pyciolek87
Mama Alexa:*
mój praktycznie codziennie wypija piwko...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jedno,dwa na weekend....fajnie masz
O której wasze dzieci chodzą spać?
tez bym tak chciala zeby moj sie mnie jeszcze bal, ale to juz bylo i nie wroci wiecej hahahatak Pyci, piwo...
oj, to jakis wszechobecny chlopski problem..
moj dostal zakaz..
kurcze i to wlasciwie przez swoje dobre serce go dostal, bo pojechal do sztokholmu i slysze, ze nie jest w hotelu...i mowie, polazl gdzies, a pracuje oststnio z takim chlopakiem, co musi co wieczor zaliczyc drina ,knajpe itd...i mowie mu, polazles na piwo, a on ze nie, a ja , ze tak, a on , ze nie...
przyjezdza do domu i zaczyna skruszony, wiesz, bylismy na tym piwie, ale nie chcialem cie denerwowac...
to sobie zapracowal, zakaz piwa do odwolania ;-)
a boi sie teraz jak diabel swieconej wody
mnie najbardzie przerażają czasy, jak będzie wracał z dworu czy ze szkoły z takimi śmierdzącymi skarpetami i pachami...czaicie, nasze bąbelki
o boshe nie!!!!!!!!!!!!!!!!! ale przyznam sie wam ze uwielbiam ogladac "Rodzinkę PL" hahhah i tak czasem sobie mysle ze moj mały kochany śliczny słodziutki Filipek bedzie takim łobuziakiem to...... nieeeeeeeee na pewno taki nie będzie haha
Agacia...ja wiem ,ze pewnie mnie potepicie itp...ale ja mam z tym spaniem problem ogolnie....tak jak kiedys mialam z gorki w tej kwesti tak teraz raczej pod....i moje dziecie chodzi spac nawet czasem po 22....ale probujemy juz od po 21....na usprawiedliwienie dodam ,ze nie chodzi do przedszkola i moze po prostu za malo sie meczy.....chociaz staram sie jak moge....O której wasze dzieci chodzą spać?
Czy Wasze chłopy też tak lubią piwsko ?