tygrysek82
Fanka BB :)
tak tak vive czekamy hahha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też nie lubię, ciemno, zimno wychodzic się nie chce, ale co zrobic, trzeba przeczekac. Najgorszy to październik i listopad, potem już oczekiwanie na święta, wiec szybciej zleci, a później już dnia przybywa.BVlizniaki super decyzja.
Kana powolutku dorobicie się mebli.
Zaczęło się wstawanie po ciemku, jak ja tego nie lubię, a Maja nie chce się budzić jak jest ciemno.
Biorę urlop w poniedziałek więc będę miała długi weekend, niestety mąż w poniedziałek pracuje i tak się wszystkie plany posypały.
Miłego dnia
Zdrówka dla Aleksikaczesc mamusie..my nadal wagarujemy bo Alexior jeszcze kasła ...Teraz położyłam Alexa spać i sama chyba zrobię sobie kawusie...chyba,że zamiast do kuchni dojdę do sypialni hahha tak jakoś senno mi
Teraz bedzie już tylko lepiej, szybkiego powrotu do formy życzę.ma na imię MIlan a co do cesarki no cóz - ehhh czułam,że to nie dla mnie i jednak po sn duzo szybciej się do siebie dochodzi i ogólnie takiego bólu nie miałam jak po cc (oprócz tych ostatnich 2 min. przy porodzie sn)
ale dla dziecka to faktycznie komfort - no i mój gin. skwitował że dobrze,że była bo młody był podwójnie owinięty pepownią
no ale dzisiaj juz w miarę normalnie sie poruszam więc jest nieźle
była u nas połozna i moze uda mi sie normalnie karmić a nie odciągac pokarm
dziekuję za zyczenia i gratulacje..... boszzz jak ja się cieszę - mówie Wam (się wyjatkowo na niego naczekałam)
teraz tylko dziewczynka by nam się przydała do kompletu bo czuję się lekko osaczona sisiakami
A co Wam wy,yślili z tym przedszkolem?Rada miejska zrobiła nam psikutas z przedszkolami i się rodzice przedszkolaków mobilizują, żeby na najbliższej radzie im trochę poprzeszkadzać.
Blizniaku gratuluje decyzji. Ja też już od dawna w bazie, ale na razie nikogo nie znaleźli, kto by mojego szpiku potrzebował.
Byłam dzisiaj na takim fajnym zabiegu http://www.spazrybkami.pl/
I sie zakochałam. Nigdy nie miałam tak rewelcyjnej skóry!!!!!!!! Jeśli będziecie miały okazję, to polecam!!!!
Zdrówka dla Mari. Gratuluje samodzielnego mieszkanka. a co do mebelków, to pomalutku, młodzi jesteście, wszystko z czasem urządzicie.Witam
My zaraz uciekamy na spacerek chyba, o ile Mari goraczka nie wroci, bo wczoraj jak sie przebudzila okolo 21 to z podwyzszona temperaturka....a przed zasnieciem miala juz 38,5.... mysle,ze nas troszke owialo wczoraj,bo straszne wiatrzysko jest, cieplutkie, ale jednak wieje....
Tak to juz jest ze z czasem dorobek się powiększa. my mielismy kiedyś małe mieszkanko na poddaszu i musieliśmy się ze wszystkim pomieścic, więc jak się wprowadzliśmy do domu, to można sie było ganiac tak było pusto, ale z czasem i mebli i wszystkiego przybyło, teraz pomału dom sie robi za małyKana spokojnie my wyjezdzalismy z dwiema duzymi torbami, a wracac bedziemy vanem...wlasnie musze zaczac szukac jakies sensownej oferty. Pomalutku i dorobicie sie wszystkiego.
Chyba obecnie jestem w tej samej krainie co Ty, w nocy mnie trochę rozłożyło, katar masakryczny, a Madzi niestety też zamiast lepiej to coraz gorzej.Witam ze swiata zapchanych nosow wrrrrrrrrrrrrrr
Fifi wieczorem poszedl zdrowy spac a obudzil sie z przytkanym nochalem ech zostal w domu zobaczymy podogladam go dzis....
na dworze leje , mokro brzydko bleeeeeeeeeeeeeee a mialm dzis isc na dermokonsultacje i dupa :-(
I ja też czekamVIVE CZEKAMY NA UJAWNIENIE SEKRETU, TO CHYBA MIAŁO BYĆ DZISIAJ O ILE SIĘ NIE MYLĘ
ja niestety też za bardzo nie mam pomysłów, ale moi duzo rzeczy wymyślają sami i czasem Madzia też w tych zabawach uczestniczyDziewczyny w co bawicie sie z dziećmi jak siedzicie w domu???Ja chyba jakoś nie mam wyobraźni
Aaaa Janek przed chwilką złapał za mój telefon i zadzwonił do Agatkas Chyba Zuzię chciał pozdrowić :-) Agatko jeszcze raz przepraszam
Myszqo ja myślę, że Janek chciał Zuzię zaprosić do domku z krzeseł na ciastka