reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

fajnie macie :-( ale za to ja jutro jade nad morze z moim M, co prawda tylko na 2 dni ale jednak. moze jak wrócę to zastanie mnie niespodzianka dostepu :sorry:

reklama
I ja prasuje od swieta:-):-p zelazko raczej sie u nas kurzy:zawstydzona/y::-p:-D

Kana jaką nabyliscie hujanoge:-D jak mawia nasz łobuz? dwu czy trójkołową? Podpytuje bo Hania ma obiecana hujanoge od babci jak przylecimy i zupelnie nie wiem jakiej szukac:-p Druga babcia została naciagnieta na wolelek czyli rowerek, ale z tym nie powinno byc problemu:tak:

Madzienka jak grillowanko?:-)

Vive fajnie ze chrzciny udane i juz za Wami:tak: My wlasnie planujemy na wrzesien i ciagle nie wiem czy robic je w domu czy w restauracji:sorry:
Nie chce mi sie stac przy garach, ale babcie zaoferowaly pomoc w przygotowaniach i nie wiem co robic:sorry:

Bizniaki ale u Was produkcja prania gdybys miala to prasowac to dnia by ci brakło:-p:laugh2: A jak spelni sie twoje marzenie o pensjonacie to daj znac, my tu chetne pewnie wszystkie;-)

Edee zdrówko:-D nie ma to jak browarek wieczorem:-D

A my dzis piekna pogode mielismy. Z Hania bylismy na kucykach a potem okupilam dziewczyny w łaszki:-p i do domku bo tak grzało ze z dziecmi lepiej sie schowac:tak:
Drugi dzien nie kladziemy hani w dzien na drzemke. Niestety musielismy zrezygnowac,bo wieczorem byly problemy z zasnieciem. Czasem szla dopiero po 22 i tu po godzinnym fikaniu po łózku. za to wstawala po 6, góra po 7. No i taka krotka nocke odsypiala w dzien czasem 2-3 godziny. a potem wieczorem byl problem. Jak narazie usypia ok 20.30 bez wojny:-D i wstala dzis o 7.30 wiec dosyc przyzwoicie:-p
Wiem ze niektore juz wasze dzieci nie spia dawno w dzien, ale ja ją kładłam bo w ciazy ciagle bym spała i poprostu sie kładłam z nia. Potem nocne wstawanie w nocy do zuzi odsypialam w dzien. Kładłam dziewczyny i sama tez szłam sie połozyc. No a teraz skoncza mi sie drzemki w dzien:-p:-D ale dam rade:tak: Zuzia juz teraz wstaje tylko raz i to najwczesniej o 5:tak:

No to sie pozaliłam, ale ja to spioch taki jestem:zawstydzona/y::-D

Anoli my kupilismy 3 kolowa,ale dwa koleczka sa z tylu,bo przymierzalismy sie do dwoch z przodu,ale w rezultacie lepiej wypadla z dwoma kolkami z tylu:)

110_2265.jpg

A swoja droga dobrze te nasze maluszki maja z tymi babciami....my w sumie tez kupilismy ta hulajnoge z pieniazkow na dzien dziecka, ktore Mari dostala od dzidkow :)

No i super,ze tak milo spedziliscie czas, a i Mari tez juz raczej nie sypia w dzien....dzisiaj poszla,ale tylko na godzinke i wstala...:)

Witajcie poniedziałkowo. Pogoda za oknem jak zwykle be. A wczoraj tak dopadało że dość wysokie krzaki borówki amerykańskiej mi potopiło. Woda przelewała się przez podmurówkę od ogrodzenia. Dziś już na szczęście opadła ale nawet mi się nie chce przez okno wyglądać.

Oj też bym sie ice coffe napi la, ale synek zrobił mi już normalną, trudno jutro sobie zrobię.
jak bedziesz gdzi s w poblizu to zapraszam

Marzy mi sie zeby mieć swoj pensjonat,a le to pewnie za jakiś czas sie uda zrealizowac, teraz póki co pracuję nad morzem w domu goscinnym

Mam to samo, chyba ze jest to cos czego bez prasowania nie da sie zalożyc, to wtedy przed ubraniem przelece szybko zelazkiem. robie po 2 3 prania dziennie jakbym miała to wszystko prasowac to chyba bym musiala z pracy zrezygnowac.

U nas w końcu dzis słoneczko, hurraaaaaaaaa
Aniu dzieki, chyba Twoje dmuchanie pomogło:-D

Aga a Ty nie pracujesz już u rodziców? Bo chyba dobrze kojarzę że Ty coś z oknami miałaś wspólnego?

Dobry wieczór.

O, dziewczyny litości nie macie-ja tu nie mam czasu,a forum w końcu odżyło ;-) My już po chrzcinach-było super, Maksiu grzeczny i nawet pogoda nie była całkiem do bani. Goście w końcu pojechali ;-), a miałam ich dzisiaj 14 osób w dwóch pokojach :-D
Jutro cały dzień się pakuję i jadę do rodziców na cały miesiąc :-)

I muszę wam powiedzieć, że mój Oluś przeszedł dzisiaj pierwszy test "dorosłości"-sam pojechał do dziadków do Kielc, bo my dojeżdżamy we wtorek. Kurczę, juz zapomniałam, jak to jest z jednym dzieckiem-jakoś tak za dużo czasu mam :-D

Super że chrzciny udane. No i trzyma kciuki żeby test dorosłości wypadł pomyślnie.

Anoli my kupilismy 3 kolowa,ale dwa koleczka sa z tylu,bo przymierzalismy sie do dwoch z przodu,ale w rezultacie lepiej wypadla z dwoma kolkami z tylu:)

Natka ma podobną tylko ostatnio nawet nie bardzo jest jak jeździć bo wiecznie pada a ja po domu nie pozwalam.

Co do pracowania to ja jestem w tej znakomitej większości i też nie prasuję zaraz po wysuszeniu. Zdecydowanie szybciej wychodzi przeprasować w razie potrzeby przed założeniem.

Moje dziecko dziś spało 13 godzin z małą przerwą na siku:szok:

Miłego dnia dziewczynki.

witam
pogoda wiadomo jaka nie bede juz komentować ;/ wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Madziu jak po grilowaniu??

dziewczyny musze was zachecic do obejrzenia czrnej komedii machulskiego "KoŁYSANKA" , super super i jeszcze raz super !!!dawno tak sie nie usmialam na filmie :) i to jeszcze naszym POLSKIM filmie:)

ide po kawe

To i ja się witam z kawką i z wisielczym humorem spowodowanym oczywiście tym że wyjrzałam przez okno:( Już mam dość:( Pada,pada,pada..... Mam nadzieję że pogoda się zmieni bo załapałyśmy się z Zuzą na tygodniowy wyjazd nad jeziorko z moimi rodzicami:) i wyjezdzamy 6.08. więc życzyłabym sobie inną pogodę....

Idę chyba drugą kawkę zrobić.

Z kawka jestem :D
u nas też brzydko, podobno od środy ma być już ładna pogoda wszędzie. Zobaczymy.

Tygrys Kołysanka super. Też mi się bardzo podobała.

A mi pranie nie chce schnąć przez tę pogodę. Załamana jestem.

i ja witam przy kawce, o pogodzie nie wspominam:-D od jutra ma być ładnie i tej wersji się trzymam a dzisiaj jeszcze przymkne oko na wszystko;-)

aaa jak zniknę na kilka dni, to znaczy,że moja siostra zabrała laptopa i nie mam netu- odezw się wtedy pod koniec tyg z Wrocka
Blizniaczku ja też bardzo chętnie wpadnę do Twojego domku wczasowego, licze na maly rabacik:-D
Kanuś hulajnoga sliczna, tez musze Biance kupic podobna , bo ma hopla na jej punkcie i na punkcie rolek:szok::-D
Zapominajko u mnie też wszystko kiśnie i czasami piorę dwa razy, ehhh:crazy:

teraz tak na szybkiego wpadlam,pozniej reszcie odpisze kochane, milego dzionka

reklama
Do góry