reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam się i ja, tak na chwilkę

Cześć dziewczyny.U nas już lepiej,Fabian na szczęście przespał noc,a to baaardzo dużo:tak: Kaszle okropnie,ale już tak nie szumi w klatce.I trochę życia w nim.

Ania nasmaruj Fabianka smalcem z rozgniecioną polopiryną na noc...
Obiecałam Wam popisać:zawstydzona/y: o tych naturalnych sposobach na przeziębienia ale na razie nie mam czasu...wybaczycie:sorry:

Kankiya on po tych dwóch dniach w przedszkolu zrobił się taką przylepą,że szok.Wychodzi na taras i pyta czy go pilnuję,idzie do swojego pokoju i pyta czy będę go widzieć...i tak ciągle...

Moja Jula też zrobiła się przylep i jeszcze tylko mama i mama, od kiedy wyjechałam do koszalina

Madzienko, u nas na mikołaja słodycze, co roku kalendarze adwentowe są, a na gwiazdkę takie coś:
dla chłopców KUFEREK PLECAK MATA SPYCHACZ + 2 AUTKA Zip Bin MJ (1932984360) - Aukcje internetowe Allegro
dla dziewczyn czekamy na odpowiedzi z hurtowni jeszcze.

fajne....ja prezent dla chłopców zostawiam mamom z trojki ktore mają synków...
dla dziewczynek kupujemy *AniMagic zwierzaczki niemowlaczki pies piesek 3+ (1922048114) - Aukcje internetowe Allegro

Kupiłam właśnie tablicę motywacyjną...
Może cos to da.

a ja sama zrobiłam:tak::tak:

szkoda,że nie mieszkamy wszystkie obok siebie, wtedy my piłybysmy kawkę i plotkowały a dzieciaczki bawiłyby się razem i byłby problem z głowy:-D

oj szkoda....

Kokusia i jak przegląd zrobiony??

reklama
Madzienko nasza Hania ma takiego kotka:-)...to był jeden z bardziej trafnych zakupów zabawkowych... długo sie nim cieszyła i ciagle do niego wraca...na poczatku troche sie denerwowała bo tą buteleczke trzeba mocniej przycisnac zeby kotek zareagował:tak:.
Będą dziewczyny zadowolone:tak:

hej kochane...:)

zaraz sobie walne jakąś dobra kawkę...dziewczyny mam taką dziwną chrypę,że szok...gardło mnie w ogóle nie boli tylko skrzecze tak ze szok :-D:-D:-D

A tak się ostatnio zastanawiałam gdzie jest Olcia ??????

Witam;-)
u nas tak szaro i buri bleeeeeeeeeee i zimnoooo
Pyciolku zdrowka kup soebie cos na ta chrypkę
Madziu zdolniacho czekam na fotkę Twojej tablicy.

a u nas słonecznie...całkiem przyjemnie i mrozik :)
ale będe świnią i nikomu promyczków nie przeslę...kiedys przesłałam i zaczęło lać...:):-D:-D:-D
a że dzisiaj będę w terenie to nie może padać ;)
Madziu jak zrobiłaś tablicę...czekam równiez na relacje :)

moje dziecko dzisiaj wstało o 5.15, zaświecił sobie światło w pokoiku i zaczął się bawić...:dry:

Dzień dobry.

U nas mrozik jak codziennie z rana,ale słoneczko śliczne,więc za jakąś godzinkę wychodzimy:-) Pogoda bardzo przyjemna:tak: Fabiula przespał dzisiaj całą noc,aż byliśmy w szoku,bo ani razu nie wołał Mariusza:szok: Musiał być bardzo zmęczony.Kaszel i katar ma okropny,ale ogólnie widać,ze czuje sie dobrze.

Pyciolku to i tak masz dobrze.Jak moje dziecko wstaje to wpada do nas do pokoju i u nas zapala światło i rządzi:sorry2: I skacze po nas:baffled: To mniejsze zresztą też:sorry2::-D

reklama
Hejka
Witam z kawką;
u nas mroźno i szaro. My nadal w domu, pewnie w tym tyg przedszkola nie odwiedzimy.
My też ani w tym tygodniu ani w nastepnym:-(

Ania nasmaruj Fabianka smalcem z rozgniecioną polopiryną na noc...
Obiecałam Wam popisać:zawstydzona/y: o tych naturalnych sposobach na przeziębienia ale na razie nie mam czasu...wybaczycie:sorry:

fajne....ja prezent dla chłopców zostawiam mamom z trojki ktore mają synków...
dla dziewczynek kupujemy *AniMagic zwierzaczki niemowlaczki pies piesek 3+ (1922048114) - Aukcje internetowe Allegro
Wybaczamy
A te pieski super, chyba kupię takiego Madzi, w przedszkolu chyba tylko jakieś słodycze będa.

A tak się ostatnio zastanawiałam gdzie jest Olcia ??????
Mnie tak wczoraj wzięło na wspominki i też zastanawiałm, ze tyle dziewczyn już wogóle nie zgląda, Pytia, Olcia, Sawka, Dagula, Yoka itd....

U nas mrozik jak codziennie z rana,ale słoneczko śliczne,więc za jakąś godzinkę wychodzimy:-) Pogoda bardzo przyjemna:tak: Fabiula przespał dzisiaj całą noc,aż byliśmy w szoku,bo ani razu nie wołał Mariusza:szok: Musiał być bardzo zmęczony.Kaszel i katar ma okropny,ale ogólnie widać,ze czuje sie dobrze.
No to super, ze pogoda jeszcze dopisuje i że widac poprawę u Fabianka.

U nas juz było lepiej, ale zaczeła kaszlec, dlatego poszłam wczoraj na kontrol. W poczekalni masakra, miałam na 15:20 weszłam 2 godziny później, myslałam ze tam wyjdę z siebie, niby nic stwierdziła, a w nocy Madzia miała gorączkę, pewnie przez to siedzenie wśród tylu chorych:wściekła/y:
Jutro jade z chłopakami do poradni, zobaczymy czy mają tą dysleksję czy nie i mam nadzieję że mają, bo jak nie to nie wiem jak oni test szóstoklasisty napiszą:zawstydzona/y:, błąd na błędzie

Do góry