vive
Fanka BB :)
Blender i wypic obiad.. A w ogole wiecie co, slyszalam, to taka szwedzka nowosc, ze przy jakimkolwiek zapaleniu gardla czy anginie, absolutnie nie wolno gorącego, ani jesc ani pic.. A czlowiek cale zycie, gorąca herbatka na gardełko, gorące mleczko...;-)
Masz rację. Ale ja ZAWSZE piję ciepłe napoje, wręcz gorące. Wiem, że nie powinnam, ale nie potrfaię sobie wyobrazić lodów, jak mnie trzęsie z zimna przy gorączce
Pycioł GRATULACJE!!!!!!!
I trochę Wam zazdroszczę bo wszystkie na majówkach jesteście, chyba i ja do Was tam dołącze....bo na lutym jakos dretwo....nie mogę tam się wbic...
ja byłam w 7 tygodniu
ja dzisiaj zaliczyłam kolejne spotkanie na warsztatach dla rodziców i coraz ciekawiej robi się...
Vive zdróweczka, podobno są tabletki homeopatyczne na anginę, chcesz poszukać ci nazwy
Kochana jesteś-jak tylko masz czas, to poproszę
Ach, dziewczynki... zazdroszczę Wam tych ciąż. Ja nawet bym chciała trezcie dziecko, ale w tej chwili absolutnie nas nie stać. A poza tym to by było czwarte dziecko mojego G i nie wiem, jak on by to przeżył Już teraz musimy zmnienić samochód na jakiś 7-mio osobowy, to przy kolejnym potrzebny by był autobus ;-) Jednak jak tak patrzę, jak te nasze dzieciaki bawią się we trójkę i jak bardzo są za sobą, to uważam, że rodzeństwo to najfajniejsza rzecz na świecie!!!