reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Asiulka ja niczego innego już nie pragnę niż zdrowia dla potomka...

Dziewczyny czy któras z was ma jakaś bielizną Ewy Bien? Jaka ona jest?

reklama
Blizniaczku jestem jestem , nawet czytam pomiędzy robieniem kapusty z grochem a lepieniem pierożków:zawstydzona/y:
Oj Zapominajko a Wam zdrówka życzę!!!!!! a serduszkiem się nie martw napewno jest wszystko ok :tak:

Zapominajko kochana wierze ze wszystko bedzie dobrze:* przytulkam mocno:* zdroweczka dla małego:*

Dziękuje za miłe słowa.... Dla mnie tez najważniejsze żeby Marika była szczęśliwa i reszta jakoś bedzie:) buziaczki

ufff i ja dotarłam...dzisiaj mialam urlop i troche rzeczy z P pozalatwialam bo i on na urlopie...
choineczka ubrana...z pomocą Julci i jej ozdób robionych w przedszkolu....
oto ona

Zobacz załącznik 418330

Moja Jula nadal trzyma się w zdrówku, w przedszkolu znowu 4 osoby:szok:

wszystkim chorowitkom życzymy zdróweczka....

a co do śniegu to u nas dzisiaj pada od 9 rano i mamy już po kostki...ciekawe tylko czy utrzyma się do świąt...

ufff i ja dotarłam...dzisiaj mialam urlop i troche rzeczy z P pozalatwialam bo i on na urlopie...
choineczka ubrana...z pomocą Julci i jej ozdób robionych w przedszkolu....
oto ona

Zobacz załącznik 418330

Moja Jula nadal trzyma się w zdrówku, w przedszkolu znowu 4 osoby:szok:

wszystkim chorowitkom życzymy zdróweczka....

a co do śniegu to u nas dzisiaj pada od 9 rano i mamy już po kostki...ciekawe tylko czy utrzyma się do świąt...

Madzienko kochana przypomnij mi na co i jak się robiło to coś ze smalcem, bo się nie mogę dokopać do tego. Pliiiissssss:-)

Cześć dziewczyny.

Ja zostałam sama na dwa dni,Mariusz znowu na wyjeździe.

Zapominajko biedny Twój Igi...Zdrówka mnóstwo Wam życzę:* I mam nadzieję,ze z serduszkiem będzie dobrze.

Kana super,że urodzinki udane:-)

Asiulka nie przejmuj sie,ja dopiero w czwartek zacznę sprzątanie i gotowanie...I liczę na to,że do świąt zdążę:sorry2:

Kuźwa jakaś mucha lata mi po domu i tak cholernie bzyczy,ze nie daję rady...Muszę ją zatłuc:wściekła/y: Franca jedna siada na Oliwię i ja budzi:wściekła/y:

Madzienko kochana przypomnij mi na co i jak się robiło to coś ze smalcem, bo się nie mogę dokopać do tego. Pliiiissssss:-)

Myszqa łyżeczka smalcu i rozgnieciona polopiryna...smarujemy klatkę piersiową, plecy, szyję i zmykamy do łóżka - to na kaszel i wszelkie doległiwości oskrzelowe
a moczenie nóg w wodzie z musztardą - to na katar

reklama
Myszqa łyżeczka smalcu i rozgnieciona polopiryna...smarujemy klatkę piersiową, plecy, szyję i zmykamy do łóżka - to na kaszel i wszelkie doległiwości oskrzelowe
a moczenie nóg w wodzie z musztardą - to na katar

Dzięki śliczne! Muszę Janosika wykurowac przed Wigilią. Dostał teraz pod wieczór gorączki i mówi, że go gardło boli. Dałam mu nurofen i już usnął. Zobaczymy co będzie w nocy i jutro :baffled:

Do góry