reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Madzienko zazdroszczę śniegu. U nas się na razie nie zanosi:-(

Aniu jaka mucha? W grudniu? To musi być jakaś mega złośliwa odmiana!

Zapominjako no kurka u nas ciągle coś lata:wściekła/y: Co jakiś czas przypałęta się takie wielkie muszysko i lata i brzęczy i męczy okrutnie:wściekła/y: Złośliwe dziadostwo.
A jesli chodzi o bieliznę Ewy Bien to jest super.Świetne fasony na duże piersi,bynajmniej na moje pasowały.Dobre materiały i śliczne wzory.

Cyprysiowa córka mojej kumpelki skonczyła 3 latka miesiąc temu i też nie mówi.Teraz mówi mama i tata,ale to tak z trudem i przeciągle i jej mama mówi,ze to i tak już sukces,bo dotąd nie było nawet tego.Byli u neurologa,laryngologa,logopedy.Badali się z każdej strony i z małą jest z nią wszystko w porządku.Ma jakąs blokadę i pracują teraz nad tym z logopedą.

Dzięki śliczne! Muszę Janosika wykurowac przed Wigilią. Dostał teraz pod wieczór gorączki i mówi, że go gardło boli. Dałam mu nurofen i już usnął. Zobaczymy co będzie w nocy i jutro :baffled:

Myszqa na ból gardła mam jeszcze takie świństwo:sorry2:...ale skuteczne....ja tego nie mogę przełknąć:blink:
łyżeczka smalcu, łyżeczka masła i łyżeczka miodu i trzymamy w buzi aż rozpuści się
bleeeeeeeeeeeeeeeeeeee

zdróweczka!!

Cześć kochane.

Ostatnio długo się nie odzywałam, ale na nic nie mam czasu :zawstydzona/y: Jak zwykle wszystko zwaliło mi się na głowę, jak tylko zaplanowałam wyjazd do rodziców i oczywiście muszę go przesunąć z czwartku na piątek. Za to jutro jadę do Kalisza podpisać umowę przedwstępną sprzedaży mieszkania-trzymajcie mocno kciuki, żeby się facet nie rozmyślił :-D Do tego doszły mi kłopoty z Urzędem Skarbowym-mam kontrolę po sprzedaży mieszkania w 2007 r i muszę wszystko wyjaśniać, a że od tego czasu zdążyłam spłacić trzy kredyty mieszkaniowe i zaciągnąć czwarty, rozwieść się, wyjść za mąż i kupić mieszkanie, to sprawa jest dosyć skomplikowana :szok:

Do tego wszystkiego Olek znowu mi się pochorował, a zdążyliśmy wyjść na dwór tylko raz-ciekawa jestem jakim cudem znowu coś złapał siedząc w domu :confused:

Zapominajko-co do szmerów na serduszku to Olek też miał w trakcie choroby, jak wyzdrowiał to mu przeszło, więc pewnie u Was to tez z tym związane.

Witam z rana:)
z kawą:)
zdrówka dla chorowitków!!!
Vive super ze mieszkanko juz prawie sprzedane:) a kiedy sie przeprowadzacie do nowego??
Zapominjako fajnie ze przeniosłaś posta Madzi do Eco
Madziu super choinka!! i czekamy na więcej czarodziejskich przepisów
Aniu u mnie czasem tez jakaś zbłąkana mucha się przyplącze

aaaaaaaaa Madziu zazdroszcze śniegu!! ja też chcę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a oto moja choineczka:)

Załączniki

• P1100502.jpg
    P1100502.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 55
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry