reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
witam z kawą:-p juz drugą:-D:-D
ja dziś piekę torta masakra zobaczymy co to z tego będzie i efekt uwidocznie na fotografii:-D

A co do zakupów to ja też bym chętnie się udała hahah wczoraj byłam w h&M po rekawiczki dla filipka śniegowe i takie cudeńka dla mnie były achhhhhhhhhhhhhhh:-D:-D:-D ale byłam dzielna i omijałam damski jak mogłam :-D:-D z zamknietymi oczami szłam na dziecięcy;-) ale już w empiku nie wytrzymałam:zawstydzona/y:

Madziu pytalas sie kiedys o prezenty jakie planujemy wiec na mikolaja to bedzie to jakis skromny upominek slodycze i jakas ksiazeczka.
Na urodzinki kupujemy kolejny komplet klockow lego duplo bo filip je uwielbia wiec chcemy poszerzyć kolekcje.a co do gwiazdki to myslimy myslimy hahah filip ma ciuchcie drewniana i tez ja bardzo lubi wiec myslimy o zakupie takiej ogromniastej ktora pasowalaby do naszej obecnej .....:)
I co kupiłas za książkę? Ja ostatnio nie mam co czytać :-(
Witam wieczorowo
Ooooo i co kupiłaś za książkę. Ostatnio nie mam co czytać :-(
Ja podczytuje ale też z ukrycia.

Agatkas wybaczamy i czekamy na pozytywne wiesci, oby doły już nie pojawiały.

Kana, cieszę sie razem z Wami.

Zapominajko, u nas też już po pasowaniu, dzieci spiewały piosenki, mówiły wierszyki, potem pani pasowała je wielkim ołówkiem. Dostali dyplomy i jakiś soczek, batonik, kredeczki i malowankę, był też poczęstunek, kazdy przyniósł jakis sok lub ciasto czy ciastka i zrobiła sie spora imprezka.

Myszqo, gratulacje dla siostry.

Zanplo, gratulacje dla zdolniachy. Madzia stała grzecznie z dziecmi, ale sama nie śpiewała, ale moze dlatego, że ona zaczela chodzic w pażdzierniku i była raptem kilka dni, wiec chyba nie wszystko umiała.

U nas niestety nieciekawie, Madzia ma ospę, w poniedziałek przy kapieli zauważyłam pierwszą krostę, od razu domyśliłam sie co to za dziadostwo i we wtorek juz nie poszła do przedszkola, najbardziej wysypało ja wczoraj i dzisiaj, masakra po prostu, krosty we włosach, na ciele i nawet w buzi, do tego temperatura po 39,6 stopni, taka bidulka. Mam teraz dylemat czy myc ją czy nie, bo lekarka niby mówiła, zeby nie myc, ale znalazłam sporo sprzecznych opinii i jedni radzą zeby umyć, inni zeby nie moczyc, sama już nie wiem co robic, od wtorku nie kapana, a przy takiej temperaturze jak miała, to była cała mokra, wiec chyba jej niezbyt przyjemnie:-(

Ojej zdrówka dla Madzi, biedulka pewnie się męczy.

Boshee .... Jaka tragedia.

Witajcie

Czuję się jakby dzisiaj była niedziela :baffled:

Zimno się zrobiło, rano mieliśmy -5 stopni :szok:

Mati dopiero co wyzdrowiał, poszedl do przedszkola w poniedziałek i znowu ma kaszel :no: ehhh

Miłego wieczoru.

Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny!!

Ja też Was podczytuje z ukrycia ale ostatnio nic mi sie nie chce bo w poniedziałek zmarł mi dziadzio a myślałam że się jeszcze zobaczę z nim w przyszłym roku i jakoś nie mogę się pozbierać, jeszcze babcia co słyszy że dzwonie to strasznie rozpacza, ciocia zabroniła mi dzwonić do niej i się strasznie martwie, życie jest okropne:-:)-(

Witam dziewczyny!!

Ja też Was podczytuje z ukrycia ale ostatnio nic mi sie nie chce bo w poniedziałek zmarł mi dziadzio a myślałam że się jeszcze zobaczę z nim w przyszłym roku i jakoś nie mogę się pozbierać, jeszcze babcia co słyszy że dzwonie to strasznie rozpacza, ciocia zabroniła mi dzwonić do niej i się strasznie martwie, życie jest okropne:-:)-(

Reniu ... współczuje !!! :-(

Dzień dobry.

Ech my jedziemy dzisiaj do lekarza,bo Fabiulek załatwiony...Podejrzewam,ze znowu zapalenie oskrzeli,bo świszczy mu w klatce przy każdym oddechu:-( Nie wiem co mu jest,jednego dnia katar,na następny dzień już na całego rozłożony...A ja za każdym razem przy tej jego chorobie mam anginę:sorry:

Bliźniaczku biedna Madzia...Współczuję Wam.Ja bym na Twoim miejscu ją wykapała,tak na szybko żeby po prostu była czysta.Kokusia dobrze pisze,ze jak mała się poci to jeszcze gorzej może być jak nie umyta.Oby Wam szybko przeszło.

Reniu ​przykro mi z powodu dziadka...Współczuję i mam nadzieję,że z czasem będzie lżej..

Cześć kobitki
zima idzie oj zimno na dworze
Aniu zdrówka dla Fabianka
I dla Madzi również

a dla łasuchów do porannej kawy mój wypiek:)

P1100433.jpg

czesc kochane....

zdrowka dla wszystkich chorowitkow...

Reniu trzymajcie sie cieplutko z czasem rany sie goja...wiem z doswiadczenie...tylko,że ja 4,5 roku temu straciłam tate :(

Tygrysku a co jest napisane wokoło torcika?

reklama
Do góry