tygrysek82
Fanka BB :)
Edzia dawaj adres
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Acha no i wkurze was mi mąz pomył okna i mam luuuuzzz
ojj niestety kochana trzecia będzieszja bylam pierwsza po Zapominajce, tylko co na to Tygrysek ??:-)Tygrysku, to jak już sie uwiniesz z tymi oknami u Zapominajki, to ja jestem następna w kolejce
Madziu chodzi ci o ten wczorajszy zakup?????? bo juz sie zamotalam myslalam ze o filtry pytalas haha ale juz odpowiadam
wiec wczoraj kupilam moj kremik ktory pokachalam nad zycie i stosuje go na dzien Bioderma Sebium Pore Refiner a do niego dostałam w gratisie kremik Bioderma Sebium Serum z kwasem 15%. A zapłaciłam tylko za jeden na stronie Biodermy masz wykaz aptek ktore maja tą promocję.
mam jeszcze plyn micelarny z tej serii i krem nawilzajacy do cery wysuszonej kuracjami oczyszczającymi. i bardzo polecam. Teraz czekam na przesylke z próbkami tej serri wiec przetestuje rzeczy ktorych jeszcze nie uzywalam
Kokusiu i jak ci sie podoba eucerin?? mnie po pierwszym zastosowaniu srednio;/ po pierwsze alkohol w skladzie bleeeeeeeeeeeeeeee. a po drugie jakas taka lepka cera po tych specyfikach .....chyba bioderma mnie bardziej rozpiescila.....
dziewczyny czy ktoras uzywa kremikow do cery tłustej???? albo mieszanej??? gdyz chetnie podziele sie próbkami kremiku eucerin.
Witam i ja juz od mamci;-)
jak się rozpędzi to może i moje zrobi tak za jednym zamachem;-)
jesli fachowiec wyraził zgodę, to chyba możesz stosować te kwasy w słoneczne dni, tym bardzie jak unikasz słonca .Ja nie nawilżam dodatkowo twarzy po kwasach ,bo uzywam kremu z rossmana dla dzieci "babydream 50spf " a on jest wystarczająco tlusty
Madzienko zdrówka dla Julci
Nam został odrywający paskudny kaszel,ale radzimy sobie jakoś,miłego dnia kobitki
Witam was
U nas piekna słoneczna pogoda. Wczoraj prosto z przedszkola poszłysmy nad rzeke karmic kaczki. Zaszlysmy do domku tylko po prowiant dla kaczek i dla nas. Przekulałysmy sie na kocu całe południe. A m po pracy nas odebrał:-)
Dzis tez ma byc 26 st. Czekam az Zuziek wstanie i pomykamy do parku korzystac z ciepelka bo cos czuje ze chłód nadejdzie niebawem
Mam prosbe do Was na opiece
Acha no i wkurze was mi mąz pomył okna i mam luuuuzzz