Kaja widziałam!!! Luksusy, jak na polskie warunki
Normalnie się zastanawiam, dlaczego ty chcesz wracać do pl
hmmmm...nie wiem, jednak tylko w pl czuje sie tak na sto w domu..
kurcze, jak widze te trudne sprawy i to dlaczego ja , to nie moge
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kaja widziałam!!! Luksusy, jak na polskie warunki
Normalnie się zastanawiam, dlaczego ty chcesz wracać do pl
hejka
wżrło mi posta.
My do dziadków sie szykujemyjak tu przezyć 3 dni u tesciówjakies rady?.
kaja no moje autko to juz pełnoletnie, tylko sie jakos zgubić ani posypać nie chce,bo przeznaczone jest dla mnie do zajeżdzeniaDrugie mam obiecane od m z centralnym zamkiem, bo ja z lenistwa tych drzwi nie zamykam.
Zapominajko spiochu u nas te same życzenia, nadali by sięi tylko słysze ,, a miała mi mama zrobić,,.
Tygrys no i co smaka mi zrobiłas na krokiety jak dla samej jednej nie opłaca sie robić.
Miłego weekendy, my wracamy w pn, bo mamuska fryzjera zalicz i moze kosmetyczke, a napewno zakupy
witam u mnie po 6 bylo 0 stopni.
Anoli moich teściów zawsze alko pomagał mi znieść ;-)
Nie martw się moje auto też stare, ale jeździ i dopóki to się nie zmieni nie ma mowy o kupnie nowego.
Kaja ja bym nie uszła w takich butach. Moje nogi do glanów są przyzwyczajone
ja już w domu....pora wziąc się za obiadk...macie jakieś pomysły co moge dzisiaj ugotowac
o mamo a co Ty robiłaś o 6 rano...
Anoli extra spazmina i dasz radę....udanego weekendu
Kaja w odkrytych butach do ślubu...a te wszystkie zabobony???
hehehe nie żartuję sa piekne....
Madzienko jakie zabobony?
Uwielbiam czytać o przesądach
szczęście przez nie ucieka
Kajka ja żartuję....ale wiem że starsze pokolenie będzie gadac, a przynajmniej u mnie gadaliby oj na pewno....;-)