reklama
Myszqa
Fanka BB :)
To i dziś na dobicie - 2h basenu.
A ja się zapomniałam pochwalić - wczoraj po ponad 10 latach wyciągnęłam rolki i nawet się nie zabiłam ;-)
A ja się zapomniałam pochwalić - wczoraj po ponad 10 latach wyciągnęłam rolki i nawet się nie zabiłam ;-)
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Witajcie babeczki.
Myszqo podziwiam samozaparcie. Ja na rolkach nigdy nie jeździłam - przerażają mnie
My z Iggym dzis w domu siedzimy, bo znowu przeziębienie go dopadło.
Ja próbuję zmusic od tygodnia małzona, żeby mój rower z piwnicy wyciągnął ;/
Myszqo podziwiam samozaparcie. Ja na rolkach nigdy nie jeździłam - przerażają mnie
My z Iggym dzis w domu siedzimy, bo znowu przeziębienie go dopadło.
Ja próbuję zmusic od tygodnia małzona, żeby mój rower z piwnicy wyciągnął ;/
Myszqa
Madziu, za to na święta ma być ok 20 stopni.
U nas dziś też zimno, chociaż słońce się przedziera przez chmury i walczy :-)
Zapominajko, ja od urodzenia Jaśka nie jeździłam na rowerze Teraz to sobie uświadomiłam. Nawet nie wiem czy jeszcze stoi w rowerowni ;-)
U nas dziś też zimno, chociaż słońce się przedziera przez chmury i walczy :-)
Zapominajko, ja od urodzenia Jaśka nie jeździłam na rowerze Teraz to sobie uświadomiłam. Nawet nie wiem czy jeszcze stoi w rowerowni ;-)
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Myszqo ja też długo nie jeździłam i w zeszłym roku w ramach pracy nad sylwetką postanowiłam powrócić na ścieżkę rowerową.
No i dziś oficjalnie zabrałam się za cv i list. I pewnie od jutra będę rozsyłała.
I jakiś nieracjonalny strach przed tym mam
No i dziś oficjalnie zabrałam się za cv i list. I pewnie od jutra będę rozsyłała.
I jakiś nieracjonalny strach przed tym mam
kana161
Mama "terrorystek" :P
Dzień dobry kochane
U nas dzisiaj tylko 6 stopni...buuuuu
Ale chociaż sloneczko przedziera sie przez chmurki
Myszko no to masz teraz smigacza w domu u nas tez jak Mariczka sie dobrze wyszaleje i wybiega to pózniej pada jak mucha
Zapominajko powodzonka z cv i nie stresuj sie Ty taka wyuczona babeczka jak Ty, chyba nie masz sie co denerwować no i sprawa z rowerem... Zazdroszcze sama bym sobie pojezdzila...
Madziu ale tam u Was w Lublinie jest duZo fajowych akcji dla dzieciaczkow....
Reniu ja juz kiedys tez sobie tak poczytalam od początku do połowy.... Aż mi sie zatesknilo za baby
A u nas po staremu... Nic nowego, tylko pogoda gorsza .. Mariczka ma takie teksty, ze idzie oszalec czasem....
Wczoraj byłysmy w parku i tam jest taka wiewiorka jedna co wcale sie nie boi mówimy na nią rabus, bo nawet do wózka wejdzie i szuka czegoś dla siebie.... No inwczoraj zrobiła to samo i mówię do Mariczki, ze zaraz ja wyrzuca, a Mariczka do mnie " spokojnie mamusiu... Ja to zalatwie...!" sikalam... Jeszcze z taka powaga to powiedziała.....
Oj pozdrawiamy Was i życzymy miłego dnia
U nas dzisiaj tylko 6 stopni...buuuuu
Ale chociaż sloneczko przedziera sie przez chmurki
Myszko no to masz teraz smigacza w domu u nas tez jak Mariczka sie dobrze wyszaleje i wybiega to pózniej pada jak mucha
Zapominajko powodzonka z cv i nie stresuj sie Ty taka wyuczona babeczka jak Ty, chyba nie masz sie co denerwować no i sprawa z rowerem... Zazdroszcze sama bym sobie pojezdzila...
Madziu ale tam u Was w Lublinie jest duZo fajowych akcji dla dzieciaczkow....
Reniu ja juz kiedys tez sobie tak poczytalam od początku do połowy.... Aż mi sie zatesknilo za baby
A u nas po staremu... Nic nowego, tylko pogoda gorsza .. Mariczka ma takie teksty, ze idzie oszalec czasem....
Wczoraj byłysmy w parku i tam jest taka wiewiorka jedna co wcale sie nie boi mówimy na nią rabus, bo nawet do wózka wejdzie i szuka czegoś dla siebie.... No inwczoraj zrobiła to samo i mówię do Mariczki, ze zaraz ja wyrzuca, a Mariczka do mnie " spokojnie mamusiu... Ja to zalatwie...!" sikalam... Jeszcze z taka powaga to powiedziała.....
Oj pozdrawiamy Was i życzymy miłego dnia
Ostatnia edycja:
Myszqa
U nas też Janosik odpala takie teksty, że wymiękam. W sobotę rano jechałam z nim do sklepu, piętro niżej wsiadał sąsiad. Na tym piętrze jest taka skrzynka ppoż czy cóś, nieważne. Na tej skrzynce czarnym markerem ktoś namalował kotka. Janek spojrzał i mówi: o ktoś namalował kotka, czego to ludzie nie wymyślą! No padłam. A sąsiad razem ze mną.
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Mysza boski tekst :-)
Kana z tym wyuczeniem to jedno, a z doświadczeniem drugie.
Tak sobie myślę, że niby dużo umiem, a nic nie potrafię :-(
Kana z tym wyuczeniem to jedno, a z doświadczeniem drugie.
Tak sobie myślę, że niby dużo umiem, a nic nie potrafię :-(
reklama
kana161
Mama "terrorystek" :P
Myszko dobre hahaaha wyobrażam sobie minę sąsiada....
Zapominajko daj spokój kochana bedzie ok
Ok czas wynozyc sie z łóżka... I zabra za pożyteczne rzeczy
Do pózniej laseczki
Zapominajko daj spokój kochana bedzie ok
Ok czas wynozyc sie z łóżka... I zabra za pożyteczne rzeczy
Do pózniej laseczki