reklama
tygrysek82
Fanka BB :)
25 % znizki na caly asortyment z Biodermy. Ale inne apteki maja tez inna promocję nie wiem czy jest tez w supher farmie, kupujac krem Biodermy sebium pure refiner dostajesz w gratisie to serum. A ze ja bez Pore refiner z domu nie wyjde to bardziej mnie kusi ta druga promocja
KANKIYA
BIODERMA SEBIUM SERUM ZŁUSZCZAJĄCE PEELING 40ml (1842883580) - Aukcje internetowe Allegro zobacz Tygrysku jaka tutaj cena
tygrysek82
ło matuchno faktycznie !!!!
ale nie wiem dlaczego wolę kupić to w aptece sprawdzonej
szukam gdzie jest ta druga promocja
ale nie wiem dlaczego wolę kupić to w aptece sprawdzonej
szukam gdzie jest ta druga promocja
KANKIYA
Bioderma Sebium Serum złuszczające 40ml_Aptemax (1829927880) - Aukcje internetowe Allegro
TUTAJ Tygrysku jest z apteki, ja chyba spróbuję
TUTAJ Tygrysku jest z apteki, ja chyba spróbuję
tygrysek82
ja jutro pojade poszukac promocji wiec piekna cero witaj haha
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
pokaz sie
Nie umiem w telefonie w swoja mordę wycelować, więc muszę poczekać, aż mąż wróci.
Witam
Rozłożyła nas choroba, ale powoli dochodzimy do siebie. Maja była u lekarza płuca czyste tylko przez katar bardzo kaszlała i zwracała wszystko co zjadła i wypiła. Teraz ma jeszcze mały kaszel więc siedze na zwolnieniu lekarskim aż wyzdrowieje do końca.
Wieczór panieński bardzo udany, szalony i wytańczony :-). A w sobote wesele.
Zapominajko ten blond to taka odmiana na jesień?
Madzienko chyba tez musze zacząć takie zapasy robić wtedy jak mam wolne bo strasznie nie chce mi się po pracy gotować.
Nadrabiam resztę.
Rozłożyła nas choroba, ale powoli dochodzimy do siebie. Maja była u lekarza płuca czyste tylko przez katar bardzo kaszlała i zwracała wszystko co zjadła i wypiła. Teraz ma jeszcze mały kaszel więc siedze na zwolnieniu lekarskim aż wyzdrowieje do końca.
Wieczór panieński bardzo udany, szalony i wytańczony :-). A w sobote wesele.
Zapominajko ten blond to taka odmiana na jesień?
Madzienko chyba tez musze zacząć takie zapasy robić wtedy jak mam wolne bo strasznie nie chce mi się po pracy gotować.
Nadrabiam resztę.
tygrysek82
ok nie moglam sie doczekac i pojechalam dzis kupilam ten w promocji 2 w cenie jednego
ha i dostalam wlasnie meila ze kosmetyki eucerin do mnie juz jadą
i jeszcze kilka dni temu wygralam na faceboku mini konkurs z Biodermy i tez czekam na przesyleczke
takie male rzeczy z ciesza
ha i dostalam wlasnie meila ze kosmetyki eucerin do mnie juz jadą
i jeszcze kilka dni temu wygralam na faceboku mini konkurs z Biodermy i tez czekam na przesyleczke
takie male rzeczy z ciesza
Ostatnia edycja:
reklama
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Witajcie.
Nie mam ostatnio na nic czasu. Dziewczyny wróciły do szkoły więc mamusia załatwiła sobie na ten tydzień pracę. Pomagam znajomej przy wycieczkach w jej gospodarstwie turystycznym. Dziś to już mi nogi włażą nie powiem gdzie.
Tygrysku ja też właśnie odebrałam takiego maila. A w tamtym tygodniu dostałam przesyłkę z papierosami. Co prawda ja nie palę ale mój brat i koleżanka bardzo się ucieszyli.
Nie mam ostatnio na nic czasu. Dziewczyny wróciły do szkoły więc mamusia załatwiła sobie na ten tydzień pracę. Pomagam znajomej przy wycieczkach w jej gospodarstwie turystycznym. Dziś to już mi nogi włażą nie powiem gdzie.
Tygrysku ja też właśnie odebrałam takiego maila. A w tamtym tygodniu dostałam przesyłkę z papierosami. Co prawda ja nie palę ale mój brat i koleżanka bardzo się ucieszyli.