reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witam sobotnio,
ostatnio jakaś do niczego jestem:zawstydzona/y:
ale dziś miałam cudowny sen z mężczyzną poznanym ok 3 lat temu:-):-) :-pszkoda,że to tylko sen:-:)-D:-D

Witajcie;
Igorek wczoraj wrócił z przedszkola zakatarzony. Jestem załamana, bo nie wiem, czy przez 2 dni uda mi się go podkurować tak, aby mógł pójść do przedszkola.

:szok::no: jejku Zapominajko przecież dopiero co wróciliście do zdrowia... trzymam kciuki aby Wam się udało, ach te biedne przedszkolaczki:-(my chyba od pażdziernika idziemy do prywatnego przedszkola i czeka mnie to co Wy przechodzicie:zawstydzona/y:aż się boję co to z nami będzie:zawstydzona/y:

No niestety to podobno jest normalne.
A jeszcze ospa w naszym przedszkolu zapanowała... Na razie Igorek oznak nie ma, ale nie powiedziane, że za chwilę i z tego powodu w domu zostaniemy...

Kankija no no tylko snic haha:)
zapominjako zdrowka dla Igorka ....niestety takie jest zycie przedszkolaczka...choroba goni chorobę....
Madziu to wracasz do pracy od pazdziernika!!!!!!!!!!?????????????? a co z rodzenstwem dla JUlci??:(
my juz po zakupach odpoczywam z kawa i zabieram sie za gotowanie gdyz dzis mam gosci i robie wieczor wloski:)

Hejka:-)
Jak zwykle w weekend forum odpoczywa:tak:
My poki jest pogoda jak najwiecej czasu spedzamy na dworku, dlatego tak rzadko tu bywam. Jakos tak dzien mi leci nie wiadomo kiedy, ledwo sie zacznie, a za chwilke wieczor. Filipek dzis nocuje u babci, jakos tak dziwnie bez niego:-( A ja sobie piwko z soczkiem popijam, zaraz spadam do mezowego na jakis filmik:tak:

Zapominajko zdrowka dla Igiego. Moze katarek szybko przejdzie:tak: Zuza mi pare dni temu zalapala katar i trwal on moze ze 2 dni, chyba jakis lagodny byl:tak:

Kankiya a coz to za mezczyzna? Ja sie przyznam, ze dosyc czesto miewam erotyczne sny z roznymi facetami, nawe tymi ktorzy nigdy mnie nie interesowali jako mezczyzni:szok: Chyba mam jakies braki:-D

Madzienko no wlasnie ja tez jestem ciekawa co z tym rodzenstwem dla Julki;-)

Kankiya a coz to za mezczyzna? Ja sie przyznam, ze dosyc czesto miewam erotyczne sny z roznymi facetami, nawe tymi ktorzy nigdy mnie nie interesowali jako mezczyzni:szok: Chyba mam jakies braki:-D
:-D Możemy sobie ręce podać:-D mężczyzna, który snił mi się owej nocy zaczepił mnie kiedyś na necie i tak czarował swoimi oczami,że przez chwilę oszalałam na jego punkcie, ale póżniej szybko spadłam na ziemię, jednak niedosyt został -stąd chyba te marzenia przez sen:zawstydzona/y:

Mi się ostatnio Nergal śnił :-) Nie powiem, przyjemnie było ojjjjj przyjemnie :zawstydzona/y::-D
:-D:szok::rofl2: niezłe jesteśmy, oby jakieś dziwne zachowanie przez sen nie zdradziło nas przed naszymi menami:-D
wtedy będzie się działo:-D

reklama
Do góry