reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamusie 2008

a co tutaj tak pusto.....

może moje wieści trochę Was rozruszają...

a więc moje Kochane nasza rodzinka powiększy się....mam nadzieje że nie pogniewacie się że wcześniej nic nie zdradziłam...
dzisiaj byliśmy na usg...maluszek rośnie, serducho bije...a więc proszę trzymajcie kciuki żeby dalej wszystko było ok....
gratulacje!!!

reklama
WCHODZE PO TAKIM CZASIE I PROSZE JAKIE REWELACJE!!!!!!!!!!!

Madziuuuuuu suuuuuuuper wiesci:) Ale sie ciesze :-):-):-):-)
zdrowka, zdrowka i wspanialych dwupakowych miesiecy:*

Aj mamuski poza tym przepraszam ,ze nie odzywalam sie tak dlugo...
u nas ciagle bez zmian....jakos czas leci do przodu....wakacje leca, u nas na szczescie ciagle cieplutko, czasem tylko zdarzy sie jeden chlodniejszy dzien, popada, zagrzmi,a potem znowu upaly:)

Mariczak nasza rosnie, jest taka kochana...aj prawdziwa z niej artystka, maluje, rysuje, koloruje bez przerwy....i bardzo to lubi,a rysuneczki sa przefajne:) hahah

A tak to Kamil ciagle pracuje, teraz bedzie mial w koncu wolny weekend...
buziaczki duze dla Was...leckam troszke nadrobic :-p:-)

Hej:-)
A ja chciałam Wam sie pochwalić,że my już całkiem pożegnaliśmy pieluchy w dzień,nawet na spanie,a noc już trzecia sucha na spanie,a noc już trzecia sucha:tak: Tyle,że o 5:00 Oliwia woła siku i koniecznie muszę wstać.bo w pieluchę nie zrobi...Ale jestem z niej dumna baaaardzo:tak:

Madziu gratulacje!!!!!!Buziiii w brzuszek:-)

Hej

Madzienko gratulacje ogromne, Jula pewnie przeszczęsliwa:-D.

Kana udanego wspólnego weekendu:tak::-).

edee a co u was?

Przyznaje ze zagladam do Was ale ani czasu ani nastroju zeby pisac. Ostatnio to wpadamy do domu zrobic pranie i zaraz znowu jakis wyjazd. A to do jednej babci, a to tata moj wyladował w szpitalu i siedzialam przy nim. Dobrze ze udalo nam sie na 2 dni pojechac do domku nad jeziorko. Tescie mają swoj domek letniskowy i nawet nie ma czasu skorzystac.

Aha i jednak zlozyłam dokumenty na studia....zaczynam od października:-pa boje sie jak przed porodem:-D

Zapominajko ADMINISTRACJE i specjalnosc chyba ADMINISTROWANIE PROGRAMAMI UNII EUROPEJSKIEJ:tak: chociaz jeszcze nie wiem czy nie złoże na zarządzanie i potem zarządzanie kadrami:tak:.

Problem tylko taki ze te dwa kierunki sa na innych uczelniach jedna prywatna a druga panstwowa. Nie znam zadnych opini o tej prywatnej a te zarządzanie kadrami strasznie mnie kusi:zawstydzona/y:. W kazdym razie mam jeszcze troche czasu:zawstydzona/y:

Witam;-)
Madziu gratulki i cmok w brzucholek, aby dobrze służył jako domek;-)Ale newsy:-):-) która następna???
Kanuś udanego wspólnego weekandu;-)nadrabiajcie zaległości to może i George będzie:-D
Anoli Tobie też gratki za decyzję, powodzonka kochana,podziwiam na maxa:tak:

a u nas różnie:zawstydzona/y:, wypad na Sunrise udał się -było super, ale Biancia tęskniła i płakała mi do słuchawki:-( i tatę mojego w tym czasie zabrali do szpitala, więc mama była przerażona siedząc w domu z Biancią,ale już jest w miarę ok, po podejrzeniu zawału i wszystkiego co najgorsze okazało sie,że to byl tylko wyrostek;-)
buziole dla wszystkich;-)

Anoli u nas jakoś leci, ja pracuję, Alanek chodzi do przedszkola, a w związki układa nam się baaardzo róźnie :sorry2:

A Tobie gratuluję odwagi, że zdecydowałaś się na studia :tak:

Oj kochane dziekujemy za zyczonka USA ego weekendu:)
Jeszcze dzisiaj I jutro bede sie mogla nacieszyć mezulkiem, bo nutę tez u nas wolne.... A pózniej to pewnie znowu tylko pracka i pracka... Ale nie narzekam dobrze ze jest...

Kankiya oj Ty ciagle o tym Georgu pamiętasz... Hahahaha Mariczka chce siostrę i juz, bo ona nie bedzie miała i chciała żadnego chłopaka:p hahaah
No i wymyśliła sobie nie wiem skąd, ze bedzie Mila...
Cieszę sie, ze skończyło sie na wyrostku.... No i ze dobrze sie bawials z niemezowym:)

Anoli super wieści GRATULACJE:) no i odważna z Ciebie babeczka:)

Aniu zdolna dziewczynka:) super!!!!
Nie wiem co jeszcze chciałam napisać:)

U nas dzisiaj burzowo, mieliśmy jechać na basen, ale tak wieje ze chyba sobie podarujemy...

Buziaczki kochane miłego wieczorku :)

reklama
Do góry