kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Witam Was laski. Dopiero do domu wróciłam. Dziś musiałyśmy obskoczyć 80 dzieci do tego w sumie 10 pań. Mimo że te dzieciaczki pochłonęły od nas mnóstwo energii to aż gęba się sama cieszyła jak na koniec takie małe krasnale przyszły się żegnać i dawać buziaki.
Tygrysku przepraszam że dopiero teraz odpowiadam. Ja dostałam się do testowania serii do cery trądzikowej.
Natka nosi rozmiar 25-26. Na zimę kupię jej na razie 26 a potem najwyżej kupimy większy rozmiar.
Gratulacje dla dumnej mamuśki.
Na mnie w domu też czekała taka paczka. Próbek kremów mam 34 i 17 ulotek. Czyli wychodzi że na łepka będzie po 2 próbki.
Kokusiu a jaka serie bedziesz testowac??
Tygrysku przepraszam że dopiero teraz odpowiadam. Ja dostałam się do testowania serii do cery trądzikowej.
Zapominajko miałaś się nam pokazać i co???? czekamy;-)
dziewczyny o ile większe buciki planujecie kupić maluszkom na zimę???o rozmiar? jakie rozmiary bucikow noszą
teraz? Bianka nosi teraz 24 a ja kupiłam jej 26 i tak myslę,czy nie przesadzilam,ale w koncu te buciki mają jej starczyc prawie na 5 miesięcy ,no i dochodzi jeszcze gruba skarpeta na rajtki na zimę co nie..?
Natka nosi rozmiar 25-26. Na zimę kupię jej na razie 26 a potem najwyżej kupimy większy rozmiar.
my po urodzinach i po "pierwszej wywiadówce"Jula wychwalona...mama dumna
oj i mi przydałoby się wybielenie pamiątki z egipskich wakacji ja robiłam yellow peeling u dermatologa i po nim bardzo ładnie większość mi zeszła ale jeszcze jedna plamka mi została(a raczej powróciła po opalańsku) i musze sie za nią wziąć...ale chyba oddam się znowu wrece mojej pani dermatolog....
Zapominajko ja tez czekam na fotke...
Zanplo zdroweczka...
Gratulacje dla dumnej mamuśki.
kankija pozostawilam na cala noc tak bylo napisane na opakowaniu , troche szczypalo ale tylko troche nastepna dawka jutro
oto moja dzisiejsza przesylka Eucerin ale sie ciesze
tonik Zel do mycia i kremik plus z 30 jak nie wiecej probek kremiku
Zobacz załącznik 394246
Kankija Fifi nosi buty roznie od 24 do 26 Na zime jeszcze nie wiem jaki rozmiar mysle ze 1 cm nadmiaru wystarczy.
Madziu to dobrze ze Jula grzeczna hahah ja w tym roku tez nabawilam sie przykrej niespodzianki po sloncu na twarzy od tej pory bez filtra nie wychodze z domu
Na mnie w domu też czekała taka paczka. Próbek kremów mam 34 i 17 ulotek. Czyli wychodzi że na łepka będzie po 2 próbki.