blizniaki2000
Fanka BB :)
Witam poniedziałkowo
Kciukasy za operacje męża
U nas niestety tez znów choróbsko, Madzia pochodziła tamten tydzień do przedszkola, a dzisiaj znowu w domku z ciocią, taki ma kaszel krtaniowy i kaszel, mam nadzieję że szybko przejdzie bo w piątek mają pasowanie w przedszkolu.
Pochwalę się, byłam sie dzisiaj zarejestrowac w bazie potencjalnych dawców szpiku, pobrali mi sporą fiolkę krwi i na razie na tym koniec, ciekawe czy kiedyś komuś się przyda ten mój szpik.
Miłego wieczorku babeczki
Oj, bidulki, życzę zeby w końcu maluchy dały Wam sie porządnie wyspac.Dzień dobry:-)
Wiecie co...moje dzieci tęskniły za tatą jak go nie było,ale przynajmniej przesypiały noce.A teraz ciągłe pobudki I jedno i drugie...Na raz albo na zmianę...Oboje z Mariuszem chodzimy już jak zombi
No to rzeczywiscie niezły łobuz, jeśli rozdice nie mogą sobie z nim poradzic w wieku 2 lat, to nie chcę myślec co bedzie potemCześć. Witam z kawusią. My wróciliśmy ze Staracowic Janek z podbitym okiem, guzem na czole i na głowie - wszystko to "dzięki" 2 letniemu synkowi naszych znajomych. Dziecko gryzie, bije, popycha nawet mi się dostało, nie mówiąc o rodzicach dziecka - ręcę mają całe pogryzione mały łobuziak.
Byliśmy na cmentarzach u rodziny M. A mój mąż jest w szpitalu a jutro ma operacje. Będziemy z Jaskiem prze tydzien sami w domu.
Kciukasy za operacje męża
No i super, oby tak dalejHania dzis juz nie kicha, wyglada na zupelnie zdrowa, a ja przeszczesliwa az nie wierze...zeby tylko nie zapeszyc.
Zdrówka dla dzieciaczków, oby szybko przeszło.Czesc Dziewczynki!
Nie odzywalam sie pare dni, bo dzieciaki mi sie pochorowaly:-( Chyba za bardzo sie pochwalilam, ze nic nie lapiemy od kilku miesiecy no i od czwartku zmagamy sie z przeziebieniem. A ja na nic nie mam czasu, bo dzieciaki marudy jedno i drugie non stop na rekach chce byc. Chociaz juz jest lepiej, nie maja goraczki, tylko katar i kaszel pozostal.
U nas niestety tez znów choróbsko, Madzia pochodziła tamten tydzień do przedszkola, a dzisiaj znowu w domku z ciocią, taki ma kaszel krtaniowy i kaszel, mam nadzieję że szybko przejdzie bo w piątek mają pasowanie w przedszkolu.
Pochwalę się, byłam sie dzisiaj zarejestrowac w bazie potencjalnych dawców szpiku, pobrali mi sporą fiolkę krwi i na razie na tym koniec, ciekawe czy kiedyś komuś się przyda ten mój szpik.
Miłego wieczorku babeczki