Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Agatkas pokaż się
Ja też jesieni nie znoszę... tzn takiej listopadowej, bo złotą i ciepłą uwielbiam.
Ja też jesieni nie znoszę... tzn takiej listopadowej, bo złotą i ciepłą uwielbiam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agatkas pokaż się
Anoli my nawet jak jest -20 i Fabian chory to zawsze minimum godzinę jesteśmy na dworze.Jedynie jak miał ostre zapalenie oskrzeli to pierwsze 2 dni spędziliśmy w domu,ale to raczej dla tego,ze był na tyle słaby,że ciągle leżał w łóżku i nawet z niego nie wychodził.Lekarka zawsze nam mówi,że mamy codziennie być na spacerze.
dla mnie też odkąd Bianka się urodziła priorytetem było jak najdłuższe przebywanie na dworze niezależnie od pogody i dalej sie tego trzymamy no chyba,że przy przeziębieniu jest gorączka to siedzimy grzecznie w domku. A i tak jak Agatkas zaczełam podawać tran Biance i widzę mega poprawę- polecam (ffu,tfu oby nie zapeszyć)Anoli my nawet jak jest -20 i Fabian chory to zawsze minimum godzinę jesteśmy na dworze.Jedynie jak miał ostre zapalenie oskrzeli to pierwsze 2 dni spędziliśmy w domu,ale to raczej dla tego,ze był na tyle słaby,że ciągle leżał w łóżku i nawet z niego nie wychodził.Lekarka zawsze nam mówi,że mamy codziennie być na spacerze.
Madzieńko dzięki za tablicę raz jeszcze - jesteś wielka:-)
Agatkas czekamy na fotkę
Vive powodzenia i szybkiego odezwu w spr pracy, ja też czekam do jutra i jak nie oddzwonią to du..pa:-(
Blizniaczku powodzenia jutro w poradni z chłopakami, daj znać po wizycie co i jak
Mamusiu zdrówka dla Karolki
i dla Fabianka, Igorka,Alanka i całej reszty małych chorowitków
Zanplo współczujemy alergii no i gryzącego chłopca w przedszkolu no i gratulki,że już macie projekt teraz już pójdzie z górki
Anoli współczuję braku ciepłej wody oby szybko i skutecznie wam naprawili, daj znac jak po urodzinkach;-)
Pyciolku powodzenia w walce z chrypą, wiesz co najlepsze na gardło