tygrysek82
Fanka BB :)
Kokusiu a jaka serie bedziesz testowac??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
współczuję choroby (same to teraz przerabiamy),ale dobrze,że najgorsze za Wami no i,że panieński przetańczony i udany;-)Witam
Rozłożyła nas choroba, ale powoli dochodzimy do siebie. Maja była u lekarza płuca czyste tylko przez katar bardzo kaszlała i zwracała wszystko co zjadła i wypiła. Teraz ma jeszcze mały kaszel więc siedze na zwolnieniu lekarskim aż wyzdrowieje do końca.
Wieczór panieński bardzo udany, szalony i wytańczony :-). A w sobote wesele.
Zapominajko ten blond to taka odmiana na jesień?
Madzienko chyba tez musze zacząć takie zapasy robić wtedy jak mam wolne bo strasznie nie chce mi się po pracy gotować.
Nadrabiam resztę.
super Tygrysku, pamiętaj tylko aby za pierwszym razem nie nakladac kremu na dluzej niz 15 min i cieniutką warstę, no i filtr 50spf w ciagu dnia jak jest mocne slonce a jak nie to 30 wystarczy , powodzenia i dawaj znac o rezultatach:-)ok nie moglam sie doczekac i pojechalam dzis kupilam ten w promocji 2 w cenie jednego
ha i dostalam wlasnie meila ze kosmetyki eucerin do mnie juz jadą
i jeszcze kilka dni temu wygralam na faceboku mini konkurs z Biodermy i tez czekam na przesyleczke
takie male rzeczy z ciesza
urobiłas się kobito, zaglądaj częściej jak dasz radę;-)Witajcie.
Nie mam ostatnio na nic czasu. Dziewczyny wróciły do szkoły więc mamusia załatwiła sobie na ten tydzień pracę. Pomagam znajomej przy wycieczkach w jej gospodarstwie turystycznym. Dziś to już mi nogi włażą nie powiem gdzie.
Tygrysku ja też właśnie odebrałam takiego maila. A w tamtym tygodniu dostałam przesyłkę z papierosami. Co prawda ja nie palę ale mój brat i koleżanka bardzo się ucieszyli.
uważaj tylko kochana jak nie używałaś wczesniej kwasow ,bo zle zastosowane sieją spustoszenie no i filtry na dzien,powodzeniaHej
Tygrys a ja poczlam Was od na napalilam sie i kupilam n peeling co Kankiya uzywala, a co kupilas i za ile
Zominajko ale jesm ciekawa twojego wyglądu
Wpadne jeszcze potem bo mnie na skypie wzywaja