reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Cześć dziewczyny:-)

My byliśmy u księdza załatwiać chrzciny i zdecydowaliśmy się wziąć ślub i chrzciny zrobić razem w przyszłym roku:-)
Jesteśmy teraz an etapie poszukiwania lokalu...Ceny są tak powalające,ze szok:confused2:
Ale zdecydowaliśmy się zrobić tylko małe przyjecie,bo po pierwsze niestety brak kasy,a poza tym nie mielibyśmy co zrobić z dziećmi,a całą noc na weselu nie wyobrażam ich sobie.

A tak poza tym to moje dzieci mnie dzisiaj wykończą...Swoim darciem:baffled:

reklama

My byliśmy u księdza załatwiać chrzciny i zdecydowaliśmy się wziąć ślub i chrzciny zrobić razem w przyszłym roku:-)
Jesteśmy teraz an etapie poszukiwania lokalu...Ceny są tak powalające,ze szok:confused2:
Ale zdecydowaliśmy się zrobić tylko małe przyjecie,bo po pierwsze niestety brak kasy,a poza tym nie mielibyśmy co zrobić z dziećmi,a całą noc na weselu nie wyobrażam ich sobie.

Hej Aniu
Widz że decyzje życiowe zapadają:-D, gratuluję.
My mielismy tylko przyjęcie w domu, bo mój nie chciał wesela, ale jak teraz myślę to chyba bym go przymusiła, to jednak jedyna taka impreza w życiu, no ale niestety czasu nie cofnę.
Dawaj koreczki w uszu i nie przejmuj sie darciem:szok::-D:szok:

Aniu super :-)
owocnych poszukiwań!!!

U mnie też piękna pogoda :-)
Oby jak najdłużej!!!!!
Zimy nie chcę :p

Aniu super :-)
owocnych poszukiwań!!!

U mnie też piękna pogoda :-)
Oby jak najdłużej!!!!!
Zimy nie chcę :p

Bliźniaki ooo to jest myśl:-) Te koreczki;-) Tylko nie chcę wiedzieć co by się wtedy działo za moimi plecami:sorry::-p
Powiem Ci,że ja na wesele nie mam najmniejszej ochoty.To ma być moj dzień i mam być zadowolona.A tak to bym wszystkiego i wszystkich pilnowała,próbowała dogadzać,a po wszystkim byłoby obrabianie tyłka i gadanie co komu nie pasowało.Niestety.A na to to ja się nie piszę.I jeszcze miałabym za to płacić:sorry:

Widzę,że Madzia jednak w przedszkolu:-) Fajnie,że jest zadowolona:-) Fabian ostatnio ogladał zdjęcia i mówi,że jedziemy do Madzi;-)

Dziewczyny help!
Zuza od soboty wymiotuje, prawdopodobnie jakaś wirusówka ale do końca nie wiadomo czy coś jej po prostu nie siadło na żołądku.
Moje pytanie: Co jej dawac do jedzenia? (ma być dieta lekkostrawna) Kleiku ryżowego nie weźmie w ogóle do ust:(

Agatkas jak Fabian mi chorował to lekarka zawsze mówiła żeby dawać mu to co lubi.Więc on przez tydzień czasu jadał banany,danio i biszkopty.No i rosół taki delikatny,nie tłusty z marchewką,kurczaczkiem,makaronem albo kluseczkami w zależności co wolała tak żeby zjadł.

Wychorowałyśmy się i mam nadzieję ze już nie będziemy miec problemów. W przedszkolu nie ma połowy dzieci w grupie.
Madzienko udanego powrotu do pracy. My też byliśmy w sobote na weselu, było rewelacyjnie tylko nie zabraliśmy aparatu i nie mamy ani jednego zdjęcia, może gdzieś się załapiemy na tych od fotografa.
Aniu gratuluję podjęcia ważnej decyzji i powodzenia w przygotowaniach.
Agatkas nie mam pojęcia ja daję w takich sytuacjach ziemniaczki, jakies kluski śląskie, ryż z delikatnym kurczakiem gotowanym we własnym sosie z marchewką.

Witajcie moje Kochane..oj tęskniłam za Wami...
a jak pierwszy dzień....??o rany jak wynudziłam się
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
bo ile można plotkować...czekam w końcu na swoje miejsce
yes2.gif
yes2.gif
yes2.gif
wtedy będzie czas trochę inaczej leciał
wink2.gif
wink2.gif
wink2.gif
zmykam do mojej córci postaram się Was poczytać później

reklama
Dziewczyny help!
Zuza od soboty wymiotuje, prawdopodobnie jakaś wirusówka ale do końca nie wiadomo czy coś jej po prostu nie siadło na żołądku.
Moje pytanie: Co jej dawac do jedzenia? (ma być dieta lekkostrawna) Kleiku ryżowego nie weźmie w ogóle do ust:(

Dziewczyny dobrze piszą.

Agatkas zdrówka dla was!!!

Madzienko proza życia niestety.

Do góry