reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Najważniejsze,że wszystko dziś zgrałam,bo bym siedziała i płakała.Tyle zdjęć co już potraciłam...

reklama
Przezorny zawsze ubezpieczony:) swoje też musze pozgrywac ale zawsze zapominam:sorry2:
ok idę do mężowego dobranoc Aniu i pozostałym w krzaczorach:cool2:

A ja idę przytulić się do moich maluchów.Zawsze mam przy nich tak nagrzane cieplutko pod kołdrą;-)
Dobranoc wszystkim podglądającym:-p

Ja też podglądam. Nic się nie dzieje ciekawego. Czekają na mnie góry prasowania, Janosikowi odbija jak zwykle :-) Za to miałam ostatnio fajne spotkanie, zaczepił mnie na placu zabaw chłopak niemiec-turek który przyjechał na dwa tygodnie do brata który ożenił się z polką. I stałam sobie z nim i gadałam przez prawie godzinę po angielsku. Fajne ćwiczenie. Z każdą minutą człowiek coraz pewniej się czuje, he he.
Chcemy sprzedać klinikę więc chodzę dokończyć sobie szczękę dopóki mam za darmo ;-)

Chudnę sobie powoli - już mam 4 kg mniej. W Szklarskiej troszkę znowu przybrałam :zawstydzona/y: Co do brzuszków - zaliczam właśnie drugi szczyt. Robię różnie czasem 100-200, czasem 500 przez cały dzień po parę setek a czasem tylko 50 brzuszków. Dziś zrobiłam tylko 30 dla przyzwoitości, bo byłam zajęta cały dzień.

Buziaki!

Dzień dobry....ja wczoraj miałam babską posiadówkę wśród lublinianek..a Julcia miała dzisiaj litość dla mamusi i pospała do ........9!!!!!!!!!!!!!!!!!!kochana córeczka...
yes2.gif
yes2.gif
bo tak wstaje 6-7:blink:
my już po śniadanku szykujemy się powolutku do spa...na rodzinne plusanie...

Ania koniecznie sformatuj kartę...my też mieliśmy taka przygodę na wakacjach, na szczęście P jakimś tam programem odzyskał zdjęcia bo my ich nie zgraliśmy a z dnia na dzień straciliśmy wszystkie z karty....i też na aparacie otwierały nam się jakieś mega stare...

Myszqa gratulacje szczytów...a dlaczego chcecie sprzedać klinikę...

zdróweczka dla wszystkich chorowitków...

milej soboty..

Siemka kobietki:)

Oj widać, ze Cosik sie ruszyło na forum:)
My oczywiście standardowO od kilku dni po 6 pobudka, ale zaczynam sie przyzwyczajać...

Reniu a dlaczego Kanada nie wypalila to juz pewne???
No i zazdroszcze temperaturki, chociaż tutaj tylko dzisiaj ma być 4 stopnie i od jutra juz średnio około 12 i wzwyż.... No i słoneczko:)

Madziu życzymy udanego relaksu i zazdroszcze babskiego wypadu....

Myszko gratuluje szczytów super:) jejku a co do angielskiego jak ja bym chciała mówić tak automatycznie, a nie najpierw myśleć potem mówić...

Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie i życzę udanego weekendu:)

my już po spa - zrelaksowani, wypluskani i wymasowani
wink2.gif
..ach tego mi trzeba było....
i po obiadku
yes2.gif

renia pytałaś o nasze plany...ja już jestem gotowa:-D:-D:-Dale wolałabym żeby mój P był z nami a nie on tam a my tutaj...więc zobaczymy co życie pokaże

myszqa aha:-) to powodzenia w sprzedaży...

reklama
My po zakupach, dzisiaj na obiadek wymyśliłam baraninke po pakistańsku:szok::-D, zobaczymy jak wyjdzie.

Kana nam Kanada nie wyszła bo pracodawca w ofercie pracy dał za małą stawke na godzine i Uzrąd pracy nie wydał zgody, niby to jest u adwokata ale ja już w to nie wierze. Pogodziłam się z tym że nie będe mogła przyjechać do Polski, cieszę się że teraz moge z babcią porozmawiać przez skype. Zostało nam tutaj układać sobie życie.

Do góry