reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam z kawką.
U mnie też ble i przez to nie chce mi się absolutnie nic poza leżeniem.
Jakaś wyjęta z kontekstu jestem.

reklama
U nas też nieciekawa pogoda a poza tym zimno.
Witam z kawusią, chodzą za mną muffinki - muszę podnieść tyłek i zrobić parę :-D
Madzieńko - jakie te rogaliki robiłaś? Bo wyglądają przepysznie!

O tak popieram,rogaliki wyglądają pysznie:tak:
Ja w sobotę zrobiłam murzynka i zajadam,wyjdzie na to,że sama wciągnę całą blachę:zawstydzona/y:;-)

A dziś zarezerwowałam pokoje na wakacje:-)
Bliźniaczku wpadniemy w odwiedzinki:-):tak:

Madzienko będziemy w Grzybowie,ale w innym miejscu niż rok temu;-)

Dziewczyny czy możecie mi polecić fotelik samochodowy taki od 9 kg??taki zeby cena mnie nie zabiła;-)
Kanusia ​Ty kiedys pokazywałaś taki fajny,ale za nic w świecie nie znajdę gdzie...

Oj Madzienko narobiłaś smaka tymi rogalikami.
Nas w weekend odwiedzili rodzice więc było wesoło. Wybraliśmy się też na małe zakupki i udało się kupić buty dla Mai więc mam już to z głowy. Czekam na to ciepło które ma przyjść.
Myszko powodzenia w sprzedaży
Rzeczywiście ten dzień jest nijaki.

Witam mamuski:)

U nas ładna pogoda, 12 stopni i póki co słoneczko, ale popołudniu ma padać deszcz... Ale wczoraj było tak wspaniale.... Z 15 stopni słońce na placu siedzielismy wczoraj ponad 3 godziny i MAri wcale nie chciała wracac...

Na szczęście ma być juz cieplutko i dobrze, bo jak jest słoneczko to jakos tak bardziej chce sie żyć:)

A i teraz mamy tylko 5 godzin różnicy, bo u nas juz przestawiony czas:)

Aniu kochana ja ten nasz fotelik kupiłam na Allegro obiecuje ze do wieczora postaram sie znalesc dla Ciebie link, jak tylko MAri dopuści mnie do komutera.... Dobrze? Ja placilam wtedy za niego chyba 140zl a juz był taki fajny i ładnie głowę zakrywal i boczki... Także ja sobie go chwalilam:)

Oj kochane życzę Wm poprawy pogody :)

Ok uciekam robić pranie. Buziaczki

reklama
Do góry