reklama
tygrysek82
Fanka BB :)
hejjjjjjjjjjj ale dzis mglista i senna pogodaaaaaaaaaaa bleeeeeeeeee
Kankija łap!!!!!!!
Kankija łap!!!!!!!
ANIA2608
Szczęśliwa żona i mamusia
Dzień dobry.
My po maksymalnie ciężkiej nocy...Fabian spał może ze 2 godziny,ciągle płakał...Kaszlał tak,że myślałam,że się udusi:-( W ogóle nie mógł oddychać...W końcu zwymiotował od tego kaszlu...jeszcze do tego wszystkiego dostał rozwolnienia...Taki biedny jest,że aż szkoda patrzeć...Lekarka stwierdziła,że to tylko przeziębienie Muszę mu robić inhalacje,ale nie wiem jak,bo urządza taką histerię,że nie da się tego opanować
My po maksymalnie ciężkiej nocy...Fabian spał może ze 2 godziny,ciągle płakał...Kaszlał tak,że myślałam,że się udusi:-( W ogóle nie mógł oddychać...W końcu zwymiotował od tego kaszlu...jeszcze do tego wszystkiego dostał rozwolnienia...Taki biedny jest,że aż szkoda patrzeć...Lekarka stwierdziła,że to tylko przeziębienie Muszę mu robić inhalacje,ale nie wiem jak,bo urządza taką histerię,że nie da się tego opanować
KANKIYA
hejjjjjjjjjjj ale dzis mglista i senna pogodaaaaaaaaaaa bleeeeeeeeee
Kankija łap!!!!!!!
MNIAAAAMMM dzięki
Witam i ja z kawką i czekoladką od Tygryska;-)
Bianka odstawiona do przedszkola a ja znowu nie moge sobie miejsca znalezć tydzien przerwy i zaczynamy jakby od nowa, zaraz biorę się za porządki to mi szybciej zleci
Aniu zdrówka dla Fabianka - bidulek mały..:-(
mamusia2008
mamusia Karolinki
Dzień dobry.
Aniu, nasza corcia jak jest chora to tez wymiotuje od kaszlu
akurat teraz pzrechodzimy mega przeziebienie, wiec juz tez zapomnialam jak normalna noc wyglada, w nocy mega kaszel, potem wymioty, potem placz
oby te naszedzieciaczki szybciej wyzdrowialy
witam sie i ja z mega ciezka glowa
ide po kawke moze pomoze
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Witam z kawką.
U nas też szaro i mgliście. Z wyrka mi sie wstawać nie chciało.
Igorek w ostatnim czasie tak broi, ze nerwy mi siadają. Już sama nie wiem, jak mam do tego malca dotrzeć :-(
Aniu współczuję. Zdrówka dla Fabianka.
Igorek tez czasem od kataru kaszle i wymiotuje.
Nam lekarz powiedział, że mamy mu dawać jak najwięcej do picia i leki na rozrzedzenie wydzieliny np acc mini
Mamusiu zdrówka dla Karolinki.
U nas też szaro i mgliście. Z wyrka mi sie wstawać nie chciało.
Igorek w ostatnim czasie tak broi, ze nerwy mi siadają. Już sama nie wiem, jak mam do tego malca dotrzeć :-(
Dzień dobry.
Aniu współczuję. Zdrówka dla Fabianka.
Igorek tez czasem od kataru kaszle i wymiotuje.
Nam lekarz powiedział, że mamy mu dawać jak najwięcej do picia i leki na rozrzedzenie wydzieliny np acc mini
Mamusiu zdrówka dla Karolinki.
tygrysek82
Zapominajko Fifi tez mega łobuziak się zrobił:-(
Zdrówka dla Igorka i Karolinki!!
kupiłam butki na allegro
Zdrówka dla Igorka i Karolinki!!
kupiłam butki na allegro
KANKIYA
jakie pochwal się;-)
Zdrówka dla Karolinki,Igorka i innych brzdąców
znalazłam opłatki na torta z teletubisiami na allegro i chyba na 3latka zrobię Bianusi torta z jej ulubieńcami:-) tylko ciekawi mnie czy pozwoli mi go pokroić
Zdrówka dla Karolinki,Igorka i innych brzdąców
znalazłam opłatki na torta z teletubisiami na allegro i chyba na 3latka zrobię Bianusi torta z jej ulubieńcami:-) tylko ciekawi mnie czy pozwoli mi go pokroić
Ostatnia edycja:
tygrysek82
Kankija pokaz te oplatki??? ja chyba tez na urodzinki filipka bede piekla torta sama tego samego co dla meza
a buciki cieplutkie na moje zmarzłe nogi te rudzielce
http://moda.allegro.pl/karino-model-342-skora-naturalna-2-kolory-roz-37-i1928088266.html
a buciki cieplutkie na moje zmarzłe nogi te rudzielce
http://moda.allegro.pl/karino-model-342-skora-naturalna-2-kolory-roz-37-i1928088266.html
Ostatnia edycja:
reklama
KANKIYA
Dla dziewczynek różne-opłatek na tort okrąg 20 cm (1918495264) - Aukcje internetowe Allegro
Dla chłopców różne-opłatek na tort okrąg 20 cm (1918495256) - Aukcje internetowe Allegro
fajna sprawa, albo mozna zamówić ze zdjęciem dziecka:-) kup sobie jeszcze szprycę i będziesz miala tort jak z cukierni;-)
butki super, ale cena mnie póki co nie stać na takie
Dla chłopców różne-opłatek na tort okrąg 20 cm (1918495256) - Aukcje internetowe Allegro
fajna sprawa, albo mozna zamówić ze zdjęciem dziecka:-) kup sobie jeszcze szprycę i będziesz miala tort jak z cukierni;-)
butki super, ale cena mnie póki co nie stać na takie
Ostatnia edycja: