reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Jak to panowie :-)

A do ulubionych zabaw należy jeszcze "malowanie" farbkami, które polega na:
Nałożeniu jak najgrubszej warstwy farbki na kartkę, następnie rozjeżdżaniu jej resorakiem, a na końcu pomalowaniu tegoż farbką...

reklama
Witam sie i ja
Moja corcia tez czasem jak coś powie to z krzesła spadam, kiedyś Mariusz kazał jej pozbierać zabawki a ja ją wolałam do mycia zębów to powiedziała zastanówcie sie co mam robić a nie tak ze tu muszę składać zabawki i myć zęby jednocześnie - zamurowalo nas haha

Ostatnia edycja:
Myszko już same te nazwy mnie przerażają :-D.
Wczoraj siadłam z zeszytem i zrobiłam plan na święta. Wprawdzie w domu nas nie będzie ale trzeba cos zrobić, żeby innym pomóc. Wymyśliłam sobie że zrobię faszerowane jajka i upiekę pasztet. Nie wiem co mi z tego wyjdzie. Do tego sos czosnkowy z ananasem i winogonem. Oczywiście jakieś ciacho i wafel z wszystkimi dobrociami w środku. Już mi ślinka leci. Chyba trzeba będzie wziąć dzień urlopu bo jeszcze siostra męża przyjezdza więc będzie małe zamieszanie.
Mam pytanie. Czy któras z Was stosowała kremy Vichy? planuje zakup dobrego nawilżającego, ale nie wiem czy cena jest adekwatna do jakości. Dodam, że wypróbowałam już większość tańszych kremów i efektów żadnych.

Zanplo ja próbowałam Vichy i efektów też nie było.
Moja przyjaciółka zachwyca się Clinique
Smakowite będą te twoje święta. Chyba wpadnę ;-)

Witam!
Ja będę robiła na pewno sernik i faszerowane jajka. U nas święta jak zwykle u mamy, a w następnym tygodniu chrzciny Ali a za kolejne dwa wesele brata :-) Jutro mam urodziny męża, tylko zegarek który mu kupiłam w asos dojdzie chyba w piątek albo i poniedziałek - no nic jakoś mu to wynagrodzę :-D I idziemy w czwartek na koncert takiego nowego wokalisty Piotra Salaty. Nasz przyjaciel napisał teksty na całą płytę. Niestety, moim zdaniem jest nie do słuchania więc to będą dłuuuuuugie dwie godziny :-D A po koncercie tenże przyjaciel ze swoją nową przyjaciółką przychodzą do nas więc jeszcze muszę w czwartek przed wyjściem żarcie naszykować. Ale zrobię na szybko śliwki w boczku i parówki w cieście francuskim, i jak wrócimy to na 20 minut do piekarnika wrzucę i już. Jeszcze mała deska serów, naczosy z dipami i już.

reklama
Myszqo uroczystości to masz aż nadmiar, aż ciężko to wszystko ogarnąć. Jadłam kiedyś takie śliwki w boczku- pychotka.

Do góry