reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witam was

U nas piekna słoneczna pogoda. Wczoraj prosto z przedszkola poszłysmy nad rzeke karmic kaczki. Zaszlysmy do domku tylko po prowiant dla kaczek i dla nas:tak::-D. Przekulałysmy sie na kocu całe południe. A m po pracy nas odebrał:-)
Dzis tez ma byc 26 st. Czekam az Zuziek wstanie i pomykamy do parku korzystac z ciepelka bo cos czuje ze chłód nadejdzie niebawem:dry:

Mam prosbe do Was na opiece:zawstydzona/y:

Acha no i wkurze was mi mąz pomył okna i mam luuuuzzz:-D:-D:-D

Witajcie ja już w domu, do pracy zdolna:-D
biggrin.gif
więc od poniedziałku zaczynam ale mam uczucie jakbym szla pierwszy raz do nowej pracy
rolleyes9im.gif
rolleyes9im.gif
rolleyes9im.gif

Jula dzisiaj zawieziona dużo wcześniej....ze wstawaniem nie było źle więc jestem dobrej myśli, jakoś na 7.30 zdążę do pracy:-p
Oczko tez już ok...
yes2.gif
yes2.gif

mnie oknami nie wkurzycie...mam umyte:-D

edee fajne macie przedszkole...

zdróweczka dla Bianki i reszty chorowitków....

Witam z kawką
U nas też przepiękna pogoda już od ładnych paru dni, oby jak najdłuzej tak zostało.
w Weekend planujemy wypad na jkaieś zakupy, bo trzeba Madzi do przedszkola jakieś pierdułki i kapciuszki do przedszkola kupic. Mam nadzieję ze jakos przeżyję ten pierwszy dzień w przedszkolu, stresuje się o wile bardziej niż jak szli chłopcy.
Co do okienek, to ja mam tak brudne że szok i mimo, ze pogoda super, to boję się za nie brac, bo dopiero co byłam na antybiotyku, a jeszcze czuje że nie jest całkiem dobrze z gardełkiem:zawstydzona/y:

Tygrysku, to jak już sie uwiniesz z tymi oknami u Zapominajki, to ja jestem następna w kolejce:-D

Edee, fajne te Wasze przedszkole. U nas organizują rózne festyny i imprezy, ale wycieczki nie bardzo, chyba tylko z okazji dnia dziecka.

Madzienko, trzymam kciuki za pierwszy dzień w pracy, dobrze że z oczkiem Julci juz ok.

Anoli, fajny taki piknikowy dzionek.

Kankiya, zdrówka dla Bianeczki

Tygrysku, to jak już sie uwiniesz z tymi oknami u Zapominajki, to ja jestem następna w kolejce:-D
ojj niestety kochana trzecia będziesz:-pja bylam pierwsza po Zapominajce, tylko co na to Tygrysek ??:szok::-)
no i Tobie też zdrówka Blizniaczku i powodzenia na drogę dla kolejnego przedszkolaka;-)My jednak od listopada zaczniemy edukację.. chyba..

Ja też mam okna z głowy :-p:-D:-D:-D i to jeszcze przez kilka dooobrych lat :-D:-D:-D:-p:-p, my mieszkamy w bloku na czwartym (ostatnim) piętrze, a, że ja mam ogromny lęk wysokości (zawsze mam wrażenie, że się puszczę i spadnę :zawstydzona/y::-() to zawsze okna myje mi G. :-p:-p co prawda ja bym je sobie umyła o niebo lepiej, ale co mi tam :-p:-p wystarczy, że go dwa razy częściej zagonię do mycia :-p:-D:-D:-D:-D

Anoli, też bym tak popiknikowała z Alankiem na trawce :sorry2:, super się macie :zawstydzona/y::tak:

Witajcie. Dopiero teraz mam chwilkę żeby usiąść. Od 15 nie wychodziłam z kuchni do tego jeszcze lekcje z Martynką.
Moje dziewczynki były dziś ze szkołą na wycieczce w gospodarstwie agroturystycznym i obie zachwycone. A ile orzeszków w kieszeniach do domu przyniosły.

Madziu chodzi ci o ten wczorajszy zakup?????? bo juz sie zamotalam myslalam ze o filtry pytalas haha ale juz odpowiadam:)

wiec wczoraj kupilam moj kremik ktory pokachalam nad zycie i stosuje go na dzien Bioderma Sebium Pore Refiner a do niego dostałam w gratisie kremik Bioderma Sebium Serum z kwasem 15%. A zapłaciłam tylko za jeden:) na stronie Biodermy masz wykaz aptek ktore maja tą promocję.
mam jeszcze plyn micelarny z tej serii i krem nawilzajacy do cery wysuszonej kuracjami oczyszczającymi. i bardzo polecam. Teraz czekam na przesylke z próbkami tej serri wiec przetestuje rzeczy ktorych jeszcze nie uzywalam :)

Kokusiu i jak ci sie podoba eucerin?? mnie po pierwszym zastosowaniu srednio;/ po pierwsze alkohol w skladzie bleeeeeeeeeeeeeeee. a po drugie jakas taka lepka cera po tych specyfikach .....chyba bioderma mnie bardziej rozpiescila.....

dziewczyny czy ktoras uzywa kremikow do cery tłustej???? albo mieszanej??? gdyz chetnie podziele sie próbkami kremiku eucerin.

Wiesz co? Już myślałam że tylko ja mam takie odczucia. Mi jeszcze ten dziwny zapach się nie podobał a "chodził" za mną dość długo.

Witam i ja juz od mamci;-)

jak się rozpędzi to może i moje zrobi tak za jednym zamachem;-)

jesli fachowiec wyraził zgodę, to chyba możesz stosować te kwasy w słoneczne dni, tym bardzie jak unikasz słonca .Ja nie nawilżam dodatkowo twarzy po kwasach ,bo uzywam kremu z rossmana dla dzieci "babydream 50spf " a on jest wystarczająco tlusty

Madzienko zdrówka dla Julci

Nam został odrywający paskudny kaszel,ale radzimy sobie jakoś,miłego dnia kobitki

Zdrówka dla Bianeczki.

Witam was

U nas piekna słoneczna pogoda. Wczoraj prosto z przedszkola poszłysmy nad rzeke karmic kaczki. Zaszlysmy do domku tylko po prowiant dla kaczek i dla nas:tak::-D. Przekulałysmy sie na kocu całe południe. A m po pracy nas odebrał:-)
Dzis tez ma byc 26 st. Czekam az Zuziek wstanie i pomykamy do parku korzystac z ciepelka bo cos czuje ze chłód nadejdzie niebawem:dry:

Mam prosbe do Was na opiece:zawstydzona/y:

Acha no i wkurze was mi mąz pomył okna i mam luuuuzzz:-D:-D:-D

Zazdroszczę pogody. U nas dziś szaro buro ale ciepło.

reklama
Do góry