reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Madzienko
słoneczko dla Ciebie shutterstock_55440967.jpg

U nas nie pada na szczęście, ale jest chłodno.
Podobno pod koniec tygodnia ma być troszkę cieplej, ale mało w to wierzę. Poczekamy, zobaczymy.

reklama
Madzienko
słoneczko dla CiebieZobacz załącznik 490492

U nas nie pada na szczęście, ale jest chłodno.
Podobno pod koniec tygodnia ma być troszkę cieplej, ale mało w to wierzę. Poczekamy, zobaczymy.

dzięki Zapominajka...
ja też liczę na poprawę bo w środę ruszamy w świętokrzyskie...m.in Bałtów przed nami....

witajcie....

ja już po wizycie...u nas wszystko ok, serducho bije a brzucho rośnie...na szczęście waga stoi
yes2.gif

Jula tez skonsultowana....mamy wykaszleć to co nam przeszkadza i będzie dobrze....

my powoli szykujemy się na nasz krotki wypad w województwo świętokrzyskie, mamy w planach zahaczyć o Bałtów....
więc trzymajcie kciuki za pogodę...
wink2.gif

udanego świętowania jutro....

Madzienko super wiadomości.
Oczywiście słoneczka życzę!!!

Ja jutro na imieniny teściowej się wybieram. I powiem wam, że mi się nie chce...

witajcie....

ja już po wizycie...u nas wszystko ok, serducho bije a brzucho rośnie...na szczęście waga stoi
yes2.gif

Jula tez skonsultowana....mamy wykaszleć to co nam przeszkadza i będzie dobrze....

my powoli szykujemy się na nasz krotki wypad w województwo świętokrzyskie, mamy w planach zahaczyć o Bałtów....
więc trzymajcie kciuki za pogodę...
wink2.gif

udanego świętowania jutro....

O to wpadajcie do nas na herbatkę.
My mieszkamy w Starachowicach 30 min. od Bałtowa:D

reklama
Zapomiajko cierpliwosci na imieninach zycze:)
a Madzi gratuluje i ja wiedzialam ze ty cos przed nami ukrywasz oj ty łobuziaro :-D
My już wrocilismy w poniedzialek na 8 dni 4 spedzilismy lezac plackiem na plazy 3 dni na wycieczkach i spacerach po plazy a 1 dzien do wymazania z powodu deszczu:)

Do góry