reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dobrze, że się troszkę ochłodziło bo my już się z Majką topiłyśmy. Od poniedziałku jestem na urlopie, ale odpoczywamy tylko w domu i to same, takie niepełne te wakacje, ale zawsze to coś. Maja od kilku dni kaszle, ale na szczęście jej przechodzi. A ja dzisiaj zaliczyłam dentystę i jestem strasznie zadowolona, troszkę drogo, ale z moim urazem do dentystów to mogę dać więcej za rewelacyjną obsługę. Widać od razu kto wykonuje zawód z powołania.

reklama
Kanus dziękuję...z dolegliwości to doskwierała mi senność ale już trochę przechodzi i mam mega apetyt więc obawiam się o wagę:sorry:....a poza tym jak na razie znoszę pierwsze miesiące całkiem dobrze....
Super że Mari pokochała wode...my tez jesteśmy jej fanami....:tak:
książeczke odbieram jutro w empiku i zaczynam czytanie wiec zdam relacje:tak:

Zanplo udanego urlopiku.....i zdróweczka dla Majeczki

Zanplo a jak wam idzie budowa? Bo dawno nie pisałaś?

Madzienko oby tak dalej, najgorszy czas chyba masz już za sobą, teraz już pięknie brzusio będzie się zaokrąglał:-D

Kana ja mojego słoneczka też z wody wyciągnąć nie mogę.

My dziś złożyliśmy wniosek o warunki zabudowy i niestety sobie poczekamy na odpowiedź...

Witajcie, u nas też słonecznie ale zimno....jakoś tak jesiennie...

my już dzisiaj zaliczyłyśmy salę zabaw, jemy obiadek i zmykam na pazurki....

miłego dzionka i udanego weekendu

Zapominajka na razie to wyglądam jakbym się zbyt dużo najadła albo miała mega wzdęcie...ale brzuszek już jest większy niż w pierwszej ciąży....

Zpominajko był przestój, ale dzisiaj znów Panowie ruszyli, mam nadzieję, że już pełną parą, wieczorem jedziemy zobaczyć jakieś małe postępy:)
Cierpliwości w czekaniu na warunki :-)
Madzienko to dobrze, że tak ładnie przebiegły Ci te pierwsze miesiące, oby tak dalej :-)
Chciałam odwiedzić lekarzy skoro już siedzę w domu, zrobić sobie jakieś badania, a niestety wszyscy na urlopach i trzeba czekać.
Czy Wasze dzieci też są takie uparte? bo ja już czasem nie daję rady :-D

Zanplo super, czekam na relację.

Iggy jest uparty i nie słucha b. często. No i w dalszym ciągu zadaje miliony pytań, w tym takie hity: dlaczego ten pies robi siku, dlaczego ta pani ma zółtą siatkę, Po o ci nos, dokąd idzie tamten pan i czemu ma spodnie.

Madzienko pokaż fotkę brzuszka przy czasie :tak:

Zapominajko planujecie budowe domku? Super :) no I super ze Iggi tez tak lubi wode... :) Nasi mali plywacy :)

Madziu no ja zdjateczko tez Z miła chęcią zobaczę :) no i faktycznie najgorsze początki masz juz za soba:) duuuzo zdrowka i dobrego samopoczucia życzę :)

Zanpolo ja rownież podczytywalam Twój budowlany blog... Super... Nie moge sie doczekać kolejnych wpisów:)

A u nas kolejny dzien pada... W poniedziałek przylatuje do nas znajoma i musieliśmy jechać po jakiś materac itp rzeczy... A poza tym w ZAra były takie przeceny, ze nie mogłam sie oprzeć i kupialm Mariczce spodenki i bluzę:)

Ok uciekam bo dziewczynki roznoszą mi pokój.... Buziaczki

Dzień dobry...u nas szaro buro i 15 stopni i juz powoli zaczynam jesień czuć w powietrzu...

co do zdjęcia to obiecuję że pokaże...ale z Jula nie mam fotki w 12-13 tygodniu...ale pokaże Wam siebie w 20tygodniu wtedy a jak wyglądam teraz...

mamuśki czy wy też w drugiej ciąży miałyście większe brzuszki od razu???:eek:czy to mój apatyt pomógł mi:-D

Kanus zazdroszczę zakupów z Zarze...u nas jej nie ma

udanych weekendów

reklama
Witajcie. U nas zimno i pada. A ja w przerwie między gotowaniem i sprzątaniem sobie tu zajżałam.

Kana planujemy budowę, ale to jeszcze sporo minie czasu nim zaczniemy. Działkę mamy zarezerwowaną ,a nie kupioną, bo najpierw chcieliśmy wiedzieć co można na niej postawić, no i chcemy za gotówkę kupić. Brakuje nam jeszcze ok 30 000 do całek kwoty.

Madzienko ja miałam o wiele większy brzuch. W 9 tygodniu już w spodniach ciążowych biegałam, bo mnie normalne tak drażniły, że słów szkoda.

Do góry