reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
No storczyk przekwitł i został badyl i nie wiem co dalej z nim:eek:
Myszo chyba nie jest tak zle jak buzki usmiechniete wstawiasz:-D
A ja zrobilam dzis zajebiaszcze zakupy w komisie dziecięcym dla filipka:) kupilam trampeczki jak nowe funfel niesmigane za 13 zł!!!i spodenki do ciochrania w przedszkolu i na placu zabaw takie bojóweczki wogule niezniszczone z cherookie i t-shert nowiutkie za grosze ale jestem z siebie dumna:) no i kurteczke na wiosen ale to juz nowa w sklepei wiec juz taka dumna nie jestem:sorry::-p P1100906.jpg

Załączniki

• P1100905.jpg
    P1100905.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 23
Ostatnia edycja:
Siemka laseczki :)

U nas 9:30 prawie i 17 stopni...:) nie żebym sie jakos strasznie chwalila:p
A poza tym po staremu ... Całe przedpołudnia i popołudnia spędzamy w parku i na placyku....

Tygrysku ja podcielam lodyzke nad trzecim tym czymś co na niej jest i wyobraz sobie, ze zaczyna mi wypuszczac nowy pęd :) a juz chciałam go wyrzucić....

Myszko tak mi Ciebie szkoda... Mam nadzieje, ze szybciutko Ci przejdzie....

Ok laseczki życzę miłego dnia:) buziole

Złapała nas choroba. MAjka przeleżała z gorączką 4 dni, na szczęście już wczoraj było dobrze, dzisiaj poszła do przedszkola. Lekarka powiedziałą, ze to od gardła, a w przedszkolu dowiedziałam się że w poniedziałek połowa przedszkola nie przyszła więc jakiś wirus był.
Ja ostatnio się kapnęłam że nie mam w ogóle kwiatków w domu, tylko bambusa i kaktusa który w ogóle nie rośnie. Chyba nie mam do nich daru bo co jakiegoś kupię to mi usycha :-D, ale oczywiście podlewam.
Tygrysku to fajnie miec jakiegoś chrześniaka którego można rozpieszczać, ja czekam i czekam i nic. Chciałabym już być ciocią.
Myszqo powodzenia z tym aparatem :-).

reklama
Do góry