reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie my weekend na dzialeczce spędziliśmy...wczoraj imprezka rodzinna a dzisiaj lezakowanie...teraz do nas burza dotarla...i ufff jak powietrze zmienilo sie...ale na szczescie lato w tym roku nas rozpieszcza i podobno tak ma byc do konca...i dobrze niech grzeje....

Renia na połowe lutego!!!!

Ania gratulacje dla malutkiej!!!!

Anoli dzielna kobitka z Ciebie...

Kankiya super że imprezka udana a z tata skończyło się tylko na wyrostku...

Kanus super że macie troszeczkę czasu dla siebie.....

spokojnych nocek...u nas pioruny wala jak szalone....

reklama
Dzień dobry....u nas dzisiaj 20stopni i wietrznie...wczoraj było 40 i nie było czym oddychać...mam jednak nadzieje że to ochłodzenie to tylko chwilowe...

miłego dnia

Dzień dobry:-)

A dla mnie dziś pogoda idealna po tych upałach.18 stopni.Akurat:tak:

Życzę wszystkim miłego dnia:*

U nas dzisiaj kolo 15 stopni wiec jak dla mnie ok....

ja zamowilam sobie ksiazke wyznania upiornej mamuski i czekam na nią ciekawe czy coś ciekawego w niej wyczytam....

Witajcie;
u nas też dziś chłodniej, zanosi się na deszcz.
I jakaś dziwna jestem. Dziko się czuję.
Najchętniej wróciłabym do łóżka...

reklama
U nas dzisiaj kolo 15 stopni wiec jak dla mnie ok....

ja zamowilam sobie ksiazke wyznania upiornej mamuski i czekam na nią ciekawe czy coś ciekawego w niej wyczytam....

Hejka....
Madziu czytałam w jakiejś gazecie, ze to bardzo fajna lektura:)
No i chciałam zapytać jak sie czujesz? Jakies dolegliwości?

Aj a u nas tez troszkę chlodniej było....przez pare dni po 22-25 stopni a dzisiaj znowu 30.... Kurcze zaczynam doceniać chlodniej ze dni:)
I co najważniejsze sie nimi cieszyć:) hahaha

Moje dziecko kocha wode, jakos wcześniej nie było tego tak widać... Ale byliśmy u znaomych, którzy maja basen i moje dziecko nie chciało z niego wyjść....ciemno sie robiło a ona nadal plywala... Syrenka nasza:)koniecznie trzeba jej poszukać ja jesień i zimę jakies zajęcia na basenie:)

A tak to co tam u Was mamuski?
Kurcze tez bym juz chciała drugie " baby" ale najpierw prawojazdy i auto...bo tutaj z dwójka to juz ciezko bybylo sie poruszać gdzies indziej niż płac i park:)

Do góry