reklama
renia200
mama Victorki :)
Witam sie i ja z pracki, mój właśnie pojechał z Victoria do lekarza bo jakieś dziwne uczelnie na brzuchu i plecach dostała, skóra wyglada na i podrazniona, nie zmienialam proszku więc nie wiem od czego ma te krostki, mówi ze ja to boli. Normalnie dziewczyny zawsze coś sie dzieje, cały czas pod górkę . U mnie tez dzisiaj zimno 13 stopni tylko
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Reniu zdrówka dla was, 13 stopni to nie zimno :-) tylko chłodno. Zimno to -13
kana161
Mama "terrorystek" :P
AGATKAS KOCHANA NASZA 100 LATEK
No a u nas jest juz Emilka i dziewczyny szaleja w pokoiku
Dzieki czemu ja w kocnu dopchalam sie do kompa i moge sobie spokojnie poszalec na necie
Oj Kankiya zdziwilabys sie czasem co to moje dziecko wymysli...i u niej to jeszcze tak pociesznie wychodzi... Mowie do niej dzisiaj przed wyjsciem na spacer i do sklepu, ze musi ubrac zimowa kurtke, bo jest tylko 2 stopnie..a ona patrzy na mnie, uniosla jedna brew i mowi " zartujeeeeesz??"
RENIU zdrowka dla Vicusi :*
Ok zmykam poszalec poki moge buziole
No a u nas jest juz Emilka i dziewczyny szaleja w pokoiku
Dzieki czemu ja w kocnu dopchalam sie do kompa i moge sobie spokojnie poszalec na necie
Oj Kankiya zdziwilabys sie czasem co to moje dziecko wymysli...i u niej to jeszcze tak pociesznie wychodzi... Mowie do niej dzisiaj przed wyjsciem na spacer i do sklepu, ze musi ubrac zimowa kurtke, bo jest tylko 2 stopnie..a ona patrzy na mnie, uniosla jedna brew i mowi " zartujeeeeesz??"
RENIU zdrowka dla Vicusi :*
Ok zmykam poszalec poki moge buziole
renia200
mama Victorki :)
Zapominajko kochana dla mnie to zimno jak jeszcze w sobote było +26Reniu zdrówka dla was, 13 stopni to nie zimno :-) tylko chłodno. Zimno to -13
Myszqa
Fanka BB :)
To jeden ze sztandarowych tekstów Janka jak czegoś szuka: "mhmmmmmmm nie widziałaś przypadkiem mojego puzzla? zgubił się gdzieś gapa"
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Zapominajko kochana dla mnie to zimno jak jeszcze w sobote było +26
To zupełnie zmienia postać rzeczy
Myszqa Jasiek ma teksty godne
To ja dorzuce coś swojego:
Paweł ogląda mecz, a Majka chce bajke " Tatusiu włączysz mi bajkę? Mój Ty geniuszu, włącz mi"
Wczoraj podczas kąpieli "Mamusiu wymienimy sie osobowościami? zamurowało mnie "
Wiecie co ja ostatnio w nocy robiłam Przebudziłam się zobaczyłam na poduszce obok męża ogromnego włochatego pająka i zaczęłam go zabijać poduszką. Paweł się budzi pyta co ja wyprawiam, a ja na to że pod poduszką mam właśnie pająka i jak ją podniose to ucieknie, patrzymy a tam nic nie ma. Oczywiście mi sie przyśniło, ale śmialiśmy sie później długo zanim zasnęlismy z powrotem
Paweł ogląda mecz, a Majka chce bajke " Tatusiu włączysz mi bajkę? Mój Ty geniuszu, włącz mi"
Wczoraj podczas kąpieli "Mamusiu wymienimy sie osobowościami? zamurowało mnie "
Wiecie co ja ostatnio w nocy robiłam Przebudziłam się zobaczyłam na poduszce obok męża ogromnego włochatego pająka i zaczęłam go zabijać poduszką. Paweł się budzi pyta co ja wyprawiam, a ja na to że pod poduszką mam właśnie pająka i jak ją podniose to ucieknie, patrzymy a tam nic nie ma. Oczywiście mi sie przyśniło, ale śmialiśmy sie później długo zanim zasnęlismy z powrotem
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
To Iggy woła mnie np: Kochanie choć się pobawimy w katastrofy
reklama
Myszqa
Fanka BB :)
Zanplo - i co zgodziłaś się na zamianę osobowości?
Zapominajka - to widzę, że nasi panowie mają podobne rozrywki ;-)
Zapominajka - to widzę, że nasi panowie mają podobne rozrywki ;-)