reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dowiedziałam sie dzisiaj, że Maja siedziała z koleżanką na dywanie zamykała uszy i pytała "dlaczego te dzieci tak wrzeszczą? dlaczego płaczą? uszy mnie bolą, przecież mama po nich przyjdzie :-D". Widzę, że zrozumiała moje wyjaśnienia że mama albo tata zawsze przychodzą i nie ma co płakać.

:-)mądre dziewczynki

reklama
dziewczyny ratunku czy mozna isc na wesele w czarnej sukience??? taka mała czarna , krój identyczny jak wam pokazywalam ostatnio tylko czarna??? do tego cieliste szpilki , torebka w identycznym kolorze i perelkowe dodatki?????

dziewczyny ratunku czy mozna isc na wesele w czarnej sukience??? taka mała czarna , krój identyczny jak wam pokazywalam ostatnio tylko czarna??? do tego cieliste szpilki , torebka w identycznym kolorze i perelkowe dodatki?????

Ja prawie zawsze chodzę na czarno i nie uważam tego za żadne faux pas. Kolor jak każdy inny. Co innego biały:)

Tygrysku, ja uwielbiam małe czerne i wg mnie są dobre na każdą okazję:-) a z cielistymi szpilkami, torebką i perełkami będzie super;-)

Tygrysku ( nie obrażając Twojej mamy) ludzie starszej daty uważają ,że czerń jest tylko na pogrzeby i żałobę:-D a nasze pokolenie już inaczej na to patrzy;-)
dodaj fotę kochana:-p

Masz rację z tym starszym pokoleniem hahhah:)
fotke dam w poniedzielek obiecuje bo dzis wyjezdzamy na caly weekend wiec juz nie chce mi sie fotografowac:) ale kroj identyczny jak ta na poprawiny:)

a powiedzcie mi jeszcze moje drogie mam spodnice ołówkową w kolorze ni to bezowym podchodzacym pod zloty jaka gora do tego kolorystycznie by pasowala????

ja tradycyjnie ubrałabym białą albo czarną, chociaż czerwien też pasuje wg mnie, brąz , chyba dużo tego jest a zależy jeszcze jakie dodatki będą:sorry2:
udanej zabawy Wam życzę:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dowiedziałam sie dzisiaj, że Maja siedziała z koleżanką na dywanie zamykała uszy i pytała "dlaczego te dzieci tak wrzeszczą? dlaczego płaczą? uszy mnie bolą, przecież mama po nich przyjdzie :-D". Widzę, że zrozumiała moje wyjaśnienia że mama albo tata zawsze przychodzą i nie ma co płakać.
HA-HA:-)ach te dzieciaki
jasne ze mozna
Ja prawie zawsze chodzę na czarno i nie uważam tego za żadne faux pas. Kolor jak każdy inny. Co innego biały:)

ja tez zawsze wczarnym

Do góry