mamusia2008
mamusia Karolinki
Dziewczyny ile u Was jest dzieciaczków w grupie i ile pań?
u nas 2 panie na 14 dzieciakow
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ania zdróweczka dla Fabianka...
Zapominajka ile podajesz tego Bioaronu??
Ja już zrobiłam nalewkę czosnkową....i podaje jej krople homeopatyczne Galium...aaa i jeszcze Rutinacea junior będę podawała
Renia u nas jest 18 dzieci i 3 panie + praktykantka
Ania zdróweczka dla Fabianka...
Zapominajka ile podajesz tego Bioaronu??
Ja już zrobiłam nalewkę czosnkową....i podaje jej krople homeopatyczne Galium...aaa i jeszcze Rutinacea junior będę podawała
Renia u nas jest 18 dzieci i 3 panie + praktykantka
Madzienko wstaw przepis na ta nalewke czosnkową - z góry dziękuję
Byliśmy w szpitalu,o Fabiankowi świszczało w klatce.Ma zapalenie oskrzeli.I to już takie ostre...
Kaniya ja nie mówię,że ona miała pilnować jednego Fabianka,bo tych dzieci tam jest mnóstwo.Ale nie wierzę w to,że on przez cały dzień nie kichał ani nie kaszlał.A ta nawet nic nie powiedziała Jak miała nie być marudny jak miał39 stopni gorączki i ledwo żył...Ale ona to widać,że taka sierota jakaś.Miła,sympatyczna,ale jakaś lewa.
Rebiu u nas jest 25 dzieci i dwie Panie.Chociaż widziałam też,ze przychodzi do nich jakaś młoda,chyba praktykantka i Pani z kuchni.