reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Tygrys to zależy co chcesz tym storczykom przyciąć...
Madzienko w krzakach siedzą, ot co!
Madzienko w krzakach siedzą, ot co!
Myszqa
Fanka BB :)
Ja siedzę spuchnięta i obolała. Czekam aż mi kawka wystygnie :-)
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Myszqo współczuję. Może lodami powinnaś się pożywić :-)
tygrysek82
Fanka BB :)
No storczyk przekwitł i został badyl i nie wiem co dalej z nim
Myszo chyba nie jest tak zle jak buzki usmiechniete wstawiasz
A ja zrobilam dzis zajebiaszcze zakupy w komisie dziecięcym dla filipka kupilam trampeczki jak nowe funfel niesmigane za 13 zł!!!i spodenki do ciochrania w przedszkolu i na placu zabaw takie bojóweczki wogule niezniszczone z cherookie i t-shert nowiutkie za grosze ale jestem z siebie dumna no i kurteczke na wiosen ale to juz nowa w sklepei wiec juz taka dumna nie jestem
Myszo chyba nie jest tak zle jak buzki usmiechniete wstawiasz
A ja zrobilam dzis zajebiaszcze zakupy w komisie dziecięcym dla filipka kupilam trampeczki jak nowe funfel niesmigane za 13 zł!!!i spodenki do ciochrania w przedszkolu i na placu zabaw takie bojóweczki wogule niezniszczone z cherookie i t-shert nowiutkie za grosze ale jestem z siebie dumna no i kurteczke na wiosen ale to juz nowa w sklepei wiec juz taka dumna nie jestem
Załączniki
Ostatnia edycja:
renia200
mama Victorki :)
I ja się witam z kawką i ze sniadankiem, przeziębiona jestem na maksa a u nas taka piękna pogoda i jeszcze do pracy muszę iść:-wściekła/y:
kana161
Mama "terrorystek" :P
Siemka laseczki
U nas 9:30 prawie i 17 stopni... nie żebym sie jakos strasznie chwalila
A poza tym po staremu ... Całe przedpołudnia i popołudnia spędzamy w parku i na placyku....
Tygrysku ja podcielam lodyzke nad trzecim tym czymś co na niej jest i wyobraz sobie, ze zaczyna mi wypuszczac nowy pęd a juz chciałam go wyrzucić....
Myszko tak mi Ciebie szkoda... Mam nadzieje, ze szybciutko Ci przejdzie....
Ok laseczki życzę miłego dnia buziole
U nas 9:30 prawie i 17 stopni... nie żebym sie jakos strasznie chwalila
A poza tym po staremu ... Całe przedpołudnia i popołudnia spędzamy w parku i na placyku....
Tygrysku ja podcielam lodyzke nad trzecim tym czymś co na niej jest i wyobraz sobie, ze zaczyna mi wypuszczac nowy pęd a juz chciałam go wyrzucić....
Myszko tak mi Ciebie szkoda... Mam nadzieje, ze szybciutko Ci przejdzie....
Ok laseczki życzę miłego dnia buziole
kana161
Mama "terrorystek" :P
Reniu zdroweczka dla CIebie:*
Tygrysku zakupki super a trampeczki pierwsza klasa
Tygrysku zakupki super a trampeczki pierwsza klasa
Złapała nas choroba. MAjka przeleżała z gorączką 4 dni, na szczęście już wczoraj było dobrze, dzisiaj poszła do przedszkola. Lekarka powiedziałą, ze to od gardła, a w przedszkolu dowiedziałam się że w poniedziałek połowa przedszkola nie przyszła więc jakiś wirus był.
Ja ostatnio się kapnęłam że nie mam w ogóle kwiatków w domu, tylko bambusa i kaktusa który w ogóle nie rośnie. Chyba nie mam do nich daru bo co jakiegoś kupię to mi usycha , ale oczywiście podlewam.
Tygrysku to fajnie miec jakiegoś chrześniaka którego można rozpieszczać, ja czekam i czekam i nic. Chciałabym już być ciocią.
Myszqo powodzenia z tym aparatem :-).
Ja ostatnio się kapnęłam że nie mam w ogóle kwiatków w domu, tylko bambusa i kaktusa który w ogóle nie rośnie. Chyba nie mam do nich daru bo co jakiegoś kupię to mi usycha , ale oczywiście podlewam.
Tygrysku to fajnie miec jakiegoś chrześniaka którego można rozpieszczać, ja czekam i czekam i nic. Chciałabym już być ciocią.
Myszqo powodzenia z tym aparatem :-).
reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Reniu zdrówka!
Tygrys super te trampeczki.
A storczyka obetnij gałązkę, ale tak z 5 cm :-)
U mnie dzis też cieplutko było.
Tygrys super te trampeczki.
A storczyka obetnij gałązkę, ale tak z 5 cm :-)
U mnie dzis też cieplutko było.