reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

ZAPOminajko, no jasne, jak tylko beda:-)
VIVE, teraz te minibusiki sa takie ladne i zgrabne, tak Wam dobrze idzie;-)..
Marys ma 25, ale to tez tak roznie, bo niekiedy i 24 albo 26...

Kurka, wodna..
Mam w pracy dziewczyne, ma 40 lat i cale zycie probuje zajsc w ciaze. Same poronienia, chyba z 7... Teraz jest w 17 tyg, wvzoraj zrobili usg gen i od razu na zwolnienie, bo dalsze badania, bo dziecko ma albo guza jakiegos, w sensie raka , albo cos innego, w kazdym razie juz podobno przepowiedzieli ze bedzie sparalizowane..

Ten swiat zwariowal.. Co za kanał..

reklama
Kurka, wodna..
Mam w pracy dziewczyne, ma 40 lat i cale zycie probuje zajsc w ciaze. Same poronienia, chyba z 7... Teraz jest w 17 tyg, wvzoraj zrobili usg gen i od razu na zwolnienie, bo dalsze badania, bo dziecko ma albo guza jakiegos, w sensie raka , albo cos innego, w kazdym razie juz podobno przepowiedzieli ze bedzie sparalizowane..

Ten swiat zwariowal.. Co za kanał..

.:-(..:-:)-(

witajcie u nas dzisiaj szaro buro od 5 lało....masakra...

co do bucików to dzięki chyba i ja podjadę....

kaja strasznie smutne to co piszesz i uwierzcie że ja w tej ciąży nie mogę takich rzeczy czytać...od początku mam jakieś lęki, niepokój...nie wiem może to spowodowane tym co dzieje się dookoła....
np. moja koleżanka urodziła synka zdrowego, ma już ponad 2 lata i jeszcze nie chodzi i niewiadomo dlaczego

Dziewczynki. Ja tez jestem cala w strachu szczerze mowiac. I nie mialam tego z Marysia jakos..
Dobra, nie dolujemy sie, wszystko bedzie dobrze i tyle:-) nie ma innej opcji..

moja ginka powiedziała że to wiąże się z większa świadomością zachodzących zmian i to normalne....:tak:
a z Jula tez tego nie miałam....

ja Tygrysa już chyba ze 3 razy pytałam ale milczy...może Tobie pyciołku coś zdradzi:-D:-D:-D

ale mi sie bąbel kręci...kocham to uczucie

Ostatnia edycja:
Madzienko, super:-D niech sie krēci poki ma miejsce:-D..
A mi , godz 14.30 rozpoczynajā się poranne nudnosci...:confused:
A jutro mnie czeka 1200 km do zrobienia.. Nie wiem, jak mi to wyjdzie..

Ostatnia edycja:
reklama
Tygrys zdradzaj.....!!!!!!!!!!!!!!! już zapomniałaś jak to ze mną na wakacje jechałaś....:-D:-D odwdzięcz się :-D:-D

Kajka współczuję.... ja nic a nic :) ale apetyt mam większy, niestety....:zawstydzona/y:

Do góry