reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Mikołaj był, mam wrażenie że tych prezentów to już jest za duzo :-D, a to jeszcze nie koniec. Trzeba kupić kolejne pudła, żeby wszytsko pochować.
U nas też ciągle jakieś choroby, tzn katar jest cały czas, a w między czasie kaszel i ostatnio ta goraczka. Pewnie do wiosny tak już będzie.

reklama
Dzień dobry Mikołajkowo

u nas sie wklada do butów stojących na parapecie(u niektórych przy łóżku)
U mnie dziś całkowity brak humoru, wrecz przeciwnie-załamka! Oczywiście jesli nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kase.

Hej dziewczynki!
Witam się z kawką!

U nas dzisiaj slonecznie ale zimno. Zuza podekscytowana wstała o 5.30 bo wiedziała że w nocy Mikołaj przyjdzie i zostawi jej prezenty a potem zobaczy się z Mikołajem w przedszkolu. Także zadowolona już o 7.30 była w przedszkolu:)
Co do chorob to my właśnie przeszłyśmy zapalenie spojówek żeby była jakaś odmiana od kaszlu:(
Myślałam, że zwariuję z tym zakrapianiem oczu (krople i maść!!!) ale po dwóch dniach Zuzka skapitulowała i sama się kładła żeby jej zakropić oczka.
Masakra z tymi choróbskami.

A co do mikołaja to u nas się chowa prezenty i dziecko musi rano szukać:)
Miłego dnia!

Witajcie ja dzisiaj na urlopie, Jula w przedszkolu, prezenty zawiezione...więc mam trochę czasu dla siebie...

wszystkim chorowitkom życzę zdróweczka....

i dzisiaj super prezentów....

Cyprysiowa tulaski na problemy...

Witajcie mikołajkowo.
Przede wszystkim dużo zdrówka dla chorowitków.

Moje dziewczyny dziś też przed szóstą wstały sprawdzić czy Mikołaj był.
U nas jest dość skomplikowana tradycja ale za to dziewczyny mają wielką frajdę. Wczoraj pisałyśmy listy do Mikołaja co chcą pod choinkę. Potem przed spaniem na stoliku każda postawiła kubeczek mleczka i cukierka czekoladowego (bo to przecież Mikołaja imieniny), a na parapecie zostawiła list. W nocy Mikołaj był zjadł poczęstunek, zabrał listy a za za pamięć zostawił prezenty.
U Martynki w nocy to jeszcze wróżka zębuszka była bo kolejny mleczak wypadł.
Tak więc dzień bardzo obfity w prezenty.

Ja za to byłam w tym roku wyjątkowo grzeczna i już w niedzielę dostałam samochód:tak::tak::tak:

Witam i ja

ojj Kokusiu to teraz musisz sie ładnie odwdzięczyć Mikołajowi za taki prezent:-D:-D:-D
Cypryś witaj w klubie problemów finansowych....:zawstydzona/y:najbardziej przerażają mnie święta, ale trzeba jakoś to znieść, damy radę...

Zapominajko a Wy też pijecie tran albo bierzecie inne leki uodparniające?

zdrówka dla chorowitków:tak:

reklama
Kankiya Powiem Ci ze nie wiem jak wytrwam do świąt, a co dopiero święta...
Szczęscie ze u nas wigilia ale bedzie 13 osob (marcina rodzice z mlodszym bratem, dziadkowie, brat z żona, moj tata z babka i my) i kazdy coś robi więc na nas wypadly chyba z 3 rzeczy i w dodatku tanie bo barszcz,pierogi...) w 1 święto brat Marcina konczy 10 lat wiec tez dzien z glowy a w 2święto mamy 2 opcje-takze swieta z glowy. Gorzej bo pozniej cypka urodziny(28.12)a jeszcze 16.12 Nadii :no:

Do góry