reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Hej

Tygrys a ja poczlam Was od na napalilam sie i kupilam n peeling co Kankiya uzywala, a co kupilas i za ile:-p

Zominajko ale jesm ciekawa twojego wyglądu:-p

Wpadne jeszcze potem bo mnie na skypie wzywaja:tak:

Witam
Rozłożyła nas choroba, ale powoli dochodzimy do siebie. Maja była u lekarza płuca czyste tylko przez katar bardzo kaszlała i zwracała wszystko co zjadła i wypiła. Teraz ma jeszcze mały kaszel więc siedze na zwolnieniu lekarskim aż wyzdrowieje do końca.
Wieczór panieński bardzo udany, szalony i wytańczony :-). A w sobote wesele.
Zapominajko ten blond to taka odmiana na jesień?
Madzienko chyba tez musze zacząć takie zapasy robić wtedy jak mam wolne bo strasznie nie chce mi się po pracy gotować.
Nadrabiam resztę.
współczuję choroby (same to teraz przerabiamy),ale dobrze,że najgorsze za Wami no i,że panieński przetańczony i udany;-)

ok nie moglam sie doczekac i pojechalam dzis :) kupilam ten w promocji 2 w cenie jednego:)

ha i dostalam wlasnie meila ze kosmetyki eucerin do mnie juz jadą:)
i jeszcze kilka dni temu wygralam na faceboku mini konkurs z Biodermy i tez czekam na przesyleczke :)

takie male rzeczy z ciesza :)
super Tygrysku, pamiętaj tylko aby za pierwszym razem nie nakladac kremu na dluzej niz 15 min i cieniutką warstę, no i filtr 50spf w ciagu dnia jak jest mocne slonce a jak nie to 30 wystarczy , powodzenia i dawaj znac o rezultatach:-)

Witajcie.
Nie mam ostatnio na nic czasu. Dziewczyny wróciły do szkoły więc mamusia załatwiła sobie na ten tydzień pracę. Pomagam znajomej przy wycieczkach w jej gospodarstwie turystycznym. Dziś to już mi nogi włażą nie powiem gdzie.

Tygrysku ja też właśnie odebrałam takiego maila. A w tamtym tygodniu dostałam przesyłkę z papierosami. Co prawda ja nie palę ale mój brat i koleżanka bardzo się ucieszyli.
urobiłas się kobito, zaglądaj częściej jak dasz radę;-)

Hej

Tygrys a ja poczlam Was od na napalilam sie i kupilam n peeling co Kankiya uzywala, a co kupilas i za ile:-p

Zominajko ale jesm ciekawa twojego wyglądu:-p

Wpadne jeszcze potem bo mnie na skypie wzywaja:tak:
uważaj tylko kochana jak nie używałaś wczesniej kwasow ,bo zle zastosowane sieją spustoszenie no i filtry na dzien,powodzenia

Zapominajko miałaś się nam pokazać :wściekła/y::-D i co???? czekamy;-)

dziewczyny o ile większe buciki planujecie kupić maluszkom na zimę???o rozmiar? jakie rozmiary bucikow noszą
teraz? Bianka nosi teraz 24 a ja kupiłam jej 26 i tak myslę,czy nie przesadzilam,ale w koncu te buciki mają jej starczyc prawie na 5 miesięcy ,no i dochodzi jeszcze gruba skarpeta na rajtki na zimę co nie..?

Ostatnia edycja:
my po urodzinach i po "pierwszej wywiadówce":-DJula wychwalona...mama dumna:tak:

oj i mi przydałoby się wybielenie pamiątki z egipskich wakacji:zawstydzona/y: ja robiłam yellow peeling u dermatologa i po nim bardzo ładnie większość mi zeszła ale jeszcze jedna plamka mi została(a raczej powróciła po opalańsku) i musze sie za nią wziąć...ale chyba oddam się znowu wrece mojej pani dermatolog....

Zapominajko ja tez czekam na fotke...

Zanplo zdroweczka...

kankija pozostawilam na cala noc tak bylo napisane na opakowaniu , troche szczypalo ale tylko troche nastepna dawka jutro:)

oto moja dzisiejsza przesylka Eucerin :) ale sie ciesze:)
tonik Zel do mycia i kremik:) plus z 30 jak nie wiecej probek kremiku:)

P1100256.jpg

Kankija Fifi nosi buty roznie od 24 do 26:) Na zime jeszcze nie wiem jaki rozmiar mysle ze 1 cm nadmiaru wystarczy.
Madziu to dobrze ze Jula grzeczna hahah ja w tym roku tez nabawilam sie przykrej niespodzianki po sloncu na twarzy:( od tej pory bez filtra nie wychodze z domu

Ostatnia edycja:
Dzień dobry...Julcia w przedszkolu...badania porobione, jeszcze jutro wizyta u lekarza medycyny pracy i jestem gotowa do roboty
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

Tygrysku
a ja mimo kremów z dużym filtrem nabawiłam się plam....
napisz mi kochana raz jeszcze co Ty stosujesz....??
a przesyłka super....

No Tygrysku ,ale paka:-) Co do kwasów myślałam,że wstrzymasz się z aplikacja do czasów szarówy jesiennej, bo na ten czas zalecane jest używanie kwasów -powino tez byc to napisane w instrukcji...dlatego ja wczoraj pisałam,że ze słoneczka srednio jestem zadowolona, bo musze sie chowac.Słońce jest jeszcze dość mocne i nie wiem czy 50spf wystarczy tak jak pisze Madzieńka:tak:Na lato zalecane sa calkowite blokery ponoc powyżej 80 spf, które są dostępne tylko w aptekach... trzymam kciuki za efekty i nie plażuj się już kochana

a u mnie burdello na całego, pakuje i chowam w worki wszystko co może sie mocno zakurzyć podczas kucia ściań - od jutra zaczynamy. Ja z Biancią ewakuujemy się do mamy do niedzieli, a potem wracamy na sprzątanie z czego średnio jestem zadowolona..

reklama
Madziu pytasz o filtry?? jesli tak to moj podkłąd w kompakcie Clinique almost ma faktor 15, a na mega sloneczne dni mam tez kompakt Biodermy z 50 .

Kankija juz sama z glupiałam z tymi kwasami ... az zapytalam sie dermokonsultantki Bioderma czy mam sie powstrzymac z tym sebium serum na mniej sloneczne dni ale odpisała mi ze spokojnie moge stosowac teraz ale jak zamierzac bardziej sie eksponowac na sloncu to filtr powinien wystarczyc.
A co do słonca to ja od kiedy zaliczyłąm przykra przygodą z wystawianiem buzki na slonce na poczatku wakacji i nabylam sie tego cholernego przebarwienia w okolicy oczu unikam go jak moge;d :) ciemny okular na pol twarzy hahhaha i filtry narazie ustrzegly mnie przed innymi niespodziankami hahha a jak sie opalam to tak by twarz byla zakryta zreszta w tym roku nie bylo nawet okazji zeby sie opalac:)
Kankija a powiedz mi jeszcze czym nawilzasz twarz w trakcie kuracji tym pilingiem??

Do góry