reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kochane humorki lepsze tylko na wszystko od razu, troszkę kaski brakuje... także u nas echo póki co po mieszkanku chula ale mam nadzieje ze z czasem, powolutku się wszystkiego dorobimy:)

Mariczka ma już swój pokoik nie taki jak wymarzylam sobie dla niej, ale na szczęście Mariczkowe oczekiwania spełnił:) Przez pierwsze dwa dni ciagle w nim siedziała hahaha

My tez jacyś spokojniejsi bez stresów :)

Mała rzecz a jak cieszy:)

reklama
Kana bardzo się cieszę, oby jak najmniej tej kasy brakowało.

Madzienko ja też jakas zalatana jestem.

Czy wasze maluchy miały juz pasowanie na przedszkolaka?

hej kochane,,,,

Zapominajko moje dziecko miało pasowanie na przedszkolaczka właśnie wczoraj :)

a u nas po staremu,nic ciekawego sie nie dzieje ....
chciała bym sobie iść na zakupki ale z kasą teraz ciężko...;/
Aluś w przedszkolu a ja zamulam w domku...
i nic mi sie nawet nie chce...

Zapominajko każdy dzieciaczek dostał książeczkę i dyplom. ...Dzieci musiały przechodzić przez mostek,skakać jak kangurki( bo taka mają nazwę ) przechodzić przez tunel i wrzucić marchewkę do miski :) Były tańce a potem skromny poczęstunek dla rodziców i dzieci ( kawka,herbatka i ciasteczka )

witam:)
Madziu juz kampania się skończyła:zawstydzona/y: a zalatania ci zazdroszcze:tak:
Pyciolku glowka do gory kiedys sobie odpijesz mega zakupami:tak: a Ty teraz w domku siedzisz?? nie pracujesz w sklepiku??
Zapominajko my pasowanie na przedszkolaka mielismy we wrzesniu.
Kanus ja zauwazylam twoj wczesniejszy post o wlasnym mieszkanku!!!i nawet odpisalam na niego:-D ale jeszcze raz napisze ze sie bardzo ciesze ze wreszcie powolutku wam sie marzenia spelniaja:tak:

U nas pasowanie było wczoraj i jestem strasznie dumna z mojego dziecka. Śpiewała, tańczyła, pokazywała co trzeba. Na koniec duży misio z Panią dyrektor pasował wszystkich. Dostali prezenty i dyplomy. Misiaczki w roboczych ubrankach które zasponsorował mój mąż, książeczkę, wafelka, soczek i jakąś małą zabawkę.
Dzisiaj pęka mi głowa nie wiem co się dzieje, a w pracy od kilku dni młyn.
Udanego pasowania dla wszystkich którzy jeszcze nie mieli.

Dzien doberek:)

U nas 17 c dzisiaj zapowiadaja i lekki deszczyk ,ale mam nadzieje,ze przy takiej temperaturze w listopadzie zalicze jakis spacerek:)

POZA TYM TAK CZYTAM O TYCH WASZYCH PRZEDSZKOLAKACH I ZAZDROSZCZE STRASZNIE....
mam nadzieje,ze jak nasza sytuacja tutaj zacznie sie jakos "pozytywnie' klarowac to Mariczka tez pojdzie do przedszkola;)
zreszta ona ma tyle energii ,ze na pewno by sie jej ono przydalo....czasem ja juz nie mam sily, a ona dalej jak nakrecona....moze ktoras z Was wie, gdzie te dzieci maja jakis ukryty przycisk "off"? :-p

Pyciolku ja tez bym sobuie tak poszla na jakies zakupki:)))) ale rowniez poki co musze to odlozyc w czasie;)
Tygrysku a widzisz ja nie doczytalam Twoje posta- zwracam honor:p hahahaa
Zapominajko dziekuje;*

Witajcie....
my niedawno dotarłysmy do domu....nawet na basen nie dojechałyśmy takie korki nas po drodze spotkały:-(

witam:)
Madziu juz kampania się skończyła:zawstydzona/y: a zalatania ci zazdroszcze:tak:

Tygrysku a dlaczego nie przypomnialas mi wczesniej:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Zapominajka u nas było...dzieciaki dostały dyplom i jakieś cukierki, prezentów nie było....

reklama
Dzięki za odpowiedzi dziewczyny. U nas będą Dyplomy, poczęstunek i każdy przedszkolak dostanie jeszcze soczek, batonika i lizaka. Już się doczekać nie mogę tej imprezy :-)

Do góry