reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hej kobietki,u nas też dzisiaj dużo chłodniej
Kanuś i Myszqo rozwalają mnie teksty Janosika i Mariczki,poproszę o wiecęj:-D
Zapominajko powodzenia w szukaniu pracy

reklama
Witam sie i ja z pracki, mój właśnie pojechał z Victoria do lekarza bo jakieś dziwne uczelnie na brzuchu i plecach dostała, skóra wyglada na i podrazniona, nie zmienialam proszku więc nie wiem od czego ma te krostki, mówi ze ja to boli. Normalnie dziewczyny zawsze coś sie dzieje, cały czas pod górkę . U mnie tez dzisiaj zimno 13 stopni tylko :(

AGATKAS KOCHANA NASZA 100 LATEK:)

No a u nas jest juz Emilka i dziewczyny szaleja w pokoiku:)
Dzieki czemu ja w kocnu dopchalam sie do kompa i moge sobie spokojnie poszalec na necie:)

Oj Kankiya zdziwilabys sie czasem co to moje dziecko wymysli...i u niej to jeszcze tak pociesznie wychodzi... Mowie do niej dzisiaj przed wyjsciem na spacer i do sklepu, ze musi ubrac zimowa kurtke, bo jest tylko 2 stopnie..a ona patrzy na mnie, uniosla jedna brew i mowi " zartujeeeeesz??" :confused:

RENIU zdrowka dla Vicusi :*

Ok zmykam poszalec poki moge;) buziole​

To ja dorzuce coś swojego:
Paweł ogląda mecz, a Majka chce bajke " Tatusiu włączysz mi bajkę? Mój Ty geniuszu, włącz mi"
Wczoraj podczas kąpieli "Mamusiu wymienimy sie osobowościami? :szok: zamurowało mnie :-D"
Wiecie co ja ostatnio w nocy robiłam :-D Przebudziłam się zobaczyłam na poduszce obok męża ogromnego włochatego pająka i zaczęłam go zabijać poduszką. Paweł się budzi pyta co ja wyprawiam, a ja na to że pod poduszką mam właśnie pająka i jak ją podniose to ucieknie, patrzymy a tam nic nie ma. Oczywiście mi sie przyśniło, ale śmialiśmy sie później długo zanim zasnęlismy z powrotem :-D

reklama
Do góry