reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam poniedziałkowo
Dzień dobry:-)

Wiecie co...moje dzieci tęskniły za tatą jak go nie było,ale przynajmniej przesypiały noce.A teraz ciągłe pobudki:baffled: I jedno i drugie...Na raz albo na zmianę...Oboje z Mariuszem chodzimy już jak zombi:baffled:
Oj, bidulki, życzę zeby w końcu maluchy dały Wam sie porządnie wyspac.

Cześć. Witam z kawusią. My wróciliśmy ze Staracowic Janek z podbitym okiem, guzem na czole i na głowie - wszystko to "dzięki" 2 letniemu synkowi naszych znajomych. Dziecko gryzie, bije, popycha nawet mi się dostało, nie mówiąc o rodzicach dziecka - ręcę mają całe pogryzione :laugh2: mały łobuziak.
Byliśmy na cmentarzach u rodziny M. A mój mąż jest w szpitalu a jutro ma operacje. Będziemy z Jaskiem prze tydzien sami w domu.
No to rzeczywiscie niezły łobuz, jeśli rozdice nie mogą sobie z nim poradzic w wieku 2 lat, to nie chcę myślec co bedzie potem:no:
Kciukasy za operacje męża

Hania dzis juz nie kicha, wyglada na zupelnie zdrowa:tak:, a ja przeszczesliwa az nie wierze...zeby tylko nie zapeszyc.
No i super, oby tak dalej

Czesc Dziewczynki!
Nie odzywalam sie pare dni, bo dzieciaki mi sie pochorowaly:-( Chyba za bardzo sie pochwalilam, ze nic nie lapiemy od kilku miesiecy no i od czwartku zmagamy sie z przeziebieniem. A ja na nic nie mam czasu, bo dzieciaki marudy jedno i drugie non stop na rekach chce byc. Chociaz juz jest lepiej, nie maja goraczki, tylko katar i kaszel pozostal.
Zdrówka dla dzieciaczków, oby szybko przeszło.

U nas niestety tez znów choróbsko, Madzia pochodziła tamten tydzień do przedszkola, a dzisiaj znowu w domku z ciocią, taki ma kaszel krtaniowy i kaszel, mam nadzieję że szybko przejdzie bo w piątek mają pasowanie w przedszkolu.
Pochwalę się, byłam sie dzisiaj zarejestrowac w bazie potencjalnych dawców szpiku, pobrali mi sporą fiolkę krwi i na razie na tym koniec, ciekawe czy kiedyś komuś się przyda ten mój szpik.
Miłego wieczorku babeczki

reklama
Cześc laseczki :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

jestem szczesliwą podwójna mamą od poniedzialku 17.10.2011r
wyciągneli Małego o 10.20
teraz sobie przypominam instrukcję obsługi niemowlaka bo oczywiście pierwsze problemy juz się pojawiły(ładnei się przyssał w szpitalu a w domu koszmar - w efekcie ściągam pokarm i daję przez butle- z N. tez tak było ale załapał przez nakładkę/kapturek czy jak to tam się zwie i po dwóch tygodniach złapał cyca a ten widzę,że ma mniej siły - przez kapturek mu tez nie idze) ale parcia na karienie piersią nie mam tak jak za pierwszym razem wiec zobaczymy co z tego wyjdzie.
Mały to typowy średniak 3360 i 53 cm :) :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Załączniki

• 045[1].jpg
    045[1].jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 42
Blizniaczku zdrowka dla Madzi. A z tym szpikiem to fantastycznie, ze sa tacy ludzie jak Ty, oby bylo ich jak najwiecej:tak:

Arlets moje gratulacje, sliczny chlopczyk:tak: I rzeczwyiscie wagowo taki akurat;-) Jak bedzie mial na imie? No i jak cesarka? Najwazniejsze, ze masz to juz za soba i oboje macie sie dobrze.

Pochwalę się, byłam sie dzisiaj zarejestrowac w bazie potencjalnych dawców szpiku, pobrali mi sporą fiolkę krwi i na razie na tym koniec, ciekawe czy kiedyś komuś się przyda ten mój szpik.
Miłego wieczorku babeczki

Gratuluje decyzji. Sama jestem w bazie już prawie dwa lata. :-)

Witam kochane mamuski:)

u Was nocna pora, a u nas wieczorowa:)

Mariczka spi jak susel, padla nam dzisiaj przed 19... ale dzien ogolnie jakis taki zamulajacy, wiec nie ma sie jej co dzwic....
U nas jesienna aura na calego;) troszke deszczu, wiatru i masa spadajacych lisci:)
mam juz naznoszona do domu niezla ich kolekcje:p
dla babci Wiesi, Danusi, dla dziadzi, dla tatusia...tylko mi sie jeszcze nie dostalo:p

Od poniedzialku ,a dokladnie w sumie wtorku bedziemy juz mieszkali sami....w poniedzialek mama z Henkiem sie przeprowadzaja:) Poki co bedziemy mieli tutaj mala pustke, w salonie tylko kanapa i stolik, caly living pusty....ale za to Mariczka pokoik bedzie miala kompletny:) Mam nadzieej, ze po wszystkim uda mi sie wstawic jakies fotki:)

Arlets kochana GRATULACJE OGROMNE....synus jest przeslodki:)
Mamuski zdrowka dla chorujacych maluszkow..... am tez co jakis czas jakies katarzysko sie przypaleta, ale ogolnie nie moge narzekac;)
Madziu powodzonka na szkoleniu!!!!!

A co do telefonow ja mam iPhona 4.... dostalam od mezowego na urodzinki i jestem bardzo zadowolona, jest dotykowy, ale poki co nie mam z nim zadnych problemow.... oby tak dalej:)

Nie wiem jeszcze co napisac..... usciski dla wszystki :*:-)

reklama
Arlets ogromne gratulacje!!!
BVlizniaki super decyzja.
Kana powolutku dorobicie się mebli.
Zaczęło się wstawanie po ciemku, jak ja tego nie lubię, a Maja nie chce się budzić jak jest ciemno.
Biorę urlop w poniedziałek więc będę miała długi weekend, niestety mąż w poniedziałek pracuje i tak się wszystkie plany posypały.
Miłego dnia :-)

Do góry