Witam się i ja, tak na chwilkę
Ania nasmaruj Fabianka smalcem z rozgniecioną polopiryną na noc...
Obiecałam Wam popisać o tych naturalnych sposobach na przeziębienia ale na razie nie mam czasu...wybaczycie
Moja Jula też zrobiła się przylep i jeszcze tylko mama i mama, od kiedy wyjechałam do koszalina
fajne....ja prezent dla chłopców zostawiam mamom z trojki ktore mają synków...
dla dziewczynek kupujemy *AniMagic zwierzaczki niemowlaczki pies piesek 3+ (1922048114) - Aukcje internetowe Allegro
a ja sama zrobiłam
oj szkoda....
Kokusia i jak przegląd zrobiony??
Cześć dziewczyny.U nas już lepiej,Fabian na szczęście przespał noc,a to baaardzo dużo Kaszle okropnie,ale już tak nie szumi w klatce.I trochę życia w nim.
Ania nasmaruj Fabianka smalcem z rozgniecioną polopiryną na noc...
Obiecałam Wam popisać o tych naturalnych sposobach na przeziębienia ale na razie nie mam czasu...wybaczycie
Kankiya on po tych dwóch dniach w przedszkolu zrobił się taką przylepą,że szok.Wychodzi na taras i pyta czy go pilnuję,idzie do swojego pokoju i pyta czy będę go widzieć...i tak ciągle...
Moja Jula też zrobiła się przylep i jeszcze tylko mama i mama, od kiedy wyjechałam do koszalina
Madzienko, u nas na mikołaja słodycze, co roku kalendarze adwentowe są, a na gwiazdkę takie coś:
dla chłopców KUFEREK PLECAK MATA SPYCHACZ + 2 AUTKA Zip Bin MJ (1932984360) - Aukcje internetowe Allegro
dla dziewczyn czekamy na odpowiedzi z hurtowni jeszcze.
fajne....ja prezent dla chłopców zostawiam mamom z trojki ktore mają synków...
dla dziewczynek kupujemy *AniMagic zwierzaczki niemowlaczki pies piesek 3+ (1922048114) - Aukcje internetowe Allegro
Kupiłam właśnie tablicę motywacyjną...
Może cos to da.
a ja sama zrobiłam
szkoda,że nie mieszkamy wszystkie obok siebie, wtedy my piłybysmy kawkę i plotkowały a dzieciaczki bawiłyby się razem i byłby problem z głowy
oj szkoda....
Kokusia i jak przegląd zrobiony??