reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam Was laski. Dopiero do domu wróciłam. Dziś musiałyśmy obskoczyć 80 dzieci do tego w sumie 10 pań. Mimo że te dzieciaczki pochłonęły od nas mnóstwo energii to aż gęba się sama cieszyła jak na koniec takie małe krasnale przyszły się żegnać i dawać buziaki.

Kokusiu a jaka serie bedziesz testowac??

Tygrysku przepraszam że dopiero teraz odpowiadam. Ja dostałam się do testowania serii do cery trądzikowej.

Zapominajko miałaś się nam pokazać :wściekła/y::-D i co???? czekamy;-)

dziewczyny o ile większe buciki planujecie kupić maluszkom na zimę???o rozmiar? jakie rozmiary bucikow noszą
teraz? Bianka nosi teraz 24 a ja kupiłam jej 26 i tak myslę,czy nie przesadzilam,ale w koncu te buciki mają jej starczyc prawie na 5 miesięcy ,no i dochodzi jeszcze gruba skarpeta na rajtki na zimę co nie..?

Natka nosi rozmiar 25-26. Na zimę kupię jej na razie 26 a potem najwyżej kupimy większy rozmiar.

my po urodzinach i po "pierwszej wywiadówce":-DJula wychwalona...mama dumna:tak:

oj i mi przydałoby się wybielenie pamiątki z egipskich wakacji:zawstydzona/y: ja robiłam yellow peeling u dermatologa i po nim bardzo ładnie większość mi zeszła ale jeszcze jedna plamka mi została(a raczej powróciła po opalańsku) i musze sie za nią wziąć...ale chyba oddam się znowu wrece mojej pani dermatolog....

Zapominajko ja tez czekam na fotke...

Zanplo zdroweczka...

Gratulacje dla dumnej mamuśki.

kankija pozostawilam na cala noc tak bylo napisane na opakowaniu , troche szczypalo ale tylko troche nastepna dawka jutro:)

oto moja dzisiejsza przesylka Eucerin :) ale sie ciesze:)
tonik Zel do mycia i kremik:) plus z 30 jak nie wiecej probek kremiku:)

Zobacz załącznik 394246

Kankija Fifi nosi buty roznie od 24 do 26:) Na zime jeszcze nie wiem jaki rozmiar mysle ze 1 cm nadmiaru wystarczy.
Madziu to dobrze ze Jula grzeczna hahah ja w tym roku tez nabawilam sie przykrej niespodzianki po sloncu na twarzy:( od tej pory bez filtra nie wychodze z domu

Na mnie w domu też czekała taka paczka. Próbek kremów mam 34 i 17 ulotek. Czyli wychodzi że na łepka będzie po 2 próbki.

reklama
Tygrysku to co zakupiłaś z biodermy??

Madziu chodzi ci o ten wczorajszy zakup?????? bo juz sie zamotalam myslalam ze o filtry pytalas haha ale juz odpowiadam:)

wiec wczoraj kupilam moj kremik ktory pokachalam nad zycie i stosuje go na dzien Bioderma Sebium Pore Refiner a do niego dostałam w gratisie kremik Bioderma Sebium Serum z kwasem 15%. A zapłaciłam tylko za jeden:) na stronie Biodermy masz wykaz aptek ktore maja tą promocję.
mam jeszcze plyn micelarny z tej serii i krem nawilzajacy do cery wysuszonej kuracjami oczyszczającymi. i bardzo polecam. Teraz czekam na przesylke z próbkami tej serri wiec przetestuje rzeczy ktorych jeszcze nie uzywalam :)

Kokusiu i jak ci sie podoba eucerin?? mnie po pierwszym zastosowaniu srednio;/ po pierwsze alkohol w skladzie bleeeeeeeeeeeeeeee. a po drugie jakas taka lepka cera po tych specyfikach .....chyba bioderma mnie bardziej rozpiescila.....

dziewczyny czy ktoras uzywa kremikow do cery tłustej???? albo mieszanej??? gdyz chetnie podziele sie próbkami kremiku eucerin.

Tygrysku dziękuję...zaraz poszukam apteki w Lublinie i może ja skusze się na tą promocje....

a co do kremu to ja używam do cery mieszanej wiec jak kiedyś spotkamy się to możesz dla mnie odłożyć...:-D

my dzisiaj zaliczyliśmy lekarza...tym razem okulistę....bo Jula od rana tarła oko, dostałyśmy kropelki bo zaczyna się zapalenie spojówki....więc basenik dzisiaj odpusciłyśmy...na szczęście pani doktor pozwoliła Julci jutro iść do przedszkola...bo to było jej pierwsze pytanie do pani doktor
unsure8ly.gif
, bo jutro mają koncert....ja zmykam bo jutro mamy w planach pojechać do przedszkola po 7 żebym mogła policzyć czas potrzebny mi na wybranie się i dojechanie do pracy
blink1tu.gif
później wizyta u lekarza...ciekawe czy stwierdzi że po 3 latach nadal nadaje się do roboty
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

spokojnych nocek a jutro miłego poranka

witajcie dziecie w przedszkolu ja dopijam kawe i chyba zabieram sie za te nieszczesne okna bleeeeeeeeeee
Madziu daj adres na priwa to ci wysle:)

i zdrowka dla JUlci:)

czesc dziewczynyyyy!!!!!!!!!!!!!!!! dawno mnie nie bylo :zawstydzona/y:
dzieki za zyczenia urodzinkowe:-)
przyszłam was trochę powkurzać....ja mam okna pomyte,wczoraj się nimi zajęłam :-D
Alex w przedszkolu a ja się dzisiaj chyba ponudzę w domku :tak:
Tygrysku a do kiedy jest ta promocja z Biodermy?

Witam i ja juz od mamci;-)

Witajcie, Igorek w przedszkolu, a ja czekam, aż Tygrys skończy okna i moje zrobi :p
jak się rozpędzi to może i moje zrobi tak za jednym zamachem;-)

Kankija juz sama z glupiałam z tymi kwasami ... az zapytalam sie dermokonsultantki Bioderma czy mam sie powstrzymac z tym sebium serum na mniej sloneczne dni ale odpisała mi ze spokojnie moge stosowac teraz ale jak zamierzac bardziej sie eksponowac na sloncu to filtr powinien wystarczyc.
A co do słonca to ja od kiedy zaliczyłąm przykra przygodą z wystawianiem buzki na slonce na poczatku wakacji i nabylam sie tego cholernego przebarwienia w okolicy oczu unikam go jak moge;d :) ciemny okular na pol twarzy hahhaha i filtry narazie ustrzegly mnie przed innymi niespodziankami hahha a jak sie opalam to tak by twarz byla zakryta zreszta w tym roku nie bylo nawet okazji zeby sie opalac:)
Kankija a powiedz mi jeszcze czym nawilzasz twarz w trakcie kuracji tym pilingiem??
jesli fachowiec wyraził zgodę, to chyba możesz stosować te kwasy w słoneczne dni, tym bardzie jak unikasz słonca .Ja nie nawilżam dodatkowo twarzy po kwasach ,bo uzywam kremu z rossmana dla dzieci "babydream 50spf " a on jest wystarczająco tlusty

Madzienko zdrówka dla Julci

Nam został odrywający paskudny kaszel,ale radzimy sobie jakoś,miłego dnia kobitki

Ostatnia edycja:
:zawstydzona/y:jezu ledwo zyje mialam tak zapaskudzone okna ze az wstyd:zawstydzona/y: jeszcze mi kuchnia zostala i syna apartament ale to juz jutro:-p:-p

Zdróweczka dla Bianki!!!!:)
Pyciolku nie mam pojecia do kiedy ta promocja trwa, ale warto skorzystac bo jesli masz taka cere jak ja to pore refinera pokochasz prawdziwą miloscia :-D ja sobie juz zycia bez niego nie wyobrazam :-D

reklama
Cześć babeczki :-)

Alanek w przedszkolu, a mamusia popija sobie kawusię :tak::tak:

Jutro mój aniołek ma w przedszkolu " dzień pieczonego ziemniaka " :tak::tak::-)

Fajnie ma się w tym przedszkolu :tak: od września mieli już festyn na ogrodzie z rodzicami (alanek akurat był chory :-(), kilka dni temu mieli wycieczkę do takiego zameczku, który zwiedzali, i byli w mini zoo, a teraz pieczenie tych ziemniaczków ...:tak::tak: dyrektorka mówiła, że praktycznie co tydzień lub 2 mają jakieś atrakcje tego typu :-), więc na nudę raczej nie narzekają :tak:

Tygrysku, jeśli została Ci jakaś próbka tego kremiku, to ja chętnie go wypróbuję :zawstydzona/y::zawstydzona/y:, tego do cery mieszanej bym wypróbowała ;-):tak::-)

ok, zmykam cosik posprzątać, pogoda u nas dziś boska :tak:, zresztą już od kilku dni :-)

buźki :*:*

Do góry