reklama
pyciolek87
Mama Alexa:*
Mam pomysł, Madzienko, Ty chodz norma, Pyciol, Ty tez, Tajger rowniez, niech sie bierze za majstrowanie potomka i czekamy.. W ogole wszystkie sie przeniesmy na majówki. Bedzie super!!
hehehh to tam w ogóle nie ogarnę tej produkcji...
zamiast się przywitać to czytam te prawie 400 stron wykończycie mnie
Kajka na kiedy masz termin ? a Ty Zapominajko ?
dzwoniłam do lekarza...zapisał mnie na 23 paździrenika, powiedział,że nie ma potrzeby wcześniej...kazał porobić badania . Ewentualnie gdyby się coś działo to wtedy do Niego albo do szpitala...
nie za późno na wizytę ?
Zamknąć znaczy wstawić okna ArchonZanplo, ale zamknac w sensie, stan surowy tak? Lo matko, czlowiek sie moze wyspecjalizowac. My ostatnio liczylismy ile pustakow nam bedzie trzeba. A gdzie kupowaliscie projekt?
Pyciolku ogromne gratulacje !!! Ja bym nie wytrzymała haha i poszłabym do kogokolwiek żeby potwierdzić
PYCIOL, na ja juz nie wiem, wg poloznej na 12, wg mnie na 13, a wg usg na 15..
Bo robili jakies tam dodatk.bad ze wzgledu na to, ze przeciez tej szyjki macicy to u mnie zostalo 1/3...
Ach, takze jak znam zycie urodze 30...
Marysia przeciez trzy tyg opozniona była...:-)
Kurcze, Zapominajko, nie zrobilam tego specjalnie....../wstydzi/:-)
Bo robili jakies tam dodatk.bad ze wzgledu na to, ze przeciez tej szyjki macicy to u mnie zostalo 1/3...
Ach, takze jak znam zycie urodze 30...
Marysia przeciez trzy tyg opozniona była...:-)
Kurcze, Zapominajko, nie zrobilam tego specjalnie....../wstydzi/:-)
Ostatnia edycja:
kana161
Mama "terrorystek" :P
Dzien doberek
Nie naskrobalyscie az tak strasznie jak myslalam ,to spokojnie jednym tchem nadrobilam
Kajaczku no to mega sie u Ciebie dzieje....ale ciesze sie ogromnie ,ze tylko pozytywnie oby tak dlaej;*:*
a napisz nam cosik wiecej o tym Twoim "przyszlym mezu"
Pyciolku suuuuuper wiesci, tak wiec GRATULUJE SREDECZNIE;* i tez jak przeczytalam Twojego posta to mysle...."kurcze co ja przeoczylam, gdzie ona teraz mieszka, myslalam ,ze w Polsce" hahahaha
oh az zaluje ,ze jednak nam sie nie udalo terazi w zadnym wypadku prosze nam tutaj nie uciekac z grudniowek my tez chcemy byc na bierzaco hahhaha
A u nas od rana ponuro i zimno, ma lac caly dzionek i jutrzejszy zreszta tez.....wiec depresjo witaj
poza tym Kamil ciagle w szale oszukiwan pracki.... oby szybciutko cosik znalazl
buzile z rana na popoludnie dla Was
Nie naskrobalyscie az tak strasznie jak myslalam ,to spokojnie jednym tchem nadrobilam
Kajaczku no to mega sie u Ciebie dzieje....ale ciesze sie ogromnie ,ze tylko pozytywnie oby tak dlaej;*:*
a napisz nam cosik wiecej o tym Twoim "przyszlym mezu"
Pyciolku suuuuuper wiesci, tak wiec GRATULUJE SREDECZNIE;* i tez jak przeczytalam Twojego posta to mysle...."kurcze co ja przeoczylam, gdzie ona teraz mieszka, myslalam ,ze w Polsce" hahahaha
oh az zaluje ,ze jednak nam sie nie udalo terazi w zadnym wypadku prosze nam tutaj nie uciekac z grudniowek my tez chcemy byc na bierzaco hahhaha
A u nas od rana ponuro i zimno, ma lac caly dzionek i jutrzejszy zreszta tez.....wiec depresjo witaj
poza tym Kamil ciagle w szale oszukiwan pracki.... oby szybciutko cosik znalazl
buzile z rana na popoludnie dla Was
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Zanplo, my tez Archon
Mnie się ich projekty też podobają
Poczekam na końcową opinię Zanplo odnośnie projektu i wszelkich zmian i kto wie....
Kana ja się nie wybieram skąd. A na maju miejsce jest, więc spokojnie twórzcie nowe maluszki i do nas.
Markia też przecież nie grudniowa, a styczniowa
Ja mam termin na koniec kwietnia, ale znając moje szczęście to maluch w maju wyjdzie.
kana161
Mama "terrorystek" :P
Aj Zapominajko Mariczka grudniowa....))) koncowkowa ,ale grudniowa ale faktycznie moze jak nam wyjdzie szybciej to sie jeszcze wkrecimy hahaha
Aj Zapominajko Mariczka grudniowa....))) koncowkowa ,ale grudniowa ale faktycznie moze jak nam wyjdzie szybciej to sie jeszcze wkrecimy hahaha
Kanusia , to rzucajcie wszystko i do roboty biegusiem
reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Kurcze byłam pewna że Mari na samym początku stycznia wyszła