prań dzisiaj zrobiłam 3, a pralka zaś prawie pełna ...życie...

a ja sie z moimi w drzwiach minelam...
pojechali na kulki, wiec...........cisza i spokoj....po tym jak sie moje dziecko od rana alkoholu domaga:szok:

wie juz , ze jej meble czyscimy plynem do spryskiwaczy, bo schodzi jak popisze..no i wyklad byl ze skladu chemicznego, ze plyn zawiera alkohol , ktory przyspiesza jego wysychanie itd..
no i rano, sprzatanie...i daj jej alkohol:angry::-D
i w sklepie: KUP MI MOJ ALKOHOL I TO JUZ:szok::rolleyes2:

ale trzoda:-D...dobrze, ze ja jednak pracuje w te weekendy:-D

reklama
Do góry