super.....
zmykam spać, spokojnych nocek....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super, fajne te Wasze przedszkoleJula w przedszkolu, dzisiaj ma piżamiwe party, do oprzedszkola poszła w piżamce:-)
Szkoda, że mama taki kawałek mieszka, jak cos wypadnie na ostatnią chwilę, to nie masz sie kim podeprzec, przerąbane jak nie ma człowiek na kogo liczyc.Jeśli zas chodzi o pomoc z czyjes strony to tylko moja mama mi zostaje i przyjeżdza do nas pociągiem jak jest potrzeba, mieszka 50km od Wrocka i raczej wczesniej sie umawiamy na spotkanka a tutaj nam uszko w nocy wyszło, więc było za póżno na umawianie siępytałam mojego B czy nie załatwiłby wolnego w pracy abym mogla pojechac na ta rozmowę,ale wypioł sie na mnie jak zawsze:-(
A my po wybłaganej(bo bez rejestracji z miesięcznym oczekiwaniem na wizytę) wizycie u laryngologa dostałysmy antybiotyk i juz lepiej chyba- noc pokaże
Cudny, aż ślinka cieknie
My oduczyłyśmy się od razu. Nie zakładałam na dzień i na noc też , może były 3 noce mokre, ale tak to woła w nocy. Teraz to nie mam pojęcia jakimi sposobami oduczyć, powodzenia mamusie :-) musi się udać.
Aniu a Clemastinum to nie jest przeciwalegriczne?